ManowaR [180]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zawsze mozesz sie wyslac na maila - swiatlowodem :) tez bedzie szybko; ) hi hi hi
  • Anonim

Ok zgadzam sie z Kagome zeby nie wydlubywac jej oczkow bez jej wiedzy; ) W koncu jej oczka :)
  • Grono.Net

Furia już nie Kagome :P :) no alw dziękuje za głos popracia:D :* dla Ciebie GaryDeville :)
  • The Breakfast Club

Devil to wez co chcesz, skoro Furia jest cala piekna to co bys mi nie zostawil to mnie usatysfakcjonuje; -)
  • Anduinka

oj teraz to sie Garuś pewno zdenerwował hehehe, bo ksyweczka trochu nie ta:P a tak poza tym to co wy faceci widzicie w zielonych oczach?? Odp Garego już znam, bo słyszałam ją nie raz....może więc ktoś inny??
  • The Breakfast Club

Hmm czy ja wiem. Moze dlatego ze sa niespotykane, bo wiekszosc to albo ma brazowe albo niebieskie.... po prostu te oczy maja to cos; -)
  • Anonim

Mariusz ale ja nic nie biore; ) a co do zielonych oczkow to lubie takie bo sam takowe mam :) A na lekkie przekrecenie xwki wcale nie jestem zly :P
  • Grono.Net

Anduinka chodzi mo moją ksywe? co w niej złego? oj dziewczyno może i kolor oczu przyciąga, ale zapewniam ze mam paskudne usposobienie i ono odsrtasza :P :) zresztą nie same oczy sie liczą ale i całokształt wyglądu i zachowania.
  • The Breakfast Club

A to jest jak na razie bez zarzutu; -)
  • Grono.Net

Mariusz co jest konkretnie bez zarzutu?
  • The Breakfast Club

Twoje zachowanie; -)
  • Grono.Net

hehe dziękuję, staram się jak mogę:D
  • Anonim

Furia tutaj chodzi o moja xwke Mariusz napisal "Devil" zamiast "Deville" zwykle sie wqurzam jak ktos przekreca moja xwke (o czym Anduinka dobrze wie, heheh w koncu mnie zna nie od dzis) ale tym razem jestem sklonny wybaczyc; )
  • Grono.Net

a no to rozumiem
  • The Breakfast Club

Jezu ja dopiero teraz skapowalem o co biega :-) A xywke przekrecilem specjalnie zeby byla krotsza; -) Skad mialem wiedziec ze to czuly punkt?; -)
  • Grono.Net

spoko, nic sie przecie nei stało :) GaryDeville
    to taki dobry i spokojny człowiek :) nie to co ja :P
  • The Breakfast Club

Eee tam, Furia Ty jestes taka milusia do rany przyloz; -)
  • Grono.Net

]-:>no wiesz to ja tu sie staram jak moge a Ty mi mowisz ze ja jestem milukta :(
    hehe ok zart dzieki :)
  • Anonim

Taaa Furia dodaj jeszcze ze jestem "slodki" to bedzie ekstra; ) Jeszcze troche i wyjde na spokojna owieczke :(
  • The Breakfast Club

To moze nowy temat - czemu Furia a nie Kagome; -)
| |

Wszystko o "królach metalu" czyli zespole ManOwaR :) Cóż tu dużo pisać... wpisujcie się :) Je..

Fotki

Miejsca grona (0)