-
loczas
white fangs and flashing eyes...
słyszałem pogląd na temat Manowara, gdzie traktuje się ich jako satanistów, tak samo zresztą jak każdego odtwórcę/fana metalu, co wy na to? Też uważacie, że "goci" są żądnymi krwi mordercami kur i nietoperzy? -
The Breakfast Club
Podobno Ozzy zjadał nietoperze na scenie :), ale tak generalnie to jakaś bzdura.
To jest temat z cyklu - czy gry komputerowe sprawiają, że dzieci będą mordować ludzi na ulicach ? :) -
The Breakfast Club
Loczas, w profilu masz napisane, że lubisz Dream Evil - tak trzymać :D -
loczas
Dream Evil jest po prostu zajebiste, szczegolnie mi do gustu przypadła piosenka the book of heavy metal, ale nie tylko.
jakos tylko nie moge calej plytki dragon slayera nigdzie zdobyc :( -
-
The Breakfast Club
-
Grono.Net
co kraj to obyczaj... czytalam kiedys forum na ktorym dziweczyna zwierzala sie ze podrywa ja chlopak "metal" i nie wiedziala co robic, bo metale to brudacy i satanisci i w ogole koty zjadaja... -
loczas
no ja podobnie... miałem znajomą, w sumie dalej mam, co jak jej w końcu powiedziałem, że jestem "metalem", nie uwierzyła, bo ja przecież nie zjadam gołębi i nie mam odwróconej gwiazdy z koźlim łbem w środku na szyi :/ -
The Breakfast Club
-
loczas
a jest sposob zebys mi go jakos przerzucil?
net czy cos?
w zasadzie planowalem sobie kupic, tylko nie wiem ile to mosze kosztowac, a na gitare zbieram, wiec nie moze za duzo D: -
The Breakfast Club
podaj mi e-maila to Ci wyślę na pocztę po jednym :D
co do ceny to tylko 66 zł; -) -
Paulina
Metal - satanisa; -/ Bzdura... niekoniecznie ubiór jest wyznacznikiem wyznania.
Tylko głupi oceniają po ciuchach... -
Grono.Net
metal satanista krwiopijca brudas, ludzie maja czasem niezwykle pomysly -
Paulina
A najśmieszniejsze tą strare babcie, które jak widzą to sie boją :D Ale ogólnie jak ktoś mnie ocenia po wyglądzie to leje na to, nie znam mnie - nic nie może o mnie powiedzieć. -
Grono.Net
do mometu az oni Cie leja :P
bo takie akcje ja niestety mialam nieprzyjemnosc przerabiac :> -
The Breakfast Club
Furia dajesz się lać ?
Myślałem, że tylko facetów się leje :>
Ska, jeśli sama siebie nie znasz to niebezpieczna jesteś :D -
loczas
heh, z tym biciem to różnie bywa, ale te babcie, to jest cos pieknego.... wyobraźcie to sobie- idzie sobie taki dlugi jak tyka chudzielec(ja) z usmiechem pociesznego kretyna na twarzy, a taka babcia patrzy na ten debilny usmiech i zmienia strone ulicy po ktorej idzie, albo wysiada z wagonu i przesiada sie do nastepnego, no po prostu czasem nie jestem w stanie sobie odmówić pokazania takiej babci na odchodne \,,/, AAARGHH ,\,,/ -
Paulina
Jeśli idzie o poznanie siebie to chyba nikt tak naprawdę nie wie jaki jest w środku, to sie kształtuje w człowieku cały czas- coś nowego nas spotyka, daje doświadczenie; -) Tak myślę... -
Anonim
Taak dyskryminacja panuje szczególnie wszędzie tam gdzie trzeba coś załatwić i spotkac się z "mila" pania w okienku... Jak jeszcze mialem dlugie wlosy to czesto sie z tym spotkalem :/ -
Grono.Net
-
The Breakfast Club