Mariah Carey [113]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BBNek ™

jako trzeci singiel.... ehhhh od rana probuje sie do tej mysli przyzwyczaic i slucham tego kawalka...wciaz srednio...
  • $ebo

Nie lubie tego kawalka;) Brzmi przecietnie;)
    Powinna singlem zrobic "Say something" ,"get your number " albo "Stay the night";) No ,ale co ja tam moge wiedziec ,przeciez podoba mi sie nowe BSB; D
  • BBNek ™

no wlasnie ja za shake it off tez nie przepadam... dla mnie na singla powinno isc get your number, to the floor ewentualnie stay the night
  • $ebo

Dokladnie....Wszystko ,co produkuja The Neptunes okzuje sie hitem ,wiec teraz pewnie nie byloby inaczej.
  • BBNek ™

no w sumie nie wszystko... ale wiekszosc; )
  • $ebo

Tej, a gdzie SUI? W ogole czego tak malo osob tutaj na tym gronie jest?;/
  • BBNek ™

no walsnie trzeba bedzie na gronie RNB rzucic posta o gronie MC
  • Mandżi

Yo!
    tu wierna fanka Mariah!
  • BBNek ™

hehehehehhehe bo jeszcze uwierze ale milo nam ze tu jestes w imieniu Mariah :***
  • Mandżi

jestem dla Ciebie tylko
  • BBNek ™

ojjj ale Mariah jest na prawde cudowna :)
  • Nexus

no i kurwa jestem na tym zajebistym gronie MC:))
  • BBNek ™

a co zle jest??? a poza tym to witamy Cie motylku :PPP
  • Nexus

ak trzecim singlem bedzie "Shake it off" to ja sie wypisuje z grona MC...wlasnie tego sie obawialem bo wszystko zalezy od wlasciwego doboru kawałków do wypromowania albumu a tu co - jeden ze slabszych kawałków na singla..:/
  • BBNek ™

no ale to wybor fanow .... wiec moze dobry wybor...
  • Nexus

fanów?...hah chyba samych amerykanów którzy zupełnie nie mają gustu , nie wspominając o mózgach..:/
  • BBNek ™

fakt, moze wiec w europie bedzie cos innego...
  • azzurro jm ®

Say Something nie bedzie singlem, bo Snoop celuje w wakacyjny top spot z Justinem

ja chcialbym Stay The Night, to najlepszy numer na plycie

ale Get Your Number ma wiekszy potencjal (kawalek o domu na Capri, G4 i tym "benzie" z drzwiami od podlogi jest rozkosznie glupi)
  • BBNek ™

tutaj snoop nie ma za duzo do gadania, wytwornia ma juz prawa do tego kawalka...
  • BBNek ™

a Shake it off wybrali fani w US
  • 1
  • 2
| |

jest tylko jedna Mariah.... i jest najlepsza...tak jak jej fani :)

Fotki

Miejsca grona (0)