-
Ero-Sennin
Obejrzałem pierwszy sezon i nie mogę siędoczekać następnego. Ma wyjsć podobno 6 kwietnia. Dawno nie widziałem takiego świetnego animca.
Ktoś już widział i miałby ochotę się podzielić swoimi wrażeniam? :D -
Osek
anime full wypas. 2 sezon niezle sie zaczal czekam z niecierpliwoscia na wiecej -
ZgrED
-
córka pszczelarza
zaaaaaajeeeeebisteeee...zaryzy kuje stwierdzeniem ,ze citke lepsze od DN...:x :D -
-
Anna Nyc
-
Anonim
Jestem pod koniec pierwszej serii i naprawdę mnie to wciągnęło. ^^
A jeszcze te odcinki kończą się w takich momentach, że człowiek musi wiedzieć co jest dalej...w efekcie przez weekend cały czas oglądałam i nie mogłam przestać. xDD -
Ely
Ano, ja też @@ nawet mnie to tak nie wciągnęło (chociaż Lulu jest śliczny x33) ale odcinki się kończą w takich momentach, że no.. muszę wiedzieć jak się akcja skończy! xD Naprawdę fajne anime :3 -
Anonim
Hm, no tak, czy ktoś wie czy będzie 3 sezon...? Bo niby Lelouch umarł, ale...nigdy nic nie wiadomo. xD -
Ely
-
Anonim
-
Anna Nyc
>kagi. napisała:
>Bo niby
>Lelouch umarł, ale...nigdy nic nie wiadomo. xD
to jest spojler. zdarza się.
: D
-
Anonim
-
Anna Nyc
>kagi. napisała:
>no dobra, dobra, soory. =='
>nie specjalnie. xp
jasne wiadomo, zdarzaja się niechcący : D -
janoo
-
Ero-Sennin
co do 3 sezonu to ma być tyle że jako wersja alternatywna do 2 sezonu bo twórcom mangi się podobno nie spodobala. Ale może to i lepiej bo nie ma juzco ciagnąc dalej CG. Skończył się bardzo dobrze -
Gabi
Jak dla mnie to anime świetne, i konczy się też bardzo fajnie, ale z jednej strony chętnie obejżałabym jeszcze trzecią serie i kolejne przygody Lelouch'a -
Pedobear.
Code Geass?
Spinzaku.! <3
Zajebiste anime.^^ Jeszcze lepsze parodie.xD -
Pashe
Noo Code Geass jest u mnie gdzieś na górze listy ulubionych anime; )
Chociaż muszę stwierdzić, że druga seria podobała mi się znacznie mniej. Postać Rolo, moim zdaniem została zmarnowana..
Ale z drugiej strony, nie pogardziłabym trzecim sezonem; )