-
Urban
-
Kinga
spoko Urban :p
oooo właśnie przegrali,raczej płakać nie będziemy,płaczem nie zdziałamy,a właściwie,teraz to już niczym nie zdziałamy,po meczu jest,hahahaha :D
szkoda,że przegrali -
Urban
-
Kinga
to dobrze,co prawda nie oglądałam,ale po to jest internet,no i od Ciebie Urban się dowiedziałam,dzięki :)
kiedy następny jakiś meczyk,trzeba sprawdzić :d -
-
Piotrek
-
Kinga
-
tomek
nie lubie jezdzic po wieku i miejscu zamieszkania, ale widze, ze w przypadku kolezanki ( 14 lat z Kobyłki) musi jednak cos w tym byc; ] -
Kinga
-
Król DISCO
Tomek ale to taka walka z wiatrakami, lepiej poświęć energię na rozkręcenie poważnych tematów, o czym rozmawialiśmy, powyższy trzeba zostawić i olać na razie to ucichnie i tyle. Druga sprawa jest taka, że moderatorzy wakacje mają, bo mimo, że z nimi można sensownie podyskutować to ogólnie gronem jako moderatorzy mało się zajmują. -
Kinga
-
Urban
a ja mam w dupie to forum i wasze czcze gadanie ,pieprzy**e nie od rzeczy zamiast o jakimś meczu Zallllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll!!!!!!! -
Kinga
-
Marek
Rozmowa w tym wątku nakłania do poważnych przemyśleń nad ograniczeniem dostępu do internetu dla nieletnich. -
Alcan
-
Urban
Odezwali się dorośli....pff://///////KUR*A jak był jakiś chujo*y temat to go już nie ma KONIEC TEMATU>>A nie wypowiedzi w stylu ja mam 18L i jestem fajny wez skończ karjere ... i sam sobie zrób psychotesty:///// -
Alcan
-
Kinga
dorośli.. taa są jeeeaa,nie ma co kurde cool hahaha.
chwaląc się,że jesteś dorosły..jesteś naprawdę super !
pozdro ogólnie :-)
a tak omijając to,to nie gadamy chyba już o czymś co nie jest związane z tematem,tak zrozumiałam :p -
P.L.
-
Kinga
-
Sacha !! (L) !!
i co ? nie ma takiego rozmawiania już ?Xd GLORY GLORY MAN UTD !są jakieś dziewczyny które dałyby się zaprosić do pubu na mecz Czerwonych diabłów? :D