-
ルルーシュ
-
Przem
Raczej kto nie oglądał :D
To anime ma bardzo dobry dubbing po angielsku.
Teraz nie mam czasu się produkować o tym anime. Zrobię to później. -
EPI
Ja, ja, ja widzialem :) Świetne anime, jak dla mnie w pierwszej dziesiatce anime wszechczasow :) -
Przem
W pierwszej dziesiątce? No nie wiem. Ale w komediowych to napewno! :)
Właśnie przejrzałem jeden odcinek, jak Hatsuharu (byk) przekonał przewodniczącego samorządu szkolnego, że jego naturalny kolor włosów to CZARNY I BIAŁY :)
Dobre też było, jak Kyo (kot) się ostro wq... ale potem się opanował :) Jakoś rozbawił mnie ten wskaźnik wkurzenia :P
A, no i Akito (HGW jakim jest zwierzakiem) (pomimo, że jest zimnym sqrwelem) podobał mi się w sumie. Fajny miał... Jakby to nazwać... Szlafrok :P. Pamiętam jaki zszokowany byłem jak w ostatnim odcinku wyszarpał Hondę za włosy :/ Jea, hardkor rulez :/ -
-
Anonim
Heh. Fruits Basket skończyłam oglądać niedawno i mówiąc szczerze jestem pod wrażeniem. Anime jest prześmieszne <;
Strasznie podobał mi się Momiji i jego seiyuu no i oczywiście Kyou; ]]]]
A co do Akito, to przez to, że jest on głową rodziny Souma, posiada on w sobie klątwę wszystkich chińskich znaków, dlatego też żyje tak krótko.
Ogólnie.. żałuję, że anime ma tylko 26 odcinków; / -
ルルーシュ
-
Radek
-
Przem
http://www.anime-4ever.org/tor rents/torrents.php?torrent=[a4 e]Fruits_Basket_01-26.torrent
Należy się 100baniek :P -
Przem
Aha: to release dual-audio (eng/jap) + eng subs, oczywiście DVDRip.
Type: OGM
Video: Divx508
Audio: OGG Vorbis
Miłego oglądania. -
Radek
-
Black_Geisha
-
kibi_kibi or Miss. Chaos
anime jest świetne !! jest u mnie na drugim miejscu tuż po cowboy bebop; ) po prostu wymiata :) geniusz i tyle ^^ brak słów :D -
Emlug
-
Monika Szaroket
Akito Souma - W mandze okazuje się, że jest "Bogiem" z opowieści o chińskim zodiaku
-
C a n a !!