-
d o c i a!
pierwszy pomysł, na 9, urodziny pana Karola, a po nich pomysł na trase.. może bemowo? -
Spawacz.
nocna po Bemowe o,O gdzie byś jeździła?? co najwyżej możnaby zrealizować ten pomysł o Ożarowie z ogniskiem w lasku bemowskim, a kto poprowadzi? -
d o c i a!
nie tylko ja bym jezdziła,byly po wólce i daliśmy rade to i po bemowie tez byśmy rade dali.. pozatym Ożarów to juz nieoficjalna bo poza granice Wwy.
-
Spawacz.
a ja myślałem że to by była na noc z 4 na 5 maja, tak od początku, a co do oficjalnej to pewnie będzie ta co ostatnio niewypaliła, na Białołęke. -
-
><...>DARO<...> napisał
>a ja myślałem że to by była na noc z 4 na 5 maja, tak od
>początku, a co do oficjalnej to pewnie będzie ta co
>ostatnio niewypaliła, na Białołęke.
Może w końcu dam radę sprzetowo i czasowo i w końcu dojadę. Ostatnim razem co i rusz coś mi wypadało i nie mogłem poprowadzić. A to wesele kumpla, a to konferencja w Szczecinie... :-( -
Cookie
-
Spawacz.
każda oficjalna nocna masa krytyczna jest w drugi weekend miesiąca tzn. z soboty na niedziele, ale są też nieoficjalne i odbywają się w pozostałe weekendy (te są niepewne ale za to ciekawsze). Czyli najbliższa zaczyna się 10 maja o godzinie 0:10. -
Cookie
-
Spawacz.
a żebym ja to wiedział, może będzie Białołęka. Tego nie wiem. Trasy nocnych mas są ustalane w trakcie przejazdu. -
Cookie
-
d o c i a!
>Spawacz. napisał
>każda oficjalna nocna masa krytyczna jest w drugi weekend
>miesiąca tzn. z soboty na niedziele, ale są też
>nieoficjalne i odbywają się w pozostałe weekendy (te są
>niepewne ale za to ciekawsze). Czyli najbliższa zaczyna
>się 10 maja o godzinie 0:10.
zeby tak kazda sie zaczynala dziesięć minut po północy :/ -
Spawacz.
?? wiem że to jest 20 minut po północy ale wolałem napisać 10, żeby się ne spóźnić. co to za różnica czy 10 min czy 20. -
>Spawacz. napisał
>co to za różnica
>czy 10 min czy 20.
No nie wiem, na niektórych dziennych ludzie strasznie o to marudzą, by ruszać co do sekundy; -) -
Spawacz.
-
>Spawacz. napisał
>ale w dziennych to masa rusza min po pół godziny czekania.
Parafrazując: "15, czy 30 minut, jaka różnica". Bo 15 po ruszamy planowo - jest o tym nawet na stronie.
Poza tym w dzień cieplej niż w nocy, więc i to czekanie takie mniej straszne; -)
Wracając do tematu. Robimy dziś w nocy Białołękę, czy coś innego (co)? Pytam, bo korci mnie by przyjechać, ale chcę wiedzieć na co mam się szykować. -
Anonim
>Raffi napisał
>>Spawacz. napisał
>>ale w dziennych to masa rusza min po pół godziny
>czekania.
>
>Parafrazując: "15, czy 30 minut, jaka różnica". Bo 15 po
>ruszamy planowo - jest o tym nawet na stronie.
dokładnie. czekamy standrdowe 15 min. na spóźnialskich, a tacy ciągle się zdarzają, po czym ruszamy. staramy się tego-przynajmniej ostatnio-trzymać.
>
>Poza tym w dzień cieplej niż w nocy, więc i to czekanie
>takie mniej straszne; -)
>
nie przesadzajmy. teraz noce cieplejsze już są i śmiało można ruszać. dla typowych zmarźluchów przewidziana jest spontaniczna rozgrzewka w postaci okrążania Zygmusia.; -)
>Wracając do tematu. Robimy dziś w nocy Białołękę, czy
>coś innego (co)? Pytam, bo korci mnie by przyjechać, ale
>chcę wiedzieć na co mam się szykować.
nie wie, nie znam się, zarobiony jestem..;-) moi dzisiaj nie będzie; impreza urodzinowa kolegi bardziej zobowiązuje. generalnie możesz jednak w końcu ludziom pokazać dotychczas niezbadane zakamarki Białołęki.
-
Plisz. ™
A moze na Okęcie? Albo jakos tak w inna strone, moze Rembertów? Tam gdzie zadko jakakolwiek masa jezdzi. -
Anonim
-
Spawacz.
-
Matems
>Raffi napisał
>>Spawacz. napisał
>>co to za różnica
>>czy 10 min czy 20.
>
>No nie wiem, na niektórych dziennych ludzie strasznie o to
>marudzą, by ruszać co do sekundy; -)
Wy nie macie pojęcia co to znaczy do sekundy bo zawsze masa zaczyna się o 18:30.
Myślicie że dzięki temu zdążą ci co np mieli problemy po drodze, a takich jest mało.
Większość (w tym ja) to ludzie którzy mają gdzieś to co wy seplenicie przez tube i przyjeżdzają o 18:30 bo to bez sensu stać pół godziny czy dłużej, tak się zamyka błędne koło.
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne