-
W zasadzie to nie wiem jaki tag dać pisząc o tym. Może to kwestia godziny, ale [ot] wydawał mi się nie do końca właściwy, gdyż będzie jednak o rowerach. Otóż właśnie ruszyła moja własna strona domowa. Adres jest prosty: http://rafal.muszczynko.pl .
Na stronie na razie nie ma zbyt wiele, ale myślę że wspomnienia o moich dawnych rowerach mogą być dla wielu osób dość interesującą lekturą. Wspominam w nich bowiem czasy, gdy na pierwszą Komunię dostawało się BMXa (a nie komputer), dętki wulkanizowało się samemu w domu, najbliższy sklep z częściami Rometa był na Ochocie (mieszkam na Białołęce), a kupno linki hamulcowej wymagało objechania pół miasta. Historia moich rowerów, to też (siłą rzeczy) trochę historii Masy i ruchu rowerowego. A jak to było, że dziś jeżdżę po ulicy? O tym też tam jest.
Zapraszam zatem do lektury i czekam na uwagi; -)
p.s. Sorry za możliwe błędy (wytykajcie je, będę poprawiał), ale sami widzicie która jest godzina; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne