Warszawska Masa Krytyczna [2871]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Raffi

>Domanus napisał
    >nierówności chodników to akurat temat dla Raffiego
    >bardziej niż dla mnie

A to dlatego, że ponieważ???

• Domanus

>Raffi napisał
    >>Domanus napisał
    >>nierówności chodników to akurat temat dla Raffiego
    >>bardziej niż dla mnie
    >
    >A to dlatego, że ponieważ???
    >
    Ponieważ poruszam się full amortyzowanym MTB i większość nierówności nie robi na mnie w ten sposób specjalnego wrażenia, za to z tego co wiem, to Twoja poziomka nie za dobrze je toleruje, jeśli oczywiście zdarzy Ci się pojechać chodnikiem, co jak mniemam nie ma miejsca zbyt często
  • Raffi

>Domanus napisał
    >>A to dlatego, że ponieważ???
    >>
    >Ponieważ poruszam się full amortyzowanym MTB i
    >większość nierówności nie robi na mnie w ten sposób
    >specjalnego wrażenia, za to z tego co wiem, to Twoja
    >poziomka nie za dobrze je toleruje

Daje sobie radę moja poziomka, w końcu to też full. Póki nie ma piachu to idzie przejechać i po kamieniach i po korzeniach i po krawężnikach tez. Inna sprawa, że fakt iż mogę nie znaczy jeszcze że to robię; -)

>, jeśli oczywiście
    >zdarzy Ci się pojechać chodnikiem, co jak mniemam nie ma
    >miejsca zbyt często

No właśnie raczej mi się nie zdarza i dlatego właśnie mnie zdziwiło, że mówisz, że nierówności na chodnikach to temat dla mnie. Byłby to temat dla mnie, gdybym z chodników korzystał, a to się raczej nie zdarza(*). Wolę jednak jeździć jezdnią - bezpieczniej, szybciej, wygodniej i mniej stresu.

*- Poza oczywiście dojazdem pod blok, gdzie faktycznie mam ze 30m chodnika, którym kursuję regularnie. Ale tam akurat jest równo; -)
| |

"My nie blokujemy ruchu, my jesteśmy ruchem." Wszystkich kochających rowery zapraszamy na przejaz...

Fotki