-
Anonim
zawsze mozesz sie wyslac na maila - swiatlowodem :) tez bedzie szybko; ) hi hi hi -
Anonim
Ok zgadzam sie z Kagome zeby nie wydlubywac jej oczkow bez jej wiedzy; ) W koncu jej oczka :) -
Grono.Net
Furia już nie Kagome :P :) no alw dziękuje za głos popracia:D :* dla Ciebie GaryDeville :) -
The Breakfast Club
Devil to wez co chcesz, skoro Furia jest cala piekna to co bys mi nie zostawil to mnie usatysfakcjonuje; -) -
-
Anduinka
oj teraz to sie Garuś pewno zdenerwował hehehe, bo ksyweczka trochu nie ta:P a tak poza tym to co wy faceci widzicie w zielonych oczach?? Odp Garego już znam, bo słyszałam ją nie raz....może więc ktoś inny?? -
The Breakfast Club
Hmm czy ja wiem. Moze dlatego ze sa niespotykane, bo wiekszosc to albo ma brazowe albo niebieskie.... po prostu te oczy maja to cos; -) -
Anonim
Mariusz ale ja nic nie biore; ) a co do zielonych oczkow to lubie takie bo sam takowe mam :) A na lekkie przekrecenie xwki wcale nie jestem zly :P -
Grono.Net
Anduinka chodzi mo moją ksywe? co w niej złego? oj dziewczyno może i kolor oczu przyciąga, ale zapewniam ze mam paskudne usposobienie i ono odsrtasza :P :) zresztą nie same oczy sie liczą ale i całokształt wyglądu i zachowania. -
The Breakfast Club
-
Grono.Net
-
The Breakfast Club
-
Grono.Net
-
Anonim
Furia tutaj chodzi o moja xwke Mariusz napisal "Devil" zamiast "Deville" zwykle sie wqurzam jak ktos przekreca moja xwke (o czym Anduinka dobrze wie, heheh w koncu mnie zna nie od dzis) ale tym razem jestem sklonny wybaczyc; ) -
Grono.Net
-
The Breakfast Club
Jezu ja dopiero teraz skapowalem o co biega :-) A xywke przekrecilem specjalnie zeby byla krotsza; -) Skad mialem wiedziec ze to czuly punkt?; -) -
Grono.Net
spoko, nic sie przecie nei stało :) GaryDeville
to taki dobry i spokojny człowiek :) nie to co ja :P -
The Breakfast Club
-
Grono.Net
]-:>no wiesz to ja tu sie staram jak moge a Ty mi mowisz ze ja jestem milukta :(
hehe ok zart dzieki :) -
Anonim
Taaa Furia dodaj jeszcze ze jestem "slodki" to bedzie ekstra; ) Jeszcze troche i wyjde na spokojna owieczke :( -
The Breakfast Club