-
Anonim
Witam! Do sprzedania całe dwie półki Mang! Między innymi: "Legend Of Lemnear", "Ghost In The Shell", "Ghost In The Shell 2", "Chirality", "Plastic Little", "DragonBall", "Dr Slump", "Hellsing", "Neon Genesis Evangelion". Zapewniam, że wszystkie tomy w doskonałym stanie. Cena jest do ustalenia.
Oprócz Mang posiadam spory zbiór Anime, który mogę udostępnić... Za skromną opłatą 3 zł za płytkę ]:-).
Wciąż pozostaję pasjonaetm tej japońskiej sztuki rysowania, lecz potrzbuję kasy a tych mang i tak już więcej czytać nie bedę ]:-). A Anime, którymi dysponuję są dostępne w necie w większości, ale nie wszystkim chce się je ściągać...
Piszcie jak jesteście zainteresowani: ELWISek@plusnet.pl
Jednocześnie zachęcam do umieszczania tutaj ogłoszeń wszystkich, którzy mają do zaoferowania swoje zbiory. -
ルルーシュ
-
Anonim
-
::BetiiX czyli Yuki^^::
-
-
Dragon
-
Anonim
-
lady Magma
jak juz lubicie sprzedawac kupowac - mam do sprzedania około 500 płyt z anime sprzedam za 50 gr za płytke- za mało mam miejsca
niestety listy nie mam bylaby za dluga -
Anonim
-
lady Magma
nie
po sztuce
przegrywam wszystko na dvd tylko nie bede miała potem co z cd zrobic
a co zainteresowany? -
Anonim
no, w sumie...
Tylko ze ja raczej malo jestem oblatany w anime i mangach. Kocham Miyazakiego, serial Lain tez jest super, nie lubie za to pokemonow, czarodziejek z ksiezyca, dragonball tez mnie nie rusza. Vampire Hunter, Ghost in The Shell, Akira, Appleseed za to bardzo milo sie ogladalo.
Pomyslalem ze wartoby cos nowego jeszcze zobaczyc, na pewno duzo jeszcze przede mna :-) -
Anonim
ano, jak i przede mną ^^
byłabym chętna również, ale jednak miło byłoby wiedzieć, co masz... właśnie nie z tych dragonballowych... ^^ więc moglibyśmy się z loziniakiem podzielić :P -
Black_Geisha
Ja mam do sprzedania 2 tom wish,Chobits 1-5 tom i Brzoskwinię tom 3.Bardzo mi zależy na sprzedaży.Sprzedam pojedynczo. -
Anonim
-
Anonim
-
lady Magma
poza chobitsami mam miedzy innymi black heaven mini godeeski
naruto read or die
3*3 oczy
hemeln the violinist
mirage of blaze
perfect blue
tokuyo godfathers mój sasiad yamada
el hazard
genji monogatarii i około jeszcze wiecej
nie mam niestety listy całej
to tylko malutki spis tego co posiadam tzn niepełny mocno niepełny dawno przestałam spisywac
evangelion
end of evangelion evangelion deth
ghost in the shell ( film 1 2 sub pl)
blood the last vampire
x-199
x-tv
angel sanctuary
blue submarine nr 6
cowboy bebop
dragon ball kinówki 2
ah my goddes ( OAV i film)
hellsing
flcl
nadesico (1)
aquarian age(1)
hack sign (4)
puni puni poemi
ninja scroll
lain
di gi charat
vampire princess miyu
tonari no totoro
gravitation
vampire hunter d
ranma1/2 film
read or die
photon
trigun
tenchi uniwerse
jin- roh
metropoli
tekken
tokyo babilon
noir
love hina ( seria 2 specjale i love hina again)
mononoke home
kite
ninja resurection
rahxephon
-
Anonim
-
Anonim
rozumiem, że to są całe serie? :) a nie np. po 5-10 odcinków z każdej? skoro to 500 płyt... ^^ -
lady Magma
nie to tylko czesc tytułów
czesci po prostu nie spisałam jak szukasz czegos konkretnego i znasz tytuł lub gatunek to moze znajdę
to co jest spisane to około 200 płyt czesc dobrej czesc bardzo dobrej jakosci najczesciej w złej jakosci sa stare tytuły np evangelion
co do reszty pytaj a znajde
oczywiscie zainteresowani moga dac znac wysyłajac wiadomosc do mnie -
Dany -_-"
JA BYŁBYM ZAINTERESOWANY. I RÓWNIEŻ SPRZEDAJE PŁYTY DVD Z ANIME. CENA DO USTALENIA (ZALEŻNE OD TYTUŁU). MAM M. IN. NARUTO DO 145 ODCINKA TYLKO NIESTETY NIE WSZYSTKIE BO PŁYTY MI SIE ZWALIŁY NIEKTÓRE, BLEACHA DO 41 I WIELE INNYCH. SPRZEDAJE TEŻ MANGI NA DVD ALE WIEKSZOŚĆ PO ANGIELSKU. CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PRIVA. -
Kathleen