-
Storm
http://www.youtube.com/watch?v=NADH...
Jak to jest, że u nich nie ma:
- dresów na bmxach jeżdżących na jednym kole
- ścigactwa
- szalejących niskosiodełkowców
Za to jest pełna KULTURA jazdy, wszyscy jadą normalnie, nie wyrywają przed siebie, nie wyskakują "przed orkiestrę"... Są normalnymi rowerzystami?
-
Jojek
A ja tam widzę zasuwających chodnikiem :P Wszędzie się znajdzie jakas czarna owca u nas wcale nie jest gorzej. -
Spawacz.
porównaj ilość ludzi w rowerowych ciuszkach u nich i u nas. Warszawa kipi energią.
A 3miasto ma jakieś grono rowerowe? -
Storm
Wolę jadących chodnikiem od tych, co próbują mi wskoczyć "na kolana" z boku na swoich bmxach, tudzieź dzieci na niskich siodełkach, którzy chcą się ścigać, nie bacząc na przyszlosć swoich kolanek...
Żeby jeszcze obie te subkultury były ubezpieczone, miały OC i portfele pełne, aby oddać za rower i ewentualne leczenie...
-
-
Szymon Starosta
>Jojek napisał
>A ja tam widzę zasuwających chodnikiem :P Wszędzie się
>znajdzie jakas czarna owca u nas wcale nie jest gorzej.
Akurat tam to jest droga dla rowerow + chodnik wiec legalnie moga jechac tamtedy :D
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne