-
Grono.Net
Jakie jest wasz ulubiony serial/film Anime? Proponuje zrobić listę najpopularniejszych seriali i filmów.
Mój głos oddaję na "Inuyasha"!!! -
up yours.
ja oddam trzy głosy, a co! no więc to będzie tak... na Hellsinga, Wolf's Rain:* i Gravitation. polecam wszystkie trzy zarówno w wersji anime jak i mangę (szczególnie Wolf's Rain - piękna kreska i bogata, głęboka fabuła) -
Grono.Net
Wolf's Rain - taaak kreska wspaniała, piękna kreskówka :) też jestem za :)
ktoś jeszcze ma jakąś ulubioną? -
Anonim
Hikaru no Go rulez!! polecam wszystkim =)
A poza tym Sen to Chihiro no Kamikakushi - w sumie dosc ciezki wybor jesli chodzi o najlepsze Miyazakiego ale jednak dzieki temu ze to wlasnie ten tytul moge ogladac w kolko i zawsze tak samo wzrusza.. urok niezaprzeczalny.
A Wolf's Rain mnie rozczarowal, to co jedni nazwia glebia fabuly ja nazwe brakiem pomyslu na zakonczenie ale to tylko moje zdanie; ] -
-
lady Stardust
"Kroniki wojny na Lordoss"
no i prosze mnie nie zabic"Sailor Moon":))takie glupiutkie i naiwne ale jak mialam 11lat to dzialalo:) -
Grono.Net
Kroniki Wojny... nawet spoko kreskówa :)
Sailor Moon to ja też oglądałam z zapartym tchem :D -
lady Stardust
hehe kto by nieogladal z zapartym tchem:)..jak kilka dni temu posciagalam sobie troche fragmentow Sailor Moon to az wspomnienia wrocily:)... -
Grono.Net
no :) to chyba było moje zetknięcie z anime :) dobrze wspominam ten serial :) taki w sam raz dla małych dziewczynek :) -
Kamil
nieprzerwanie, przy kazdej nadazajacej sie okazji, bede wspominal dwa odmienne, jednak na pewno nie najlepsze... bo anime sie chyba nie da sklasyfkiowac!
"grobowiec swietlikow"
"ghost in the shell" -
Grono.Net
"ghost in the shell" to rozumiem i popieram ale nie stety "grobowieca swietlikow" nie widziłam. Postaram się nadrobić :) -
Przemek
-
Grono.Net
-
lady Stardust
-
Anonim
Aat, a ja nie lubie Tsubasy :P
Za to moim namber łan jest w tej chwili Hellsing - na razie anime - manga jest w fazie wysyłkowej; )
Egzekwo - GITS, NGE
Później Tonari no Totoro...
Później Slayers :D Ach, ta Lina, ach te DraguSlave'y; )
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
kazdy ma swoje zdanie :), np moia ukochana kreskówka tio Inuyasha i nic tego nie zmieni, mimo, że wiem, że są anime lepiej narysowane itp itd :D -
Pafka♪®
-
The Breakfast Club
W końcu ktoś nadmienił Naruto – popieram z całego serca.
Chociaż u mnie na pierwszym miejscu pozostanie Ranma!
I jakieś 10 lat temu widziałem coś co się zwało Silver Fang – i z tego co pamiętam podobało mi się.
Tsubasa też był fajny.
Na koniec mam nadzieję, że nikt mnie nie zlinczuje za Gigi la Trottola :-)
-
kazuya
Beyblade jako serial, Dragon Ball, Gravitation (mniam), Hellsing, Armitage Polymatrix (?).... niom, to chyba wszystko