Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Urban

No to wraeszcie masz wątek po niedzielnym meczu Man utd z Live!!!
  • Kinga

spoko Urban :p
    oooo właśnie przegrali,raczej płakać nie będziemy,płaczem nie zdziałamy,a właściwie,teraz to już niczym nie zdziałamy,po meczu jest,hahahaha :D
    szkoda,że przegrali
  • Urban

no ale teraz w sobotę wygrali hehe;-P
  • Kinga

to dobrze,co prawda nie oglądałam,ale po to jest internet,no i od Ciebie Urban się dowiedziałam,dzięki :)
    kiedy następny jakiś meczyk,trzeba sprawdzić :d
  • Piotrek

Weźcie się zlitujcie, tego się czytać nie da :/
  • Kinga

Zdzichu to nie czytaj,będzie po problemie :p
  • tomek

nie lubie jezdzic po wieku i miejscu zamieszkania, ale widze, ze w przypadku kolezanki ( 14 lat z Kobyłki) musi jednak cos w tym byc; ]
  • Kinga

a co tomek miałeś na myśli?
  • Król DISCO

Tomek ale to taka walka z wiatrakami, lepiej poświęć energię na rozkręcenie poważnych tematów, o czym rozmawialiśmy, powyższy trzeba zostawić i olać na razie to ucichnie i tyle. Druga sprawa jest taka, że moderatorzy wakacje mają, bo mimo, że z nimi można sensownie podyskutować to ogólnie gronem jako moderatorzy mało się zajmują.
  • Kinga

właśnie,olej to.
    i rozkręć temat,na co czekasz? :p
  • Urban

a ja mam w dupie to forum i wasze czcze gadanie ,pieprzy**e nie od rzeczy zamiast o jakimś meczu Zallllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll!!!!!!!
  • Kinga

o tam! nie macie co gadać to trudno. HAHA
  • Marek

Rozmowa w tym wątku nakłania do poważnych przemyśleń nad ograniczeniem dostępu do internetu dla nieletnich.
  • Alcan

Lepiej psychotesty. Bo są też normalni ludzie w wieku U18.
  • Urban

Odezwali się dorośli....pff://///////KUR*A jak był jakiś chujo*y temat to go już nie ma KONIEC TEMATU>>A nie wypowiedzi w stylu ja mam 18L i jestem fajny wez skończ karjere ... i sam sobie zrób psychotesty://///
  • Alcan

.
  • Kinga

dorośli.. taa są jeeeaa,nie ma co kurde cool hahaha.
    chwaląc się,że jesteś dorosły..jesteś naprawdę super !
    pozdro ogólnie :-)
    a tak omijając to,to nie gadamy chyba już o czymś co nie jest związane z tematem,tak zrozumiałam :p
  • P.L.

pozdropozdro.
  • Kinga

no pozdropozdro
  • Sacha !! (L) !!

i co ? nie ma takiego rozmawiania już ?Xd GLORY GLORY MAN UTD !są jakieś dziewczyny które dałyby się zaprosić do pubu na mecz Czerwonych diabłów? :D
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)