-
>Domanus napisał
>nierówności chodników to akurat temat dla Raffiego
>bardziej niż dla mnie
A to dlatego, że ponieważ???
-
Domanus
>Raffi napisał
>>Domanus napisał
>>nierówności chodników to akurat temat dla Raffiego
>>bardziej niż dla mnie
>
>A to dlatego, że ponieważ???
>
Ponieważ poruszam się full amortyzowanym MTB i większość nierówności nie robi na mnie w ten sposób specjalnego wrażenia, za to z tego co wiem, to Twoja poziomka nie za dobrze je toleruje, jeśli oczywiście zdarzy Ci się pojechać chodnikiem, co jak mniemam nie ma miejsca zbyt często -
>Domanus napisał
>>A to dlatego, że ponieważ???
>>
>Ponieważ poruszam się full amortyzowanym MTB i
>większość nierówności nie robi na mnie w ten sposób
>specjalnego wrażenia, za to z tego co wiem, to Twoja
>poziomka nie za dobrze je toleruje
Daje sobie radę moja poziomka, w końcu to też full. Póki nie ma piachu to idzie przejechać i po kamieniach i po korzeniach i po krawężnikach tez. Inna sprawa, że fakt iż mogę nie znaczy jeszcze że to robię; -)
>, jeśli oczywiście
>zdarzy Ci się pojechać chodnikiem, co jak mniemam nie ma
>miejsca zbyt często
No właśnie raczej mi się nie zdarza i dlatego właśnie mnie zdziwiło, że mówisz, że nierówności na chodnikach to temat dla mnie. Byłby to temat dla mnie, gdybym z chodników korzystał, a to się raczej nie zdarza(*). Wolę jednak jeździć jezdnią - bezpieczniej, szybciej, wygodniej i mniej stresu.
*- Poza oczywiście dojazdem pod blok, gdzie faktycznie mam ze 30m chodnika, którym kursuję regularnie. Ale tam akurat jest równo; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne