manga i anime [1458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam! Do sprzedania całe dwie półki Mang! Między innymi: "Legend Of Lemnear", "Ghost In The Shell", "Ghost In The Shell 2", "Chirality", "Plastic Little", "DragonBall", "Dr Slump", "Hellsing", "Neon Genesis Evangelion". Zapewniam, że wszystkie tomy w doskonałym stanie. Cena jest do ustalenia.

Oprócz Mang posiadam spory zbiór Anime, który mogę udostępnić... Za skromną opłatą 3 zł za płytkę ]:-).

Wciąż pozostaję pasjonaetm tej japońskiej sztuki rysowania, lecz potrzbuję kasy a tych mang i tak już więcej czytać nie bedę ]:-). A Anime, którymi dysponuję są dostępne w necie w większości, ale nie wszystkim chce się je ściągać...

Piszcie jak jesteście zainteresowani: ELWISek@plusnet.pl

Jednocześnie zachęcam do umieszczania tutaj ogłoszeń wszystkich, którzy mają do zaoferowania swoje zbiory.
  • ルルーシュ

ile za Hellsinga?:>
  • Anonim

ja sprzedam cala serie Xa Clampa. tanio! ktos przygarnie?
  • ::BetiiX czyli Yuki^^::

ja tam na reanimce sprzedalam co mialam podwojnego i zalegalo :P
  • Dragon

włąsnie, ile chciał bys miły kolego za Hellsinga ?
  • Anonim

ile za lemnear - sprzedajesz może tylko jeden tom ??
  • lady Magma

jak juz lubicie sprzedawac kupowac - mam do sprzedania około 500 płyt z anime sprzedam za 50 gr za płytke- za mało mam miejsca
    niestety listy nie mam bylaby za dluga
  • Anonim

i chcesz sprzedac wszystkie na raz? :-O
  • lady Magma

nie
    po sztuce
    przegrywam wszystko na dvd tylko nie bede miała potem co z cd zrobic
    a co zainteresowany?
  • Anonim

no, w sumie...

Tylko ze ja raczej malo jestem oblatany w anime i mangach. Kocham Miyazakiego, serial Lain tez jest super, nie lubie za to pokemonow, czarodziejek z ksiezyca, dragonball tez mnie nie rusza. Vampire Hunter, Ghost in The Shell, Akira, Appleseed za to bardzo milo sie ogladalo.

Pomyslalem ze wartoby cos nowego jeszcze zobaczyc, na pewno duzo jeszcze przede mna :-)
  • Anonim

ano, jak i przede mną ^^
    byłabym chętna również, ale jednak miło byłoby wiedzieć, co masz... właśnie nie z tych dragonballowych... ^^ więc moglibyśmy się z loziniakiem podzielić :P
  • Black_Geisha

Ja mam do sprzedania 2 tom wish,Chobits 1-5 tom i Brzoskwinię tom 3.Bardzo mi zależy na sprzedaży.Sprzedam pojedynczo.
  • Anonim

lokshaw: albo skopiowac sobie; -)
  • Anonim

ale kasa fifty-fifty ^^
  • lady Magma

poza chobitsami mam miedzy innymi black heaven mini godeeski
    naruto read or die
    3*3 oczy
    hemeln the violinist
    mirage of blaze
    perfect blue
    tokuyo godfathers mój sasiad yamada
    el hazard
    genji monogatarii i około jeszcze wiecej
    nie mam niestety listy całej
    to tylko malutki spis tego co posiadam tzn niepełny mocno niepełny dawno przestałam spisywac
    evangelion
    end of evangelion evangelion deth
    ghost in the shell ( film 1 2 sub pl)
    blood the last vampire
    x-199
    x-tv
    angel sanctuary
    blue submarine nr 6
    cowboy bebop
    dragon ball kinówki 2
    ah my goddes ( OAV i film)
    hellsing
    flcl
    nadesico (1)
    aquarian age(1)
    hack sign (4)
    puni puni poemi
    ninja scroll
    lain
    di gi charat
    vampire princess miyu
    tonari no totoro
    gravitation
    vampire hunter d
    ranma1/2 film
    read or die
    photon
    trigun
    tenchi uniwerse
    jin- roh
    metropoli
    tekken
    tokyo babilon
    noir
    love hina ( seria 2 specjale i love hina again)
    mononoke home
    kite
    ninja resurection
    rahxephon
  • Anonim

Magma, zajrzyj na priv :-)
  • Anonim

rozumiem, że to są całe serie? :) a nie np. po 5-10 odcinków z każdej? skoro to 500 płyt... ^^
  • lady Magma

nie to tylko czesc tytułów
    czesci po prostu nie spisałam jak szukasz czegos konkretnego i znasz tytuł lub gatunek to moze znajdę
    to co jest spisane to około 200 płyt czesc dobrej czesc bardzo dobrej jakosci najczesciej w złej jakosci sa stare tytuły np evangelion
    co do reszty pytaj a znajde
    oczywiscie zainteresowani moga dac znac wysyłajac wiadomosc do mnie
  • Dany -_-"

JA BYŁBYM ZAINTERESOWANY. I RÓWNIEŻ SPRZEDAJE PŁYTY DVD Z ANIME. CENA DO USTALENIA (ZALEŻNE OD TYTUŁU). MAM M. IN. NARUTO DO 145 ODCINKA TYLKO NIESTETY NIE WSZYSTKIE BO PŁYTY MI SIE ZWALIŁY NIEKTÓRE, BLEACHA DO 41 I WIELE INNYCH. SPRZEDAJE TEŻ MANGI NA DVD ALE WIEKSZOŚĆ PO ANGIELSKU. CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PRIVA.
  • Kathleen

Szukam X'a od tomu 11
| |

To jest sztuka! W mandze i anime siła! Jaki tytuł podoba się wam najbardziej? Lubicie "te grzec...

Fotki

Miejsca grona (0)