manga i anime [1458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ero-Sennin

Obejrzałem pierwszy sezon i nie mogę siędoczekać następnego. Ma wyjsć podobno 6 kwietnia. Dawno nie widziałem takiego świetnego animca.

Ktoś już widział i miałby ochotę się podzielić swoimi wrażeniam? :D
  • Osek

anime full wypas. 2 sezon niezle sie zaczal czekam z niecierpliwoscia na wiecej
  • ZgrED

Musze przyznać że anime niezłe, a drugi sezon zapowiada się nieźle.
  • córka pszczelarza

zaaaaaajeeeeebisteeee...zaryzy kuje stwierdzeniem ,ze citke lepsze od DN...:x :D
  • Anna Nyc

swietne jest uwielbiam dzieła CLAMP'a :D
  • Anonim

Jestem pod koniec pierwszej serii i naprawdę mnie to wciągnęło. ^^
    A jeszcze te odcinki kończą się w takich momentach, że człowiek musi wiedzieć co jest dalej...w efekcie przez weekend cały czas oglądałam i nie mogłam przestać. xDD
  • Ely

Ano, ja też @@ nawet mnie to tak nie wciągnęło (chociaż Lulu jest śliczny x33) ale odcinki się kończą w takich momentach, że no.. muszę wiedzieć jak się akcja skończy! xD Naprawdę fajne anime :3
  • Anonim

Hm, no tak, czy ktoś wie czy będzie 3 sezon...? Bo niby Lelouch umarł, ale...nigdy nic nie wiadomo. xD
  • Ely

Nie spojleruj! T___T'
  • Anonim

nie spojleruję! >.< pytam tylko.'
  • Anna Nyc

>kagi. napisała:
    >Bo niby
    >Lelouch umarł, ale...nigdy nic nie wiadomo. xD

to jest spojler. zdarza się.
    : D

• Anonim

no dobra, dobra, soory. =='
    nie specjalnie. xp
  • Anna Nyc

>kagi. napisała:
    >no dobra, dobra, soory. =='
    >nie specjalnie. xp

jasne wiadomo, zdarzaja się niechcący : D
  • janoo

phii, są różne teorie, Kagi. :P
  • Ero-Sennin

co do 3 sezonu to ma być tyle że jako wersja alternatywna do 2 sezonu bo twórcom mangi się podobno nie spodobala. Ale może to i lepiej bo nie ma juzco ciagnąc dalej CG. Skończył się bardzo dobrze
  • Gabi

Jak dla mnie to anime świetne, i konczy się też bardzo fajnie, ale z jednej strony chętnie obejżałabym jeszcze trzecią serie i kolejne przygody Lelouch'a
  • Pedobear.

Code Geass?

Spinzaku.! <3

Zajebiste anime.^^ Jeszcze lepsze parodie.xD
  • Pashe

Noo Code Geass jest u mnie gdzieś na górze listy ulubionych anime; )
    Chociaż muszę stwierdzić, że druga seria podobała mi się znacznie mniej. Postać Rolo, moim zdaniem została zmarnowana..
    Ale z drugiej strony, nie pogardziłabym trzecim sezonem; )
| |

To jest sztuka! W mandze i anime siła! Jaki tytuł podoba się wam najbardziej? Lubicie "te grzec...

Fotki

Miejsca grona (0)