-
Anonim
mam pewne pytanie. mógłby mi ktoś doradzić jaki prezent można kupić osobie interezującej się mangą i animę? =] bo mam ogromny problem z wybranie jakiejś książki czy jakiegoś drobiazgu ... może to byc coś w stylu japońskim ...
jakies propozycje?
=]:D -
♫ Қаяо₤а ♫
wg mnie powinnaś kupić mu/niej np. tom mangi, którą lubi xD... lub np. załatwić mu plakat z ulubionego anime... ja bym się cieszyła... xP -
Anonim
>..::KeRRiGaN ::.. napisała:
>wg mnie powinnaś kupić mu/niej np. tom mangi,
>którą lubi xD... lub np. załatwić mu
>plakat z ulubionego anime... ja bym się
>cieszyła... xP
Właśnie! najpierw najlepiej zrobić obeznanie w terenie, popytać i kupić np kolejny tom kolekcjonowanej serii lub jakiś ciekawy gadżet (np.plakat) nawiązujący do ulubionej mangi lub anime.
-
♫ Қаяо₤а ♫
No to jedyne wyjścia, jeśli chcesz jej/jemu kupić coś związanego z anime i mangą... można też kupić co innego... ale liczy się inwencja... jesli znajdziesz coś fajnego związanego z jej/jego ulubionymi mangami lub anime to kupuj xD -
-
Ely
Jeżeli interesuje się tylko mangą i anime to kolezanki tutaj dały ładne przykłady. Jezeli interesuje się takze japonią mogą to byc np. rozmówik polsko-japonskie, pałeczki ze specjalną miseczką i różne rzeczy związane z kulturą japonii^^ -
Zak
-
Namida
no chyba ze jednak woli mange i Anime typu Kamikadze Kaito Janne albo lalka (czyt. Zeettai Kereshi)... Ale wdł mnie to najlepsze pomysły podali wyżej czyli plakat lub tomik mangi którą zbiera :P A jak chcesz sie wyślić i jechać do Japoni to np. Autograf jej ulubionego Autora mangi lub Anime xD -
Anonim
Mam pytanie,przylatuje do mnie kuzynka,która interesuje się Anime/MANGĄ i chciałabym jej coś kupić związanego właśnie z tym,a ja się na tym kompletnie nie znam,w sensie nie interesuje się.
Może coś mi doradzicie,najlepiej jakby była po angielsku(np.książka).