- 1
- 2
-
Gosia
-
Klapi
No, może pozapraszać trochę ludzi do grona?
Dam cynk marcinkowcom....
-
Gosia
-
Wojtek "Wiedźma"
Cześć!
A ja kiedyś już założyłem grono Marcinka
http://grono.net/user/comm-show.jsp...
tylko, że nie wzbudziło specjalnych emocji, właśnie dlatego, że reklamy nie było. -
-
Newton
Klapi zdał może jakies egzaminy a po imprezie obudzil sie jako nowy czlowiek? -
Klapi
Nauczka na przyszłóść:
przed imprezą pochowaj nożyczki albo nie śpij
(można jeszcze wszystkich związać - ja tego próbowałem i oto jak skończyłem...)
-
Gosia
-
Klapi
-
Gosia
-
Klapi
Wszędzie to słyszę:
murzyn też człowiek
pies też człowiek
a teraz jeszcze to....
No bez przesady! -
Gosia
-
e tam - 'Marcinek' nigdy nie robił takiego gnoju jak np. VII LO :) choć motyw z Metal Festem był fajny... odbierze ktoś moją teczkę ze świadectwem> Leży gdzieś tam od paru ładnych lat :( -
Gosia
-
-
Wojtek "Wiedźma"
No fakt...Marcinek "gnoju" nie robił... choć wtajemniczeni mogą sobie przypomnieć epizody typu "Kochane grono pedagogiczne! Dzięki wam..." -
Gosia
-
Wojtek "Wiedźma"
Wrzecionowe bułkacze... tak...aż wygrzebałem z biblioteczki numer 4 z "piździernika" i czytam: "To jest zawsze problem co tu napisać. CHWD - to sią po prostu bułkacze i nie zamierzamy tu nikogo obrażać (yo kutasy z pokoju nauczycielskiego!) [...]"
Oczywiście, Marcinek nie robił nigdy gnoju bo uczą się tam sami spokojni, zdolni i pracowici młodzi ludzie. I kulturalni przede wszystkim. Kto nie wierzy, niech zajrzy do Bułkaczy pani sklepikowej... -
Klapi
-
Anonim
-
skidd
oldskul... raz TO w rekach trzymalem... jestem z siebie dumny! :P czy ktos moze dysponuje jakimis 'numerami archiwalnymi'? :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań - Grunwald
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem