Marzenia [1928]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hmm... ja najczesciej marze w ciemnosciach... przed snem oczywiscie :P
    a poza tym w pieknych okolicznosciach przyrody...
    nooo albo w autobusie tez moze byc... :]
    aaa najchetniej wszedzie...
  • mysz

gdzie najczesciej?
    - we wlasnym pokoju, popijajac goraca herbate i patrząc za okno najlepiej na spadające krople deszczu...
    - przed snem, a takze w trakcie snu - wszak sny sa projekcja naszych marzen; ]
    - podczas jazdy autobusem - norma, a ile razy przez to przegapilem przystanek... [;
  • Sylwia .

właściwie to zawsze i wszędzie,ale najczęsciej przed snem i gdy biegnę ze słuchawkami w uszach...
  • Anonim

gdy już leżę, ciemno jest i pora by zasnąć;
    lub w półmroku na łóżku leżąc i w sufit się gapiąc, muzyczka też się przydaje;
    w pociągach przecudnie się marzy:)
    na plaży na piasku latem - ojj to jest boskie; )
  • Ni hao

moje zycie jest jednym ciaglym marzeniem... idac, patrzac, jedzac, pijac, potykajac sie, upadajac, klnac... kazda chwila jest dobra by pograzyc sie w kontemplacji, by dac sie poniesc skrzydlom wyobrazni gdzies wysoko ponad wody Rzeczywistosci...
  • W

Powiem zwięźle ...zawsze i wszędzie ... :-)

czasem marzenią bolą ...
  • Grono.Net

wszędzie tam gdzie jes chwila ciszy...
  • Pereze

Zwykle kiedy słucham muzyki - a słucham prawie cały czas; )>
    Do tego w pociągach i innych środkach komunikacji - gapiąc się w okno.
  • W

Patrzy człowiek w okno ... "obrazki" szybko się zmieniają, ...i w pewnym momencie zdaje sobie sprawe, że "odpływa" w odchłań marzeń ... :-)
  • Sylwia .

Pod moimi powiekami....
  • Anonim

marzyć można wszędzie..
    ja lubię w ciemny ponury deszczowy dzień.. kiedy siedzę w domu.. albo gdy słońce świeci i jadąc na rolkach puszczam wodze wyobraźni :)
    a najbardziej lubię jak jadę w nocy samochodem :)
    przed snem to cięzko czasem bo zmęczona zazwyczaj jestem ..

no i są marzenia które snuję wspólnie z narzeczonym.. i nie potzrebujemy do tego specjalnych warunków :) po prostu siebie; )))
  • maga

w łóżku przed snem sobie marze szybciej mi sie wtedy zasypia
  • the notebook

przy muzyce.
    czyli praktycznie cały czas:))
  • Anonim

wszedzie...najlepiej, gdy gra dobra muzyka i jestem szczesliwa:) uwielbiam marzyc tuz przed snem i w drodze do szkoly, kiedy muzyka w sluchaweczkach gra i relaksuje sie tuz przed trudnym dniem:) uwielbiam oddawac sie marzeniom czy to we snie czy na jawie...
  • Nameless King

najlepsze jest własne łóżko, okolice północy, zasłony w oknach niezasłonięte by widzieć gwiazdy, w tle gra jakaś odpowiednia do tego muzyka (opeth, audioslave.... zreszta obojetnie jaka byle wolna i melancholijna)...
    od razu wtedy sie jakos "wygodniej" marzy :]
  • Lathea

Kiedyś tylko przed snem. Ale teraz , i od pewnego już czasu za każdym razem gdy jakiś szczegół otoczenia lub mego zachowania mnie zdziwi, zaintryguje. Przerażające;) , szczególnie podczas rozmowy z kimś!! Ale takie skrajności tylko gdy naprawdę mam dość tego co dzieje się dokoła...
  • W

Hmm ... marzenia podczas rozmowy z kimś :D ... tia ...

Uwalnia się w pewnym momencie wyobraźnia ..( zwłaszcza ta "niegrzeczna" jej strona ) ... i patrzysz już na tego kogoś (oczywiście płci przeciwnej ) ... całkiem inaczej :D:D .... uwielbiam (ostatnio coraz częściej się na ym łapię .... przerażające !! ; PPP )
  • Lathea

A wyobraź sobie nagle zupełnie inny obrót spraw, wtrącenie się sił nadprzyrodzonych w tą szarość dnia... jak pieknie by było...

I po minucie monologu koleżanki/kolegi zadajesz rozkojarzone pytanie: taak? a... czekaj nie zrozumiałem/am, o co chodzi?:D
  • Nameless King

ale trzeba byc bardzo uwaznym bo jak ktos zorientuje sie ze cos nie gra to moze byc po znajomosci :]
  • W

Myślę, że odpowiednie spojrzenie wszystko "załagodzi", wyjaśni ...i ta druga osoba powinna sięzorientować o co chodzi .... :D ( i dopiero wtedy jakże jest pięknie :D )
| |

Wszystkich, którzy nie mogą bez powyższych żyć, zapraszam do tego grona. Wyobraźnia nie ma gra...

Fotki

Miejsca grona (0)