manga i anime [1458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ルルーシュ

Kto oglądał??
  • Przem

Raczej kto nie oglądał :D

To anime ma bardzo dobry dubbing po angielsku.
    Teraz nie mam czasu się produkować o tym anime. Zrobię to później.
  • EPI

Ja, ja, ja widzialem :) Świetne anime, jak dla mnie w pierwszej dziesiatce anime wszechczasow :)
  • Przem

W pierwszej dziesiątce? No nie wiem. Ale w komediowych to napewno! :)

Właśnie przejrzałem jeden odcinek, jak Hatsuharu (byk) przekonał przewodniczącego samorządu szkolnego, że jego naturalny kolor włosów to CZARNY I BIAŁY :)

Dobre też było, jak Kyo (kot) się ostro wq... ale potem się opanował :) Jakoś rozbawił mnie ten wskaźnik wkurzenia :P

A, no i Akito (HGW jakim jest zwierzakiem) (pomimo, że jest zimnym sqrwelem) podobał mi się w sumie. Fajny miał... Jakby to nazwać... Szlafrok :P. Pamiętam jaki zszokowany byłem jak w ostatnim odcinku wyszarpał Hondę za włosy :/ Jea, hardkor rulez :/
  • Anonim

Heh. Fruits Basket skończyłam oglądać niedawno i mówiąc szczerze jestem pod wrażeniem. Anime jest prześmieszne <;
    Strasznie podobał mi się Momiji i jego seiyuu no i oczywiście Kyou; ]]]]
    A co do Akito, to przez to, że jest on głową rodziny Souma, posiada on w sobie klątwę wszystkich chińskich znaków, dlatego też żyje tak krótko.
    Ogólnie.. żałuję, że anime ma tylko 26 odcinków; /
  • ルルーシュ

Ja jestem w trakcie oglądania :)
  • Radek

A może ktoś udostępni ?
  • Przem

http://www.anime-4ever.org/tor rents/torrents.php?torrent=[a4 e]Fruits_Basket_01-26.torrent

Należy się 100baniek :P
  • Przem

Aha: to release dual-audio (eng/jap) + eng subs, oczywiście DVDRip.
    Type: OGM
    Video: Divx508
    Audio: OGG Vorbis

Miłego oglądania.
  • Radek

He he he ja nie mam łącza ADSL he he he ... ale dzięki :-)
  • Black_Geisha

W moje łapki niedługo trafi to anime.Jak obejrzę to się wypowiem :D
  • kibi_kibi or Miss. Chaos

anime jest świetne !! jest u mnie na drugim miejscu tuż po cowboy bebop; ) po prostu wymiata :) geniusz i tyle ^^ brak słów :D
  • Emlug

Wydaje mi sie że akito powinien być smokiem.
  • Monika Szaroket

Akito Souma - W mandze okazuje się, że jest "Bogiem" z opowieści o chińskim zodiaku
  • C a n a !!

całkiem przyjemne i sympatyczne anime , każdemu się spodoba ^^
| |

To jest sztuka! W mandze i anime siła! Jaki tytuł podoba się wam najbardziej? Lubicie "te grzec...

Fotki

Miejsca grona (0)