Marihuana i Joint ! [3309]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolina__

• Anonim

posłuchałem pierwsze 2 minuty i wyłączyłem, co to jest? audycja z radia maryja??
  • miejsce na twój pomysł

O kurwa. Ale mu głos skasowało.
    Ja też robie w szołbiznesie;PP
    Ooo. A liroy wreszcie coś mądrego powiedział.
    A kora to wogóle jest fajna babka:)))

A to nie jest na serio???
    A z tym magikiem to przesadził:(((((
    jebany głupek.

boże. dalej nie dam rady tego słuchać...

żegnam;)))))))))))
  • Karolina__

hmm__no nie sądzę żeby była to audycja z radia maryja (co za głupie pytanie).

a czy to na serio? wiesz co chyba tak i myślę ,że to jakas pogadanka w szkole na temat dragów i tyle.

Faktycznie może jest przesadzona , ale jest w tym tez kupa prawdy...
  • mop

a moze to ksiadz??;]
  • ~Burek

buahaha... brzmi jak głos księdza ode mnie ze szkoły, koleś sam jest poryty jak mój katecheta; D
    ... rzucam zielsko... dotarlo do mnie... boje sie o swoja mature... :(

<lol2>
  • gryzmoł

Magik na pewno nie zabił się z powodu trawy. Wypadki chodzą po ludziach... Ja jeżdzę na motocyklu i nigdy nie miałem poważniejszego wypadku, a mój znajomy miał miesiąc temu trepanacje czaszki po wypadku na swojej hondce... Tak samo jest z dragami, jeden będzie ćpał 15 lat i uszczerbek na zdrowiu będzie nie wielki, a drugi będzie zarzucał rok i jego organizm będzie kompletnie rozjebany.
  • Karolina__

może nie z powodu, ale pewnie w jakims stopniu ona się do tego przyczyniła.

a te teksty o księdzu zostawcie sobie na przerwy w szkole__przynajmniej będziecie mieli o czym gadac 87`

widzę,że na tym forum jest kupa ludzi z którymi można pogadać...

pozdr.
  • matt

wiesz, to co mowi ten typ to 12 min smiechu. ksiadz na pozniej? pff
  • Bajtek ANS! ™

niektuzi tak fabrycznie maja :/
  • ~Burek

Glosia nie rozumiem ironii w Twojej wypowiedzi, co do mojego rocznika... Z tego, co wiem każdy tutaj może miec swoje zdanie i każdy moze miec inne... Fakt te 3 lata róznicy między Nami z pewnoscia robi ogromna roznice (?) :/
    Dla mnie ta gadka jest dość zabawna, wyolbżymiona i gość mówi slangiem, którego chyba sam do końca nie zna, bo nie brzmi to szczerze... Wlasnie to jest w tym wszystkim śmieszne

I tak na marginesie cannabis piszemy przez 2 n :))))

Pozdrawiam :))))
  • cALIto

naucz się najpierw pisać słowa typu: wyolbrzymiona
    to tak na marginesie; /
    a śmieszne w w tym wszystkim jest to, że to co on mówi nie dociera do tych do których powinno..
    pozd
  • ~Burek

o fuck to starszne zrobilem blad stary zabij mnie za to bo wyrazam swoje zdanie matko boska juz po mnie
    jak masz takie zdanie to po kiego wala wbijasz na to grono co? bo z tego ze tu jestes wnioskowalbym ze tez jarasz i z pewnoscia nie mniej niz ja a jesli nie to po co tu jestes?!:/
  • ~Burek

i nie Tobie oceniac do kogo powinno docierac a do kogo nie :))
  • Anonim

właśnie jak komuś sie blanty niepodobają to niech założy grono "nie lubie zioła" i na nim działa, a koleś twierdzi że narkotyki szkodzą, ok może i tak jest ale jakby nielegalne było wszystko co szkodzi to nawet browara bym sie niemógł napić, bo alkohol też szkodzi i sól szkodzi i papierosy też powinny być nielegalne bo szkodzą, i cukier szkodzi i...
  • cALIto

akurat tak się składa że zjarałem troche jointów w życiu i nadal jaram, od alkoholu też raczej nie stronię.
    co do papierosów, soli, cukru , tłuszczu , żarcia z Mc'a to akurat racja że to najgorszy syf i tego unikam jak ognia :) powinno być zabronione!
    smoke weed every day :)
  • ~Burek

ehee... to ja już nic nie kumam :)))) ale może nie dla mnie kumanie; ))))) tak myśle...; )))))
    thc inside; )))
  • Karolina__

hmm...tak sobie myślę,że chyba dalsza rozmowa z wami (chodzi mi o dwóch "panów") nie ma większego sensu_

jeśli zrobiłam jakiś błąd to proszę o uwagi na temat__a ja schowam sobie je tu ( Y )

wyżej też sprawdź :P
  • ~Burek

to nie byla uwaga, bo co mi do tego, tylko Ci mowie; )))
    oooooooooooookeeeeeeeej :)))))
  • Karolina__

w takim razie to spoko
  • 1
  • 2
| |

I nieważne, że świat, na którym przyszło ci żyć Lepszym wydawał się być Nieważne, nieważ...

Fotki

Miejsca grona (0)