-
apokalips
-
Slow Drug
jak dla mnei to troche zbyt monotonne.... w sumie poza biciem sie i lataniem to tam nic nie ma.... Ale swojego czasu oglądałam :) -
Jadzik
mi się podobał moment jak Songo odkrył różnice pomiędzy dziewczynką a chłopczykiem..^^" (czytałam tylko mangę) -
apokalips
-
-
hooooy i 100% ...pfff
hehe z całej serii najbardziej jajcarskie było chyba jak sie goq z cellem zjavił u króla śwatów i powiedzial "sorryy ale innego miiejsca nie było" :D jak to na lekcji czytałem to normalnie mało co uwagi za tażanie sie po ławce ze smiechu nie dostalem :P albo dżołki z wiecznie głodnym małym goq tesh były niezłe; p ogólnie DB to jedna z moich the best m/a i nie zgadzam sie że jest monotoniczna ( jak dlamnie tak samo zrożnicowana jak np "ranma" "flame of recca" czy "DNA2" (niektóre rzeczy sa tam bardzo podobne do BD ) ... jedyna wada to GT które było tragczne -_-' -
apokalips
gt to banał lepszy jest af ale ogułem to oglądałem całość 3 razy i czytałem jakieś 2razy -
hooooy i 100% ...pfff
ja oglądalem ze 2 a czytałem hmm... no odkąd mam całą seryjke to raz na jakieś 3 miechy sobie ją cztam więc będzie jush kilkanaście :P af ? ja tam nawet nie wiedziałem że to to zrobili... pewnie tesh takie niskie jak gt ? -
hooooy i 100% ...pfff
ja oglądalem ze 2 a czytałem hmm... no odkąd mam całą seryjke to raz na jakieś 3 miechy sobie ją cztam więc będzie jush kilkanaście :P af ? ja tam nawet nie wiedziałem że to to zrobili... pewnie tesh takie niskie jak gt ? -
apokalips
-
hooooy i 100% ...pfff
-
apokalips
-
3d
no ba !
ogladalo sie dragonballa na dawnym rtl7 :) hehe nawet nagrywalem odcinki na video jak nie moglem "na zywo" obejrzec; ]
mange tez czytalem i tez ze 2, 3 razy, wiec to wcale nie jest takie nienormalne :P
dla mnie poczatkowe tomy/odcinki po prostu wymiataja :) mozna na prawde niezle sie usmiac. potem juz przesadzili z tymi poziomami, swiatami, krewniakami, silami blablabla; )
ps
cytat:P
"ale dziewczyny sa dziwne... macie tylki na klatach ?"
lol -
apokalips
aquila no wiesz może i pszesadzili z tymi bajerami i innymi żeczami w db ale nielubie wyśmiewania się z dziewczyn to jest banalne chcesz udowodnić tym że jesteś lepszy od dziewczyn ?? niekleje takich ludzi ktuży myślą że są lepsi od innych -
apokalips
-
hooooy i 100% ...pfff
wiesz apokalips ja cie nie rozumiem... przecież to byl gag z DB ( i to całkem niezły ) i to tego jeszcze ładnie w " " wzięty z dopiskiem "cytat"... o co tu sie wqrzać ?? -
apokalips
-
3d
hehe spoko :)
wczoraj poczytalem sobie troche DB :)
wiec w nagrode kolejne madrosci :)
"upolowalem wilka i stonoge. na rozen na rozen !"
"mimo, ze jestem zolwiem morskim, wybralem sie do lasu na prawdziwki. dobrze mi szly i zapuscilem sie w glab ladu"
ze juz o kulach dziadka goku nie wspomne; ) -
'~~Shiponkasss~'~`...
ja nie mogłam wszystkich odcinków obejrzeć :-(( ale dragon... to było coś a teraz nic w tej zawszonej tv nie leci -
'~~Shiponkasss~'~`...
ja swego czsu mniałam faze na Vegete...hehehe.....lubie czrne charakterki ; -p -
hooooy i 100% ...pfff
e tam jak dlamnie z całej ekipy najleprzy jest kuririn (krilan dla niewiedzącch :P )miał najciężej a stał sie jednm z najlepsiejszych ^^ .....
a pamietace opcje z "księżycem w pełni" i łakowilkiem ?; p albo "a co to są majtki ? " ...heheh albo texta yamchy jak mu sie wypad po kulki nie udał bo odkrył pod kołdrą bulme ^o^...chyba zaczne czytać :P