- 1
- 2
-
jako trzeci singiel.... ehhhh od rana probuje sie do tej mysli przyzwyczaic i slucham tego kawalka...wciaz srednio...
-
Nie lubie tego kawalka;) Brzmi przecietnie;)
Powinna singlem zrobic "Say something" ,"get your number " albo "Stay the night";) No ,ale co ja tam moge wiedziec ,przeciez podoba mi sie nowe BSB; D -
no wlasnie ja za shake it off tez nie przepadam... dla mnie na singla powinno isc get your number, to the floor ewentualnie stay the night
-
Dokladnie....Wszystko ,co produkuja The Neptunes okzuje sie hitem ,wiec teraz pewnie nie byloby inaczej.
-
-
-
Tej, a gdzie SUI? W ogole czego tak malo osob tutaj na tym gronie jest?;/
-
-
Mandżi
-
hehehehehhehe bo jeszcze uwierze ale milo nam ze tu jestes w imieniu Mariah :***
-
Mandżi
-
-
Nexus
-
-
Nexus
ak trzecim singlem bedzie "Shake it off" to ja sie wypisuje z grona MC...wlasnie tego sie obawialem bo wszystko zalezy od wlasciwego doboru kawałków do wypromowania albumu a tu co - jeden ze slabszych kawałków na singla..:/ -
-
Nexus
fanów?...hah chyba samych amerykanów którzy zupełnie nie mają gustu , nie wspominając o mózgach..:/ -
-
azzurro jm ®
Say Something nie bedzie singlem, bo Snoop celuje w wakacyjny top spot z Justinem
ja chcialbym Stay The Night, to najlepszy numer na plycie
ale Get Your Number ma wiekszy potencjal (kawalek o domu na Capri, G4 i tym "benzie" z drzwiami od podlogi jest rozkosznie glupi) -
tutaj snoop nie ma za duzo do gadania, wytwornia ma juz prawa do tego kawalka...
-
- 1
- 2