-
Zasady zawsze przed odjazdem staram się co najmniej 2x powtórzyć, a jak się da to 4.
-
Janek
Witam.
Mam jeszcze pytanko odnośnie tych spotkań przedmasowych. Czy to odbywa się w jakimś pomieszczeniu? Jeśli tak to czy jest gdzie zostawić rower, żeby nie stał bez opieki? Czy jest takie miejsce, żeby zawsze mieć na niego oko? :>
I jeszcze ile te spotkania trwają (około)?
pozdrawiam -
>Janek napisał
>Mam jeszcze pytanko odnośnie tych spotkań przedmasowych.
Ok, będę liczył.
>Czy to odbywa się w jakimś pomieszczeniu?
W miesiącach chłodnych i mokrych - tak. W lato wolimy otwarty teren.
> Jeśli tak to
>czy jest gdzie zostawić rower, żeby nie stał bez opieki?
To już drugie pytanie. Ale odpowiem. Na dole przed budynkiem są stojaki rowerowe. Te dobre stojaki, nie wyrwikółki.
>Czy jest takie miejsce, żeby zawsze mieć na niego oko? :>
To było trzecie pytanie. A miało być tylko jedno. Odpowiedź: Nie ma.
>I jeszcze ile te spotkania trwają (około)?
Czwarte pytanie. Spotkania trwają zazwyczaj średnio 1,5h. Ale to zależy od tego ile jest w danym miesiącu do omówienia. Gdy jest mało spraw, udaje się nam wyrobić w około 1h, gdy jest dużo, bywa, że i ponad 3h się zejdzie. Omówienie Masy poprzedniej i nadchodzącej jest zawsze na początku, nikt nie każe zostawać na resztę, zwłaszcza jeżeli nie interesują Cie inne sprawy; -)
>pozdrawiam
Ja również. Ale nie kłam więcej odnośnie liczby pytań; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne