Maroon 5 [266]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Galja

Właśnie jaka jest wasza ulubiona, moje takie naj to Secret, Not falling apart i harder to breathe i wogóle wszystkie lubie ale miały w końcu byc naj :]
  • Grande Pynda

SUNDAY MORNING, co sadzisz? DLa mnie kosa! Sunday mornin' rain is fallin'...
  • PHILO DANGER POWERS

FUCKTYCZNIE TEN SINGIEL MNIE ZASKOCZYL
  • Little Rock and Roll Queen

Harder to breathe

Wygrywa ...totalnie...

Single sa ok...natomiast płytajako całosc...niczym wielkim nie jest...:)

• Henoch

Nie będę zbyt oryginalny, ale właśnie leci u mnie na cały regulator i dlatego absolutnie wiem, co mówię: Harder To Breathe zdecydowanie wygrywa we wszelkich zestawieniach!
    I dopiero daleko za nią są She Will Be Loved oraz This Love, w tej zresztą kolejności.
  • Henoch

A Sunday Morning mnie - szczerze mówiąc - nieco rozczarowało.
  • chiczkok

W sumie najbardziej mi się podoba "She will be loved" and "Sunday morning" [; ee z reszta wszystkie sa fajne; D
  • Henoch

No tak, ciężko wybrać, które z pereł są najładniejsze.
  • lu wodzirej

harder to breathe
    the sun
    sweetest goodbye
    not coming home
    this love
    sunday morning

{{ najgorsza jest zdecydowanie 'she will be loved' *bleah*
  • Henoch

Nie rozumiesz tekstu, przykro mi. Spróbuj wschłuchać się w tekst tej piosenki, to może nie będzie tu takich gaf.
  • lu wodzirej

henoch - nawet po wsłuchaniu się piosenka mi się nie podoba i nie neguj czyjegoś gustu.
  • Henoch

Nie neguję, wybacz, jeśli tak zrozumiałaś. Właśnie, co do ponownego przesłuchania - zacząłem doceniać Sunday Morning.
    Luisiana, może kiedyś sama przeżyjesz coś takiego, że będziesz musiała dobrowolnie zrezygnować z kogoś, kogo darzysz naprawdę wielkim uczuciem, gwarantuję, że spojrzysz inaczej na tę piosenkę.
    "Always belonged to someone else"
    "I don't mind spending every day" and so on.
    Przepraszam, jeżeli z pośpiechu wyraziłem się dość dosadnie.
  • lu wodzirej

rozumiem Henoch, mhm.
    mam tak z innymi piosenkami, no ale nie z tą.
    może kiedyś...
  • Anonim

sweetest goodbye, tangeld, she will be loved, sun, secret, harder to breathe - to utwor, ktory najbardziej sie wyroznia sposrod pozostalych, bardziej rockowy i nie wiem czemu przypomina mi the wallflowers, chociaz cala plyta to mix roznych stylow...
  • Anonim

harder to breathe :]
  • Henoch

Zdecydowanie, Harder to Breathe ma coś w sobie. Na pewno doskonałe basy. (Żartuję, oczywiście - chociaż basy naprawdę są niezłe).
  • NN

harder to breathe i she will be loved
  • coy

a mi sie najbardziej podoba "shiver"...
    szczególnie tekst "enjoy the taste i leave in your mouth" :P

drugie miejsce zajmuje "through with you"...

co nie znaczy, ze nie lubie tez tych najpopularniejszych... ale najlepsze wspomnienia kojarza mi sie akurat z tymi dwoma, ktore wymienilam...
  • Anonim

A mi sie podoba kilka... ale najbadziej She will be loved i Sunday morning..:) wogole wszystko mi sie podoba.. ale najbardziej te dwie .. a w szczególnosci ta pierwsza.. mozna sobie pomarzyc troszeczke...:)
  • Blind as well as stupid

Dla mnie "Sunday morning" - fantastyczny wokal i to ciepło bijące z piosenki:) I to mówię ja - zakochana w Tool, Metallice i SOAD:))