-
ALis•.
jakie jest twoje marzenie??
Moje jest.. hymm mam ich dużo..ok.. przejść się po tęczy;P -
Anonim
Samotna podróż po świecie, bez pieniędzy i żadnej gwarancji na jutro.
A jestem już coraz bliżej spełnienia tego marzenia... i mam nadzieję, że się uda. -
ღஜ♥☆Korala☆♥ஜღ
Wylecieć na Krete na 4,5 miecha i przy tym nie stracić mojej największej miłości.... :( bo się zaczęliśmy znowu spotykac.. po jakiś 2 latach.. a nie chciałabym tej miłości zaprzepaścić.. choć nie wiem czy to miłością można nazwac... ale ja teraz ciągle bym tylko chciała z nim być i w ogóle.... ale właśnie obawiam się, że dopiero co nasza znajomość na nowo się zaczęła...a za 2 miechy już miałaby się skończyć :(:(:(:(:( -
Anonim
skończyc żyć dla jutra, usiąść w wygodnym fotelu przy kominku z moją jedyną i cieszyc sie kazda sekundą z myśla ze zrobiłem to co chciałem zrobic. -
-
Anonim
-
Anonim
>Asia:) napisała:
>o marzeniach sie nie powinno mowic bo sie nie spelnia;p
no właśnie :P to samo miałam napisać :D -
Anonim
a ja mysle ze odwrotnie;P trzeba o tym myslec mowic pisac rysowac..cokolwiek byleby trzymac je blisko. -
Iza;)
Ojjj sporo tego, sporo... ale przede wszystkim marzę o tym żeby znaleźć mojego księcia z bajki, chciałabym wykonywać mój wymarzony zawód, pomagać innym, podróżować... nie sposób wszystko wymienić :D -
ALis•.
>whereby in daydream? :) napisała:
>>Asia:) napisała:
>>o marzeniach sie nie powinno mowic bo sie nie spelnia;p
>no właśnie :P to samo miałam napisać :D
ale żeby się spełniło to trzeba do tego dążyć:)
ale jak jest fantastyczne to raczej niex)
-
Anonim
-
Agusia.
>Asia:) napisała:
>o marzeniach sie nie powinno mowic bo sie nie spelnia;p
jak bedziesz bardzo chciala to (niektore) sie spelnia nawet jak o nich powiesz;)
hm...moje marzenie? spedzic dzien (albo chociaz chwile) z moim ulubionym zespolem:) pogadac, porobic fotki itp :) i tyle. wtedy moglabym umierac. <lol2> hehe. -
Anonim
>ale żeby się spełniło to trzeba do tego dążyć:)
>ale jak jest fantastyczne to raczej niex)
>
dążyć trzeba i wierzyć przede wszystkim że się mogą spełnić :P ale mówić to nie za bardzo :) ja tak przynajmniej uważam :D
-
I love Life :)
Ja uważam, że w marzenia trzeba mocno wierzyć i do nich dążyć, wtedy się spełnią :) Moje marzenia ostatnio zaczynają sie spełniać i jestem szczesliwa. :) A reszta to.. sa to moje marzenia i nie będę zdradzać.; )
pozdrawiam wszystkie Marzycielki i Marzycieli :) -
pppp
Moje marzenie? Hmm... zrobić coś, żyjąc chwilą i nie myśląc o konsekwencjach, czego teraz zrobić nie umiem i nigdy nie umiałam...
A jeszcze inne, to żeby złapać torebkę, wziąć portfel, telefon i śpiwór i pojechać na Polskę z przyjaciółką:) Stopem. A właściwie, najlepiej, to bez komórki. Pełny spokój;]. Miejmy nadzieję, że to marzenie się spełni...;) -
დAngra
byc szczesliwym do konca zycia.. niczego nie zalowac (ew. tylko tego, ze zycie tak krotkie; ) ) -
Katarzyna
-
ALis•.
>♥ Aguś...;)) :* napisała:
>
>jak bedziesz bardzo chciala to (niektore) sie spelnia nawet
>jak o nich powiesz;)
>hm...moje marzenie? spedzic dzien (albo chociaz chwile) z
>moim ulubionym zespolem:) pogadac, porobic fotki itp :) i
>tyle. wtedy moglabym umierac. <lol2> hehe.
super marzenie!!!.... też bym tak chciała:) -
Anonim
Moim marzeniem jest : Dostać Sznaucerka Miniaturowego ,mieszkać w Willie z basenikiem , umieć latać..i ogolem wszystko,,, -
.eM
największe marzenie to chyba znaleźć swoją prawdziwą i jedyną miłość, z którą będę do końca życia, a z tym wiążą się wszystkie inne moje mniejsze marzenia -
Anonim