-
Anonim
BLACK CATA?? :D to jest absolutnie extra manga o byłym assasynie nr XIII :D naprawde goraco polecam :D
do sciagniecia na stronce:
http://manga.crystalnova.net -
Maria
Nie słyszałam nigdy o tej mandze!
A czy ktoś zna cudowne shojo Hana Yori Dango? Niestety w Polsce niedostępne. Sama czytałam francuską wercję. Uwielbiam tę historę :) -
Anonim
hm... tej twojej ja zkolei nie znam :D a myslalam, ze polknelam wiuekszosc shojo :D
no ja czytam tylko ze scanow :D inaczej nie da sie poznac niczego interesujacego :Dale polecam black cat bo ma fajna kreske i fabule -
Grono.Net
Zgadzam się co do BC, choć osobiście bardziej wolę D&D z tych tytułów co padły. Jednak to co najbardziej mi się podoba to Berserk ^^ -
-
hooooy i 100% ...pfff
przyznam Berserk rooluje jak nic; ] a co do BC mhm fajne fajne całkiem ciekawie sie rozwija ( jak narazie na 3 tomie jestem ) kreska tesh ok ( nie wiem tylko czemu coś mi to przypomina.... chyba flame of recca chociaż nie mam pojęcia czemu Oo' ) -
.:S.y.l.w.i.a:.
Naaaaaaat, ja znam Hana Yori Dango! Swietna manga :] A ogladalas anime albo film na podstawie HYD?? Film jest cudny! A aktorzy.....mniammy! :] -
Amalthea
a moze zna ktos mange GOTH? co prawda nie jest moze w typie HYD ale jest dosc niezwykla albo raczej inna -
Hela
Riya!Black Cat?Suuuuuper!!!Mam all!!I nie wiedziałam, ze ty na tym gronie jesteś<=D