- 1
- 2
-
Anonim
sluchajcie nie mozna by zrobic takiego myku, ze oprocz zbierania sie wszystkich pod kolumna, to jeszcze mniejsze grupki zbieraly by sie gdzies i razem jechaly na mase???? powiedzmy wola gdzies sie spodka odpowiednio wczesniej i pojedzie grupka na plac???? co o tym myslicie???? -
Anonim
-
Anonim
-
Zirael
Oj znacznie odchudzona ta stronka od momentu kiedy ją widziałem w momencie kiedy powstała... aż tak mało chętnym było?; ) -
-
Gosqua
-
moni
jak bardzo sa aktualne wiadomosci o tych zbiorkach? i czy te na szaro zaznaczone faktycznie sa jzu zlikwidowane? mnie by ten z goclawia pasowal ale nei wiem czy ktokowiek bedzie -
moni
a wogole to witam kolezanke z wapw, to jednak wiecej osob od nas na masie bywa:) -
no ale to jest na dzienną masę.
a co z nocną? możemy się jakoś pogrupować.
ktoś z Górnego Mokotowa i Ursynowa jedzie?
velo -
moni
nocna poki co nie dla mnie, a przynamniej poki nie kupie rowerka:) w koncu tyle sie naczytalam waszych rad, zeby w koncu na tym nie stanelo... -
moni
no i nikt mi nie odpowiedzial :( nikt na prawde z Was nie wie czy punkt spotkania przezd MASA na Goclawiu dziala? -
Anonim
Tak głupio spytam: po co Ci ta wiedza, skoro nie masz na czym pojechać? -
Anonim
Witam...
Godziny sa aktualne... :) ja mam punkt (zjazd gwiezdzisty) na Bemowie pod Ratuszem i zawsze jestem o 17:10 przed Masa :)
Pozdrawiam
Piotrek -
Zirael
Wiec ja niby jade z ochoty (grójecka->aleje->nowy swiat->pl.zamkowy) ale moge przez puławską jeśli będzie jakiś punkt zbiórki :)
Ktoś stamtąd jedzie? -
Zirael
I jeszcze: po ile masowe oświetlenie? Bo nie moge znaleźć na stronie... -
Anonim
-
moni
Gomezio: mam na czym jechac, tylko ze wlasnie kupuje sobie nowy rower, a tak w ogole to sam niedawno mi podpowiadales co kupic, tylko ze mam inne zdjecie teraz i moze mnie nie poznajesz, byla taka fajna mucha wczesniej:)
-
Anonim
> nocna poki co nie dla mnie, a przynamniej
> poki nie kupie rowerka:)
Czyli: nie masz.
> mam na czym jechac, tylko ze wlasnie kupuje
> sobie nowy rower
Czyli: jednak masz.
Nigdy nie trafię za kobietami :) -
moni
masz arcje, to bylo malo logicznie napisane: za duzy skrot myslowy zrobilam. chodzi o to ze moj obecny rower nie nadaje sie na nocna MASE, jest w zakiepskim stanie, niedzialajace prawei hamulce, rozwalone pzrezutki i nie oplaca sie go reperowac, na dziennej sobie poradzil,a le on juz dlugo nie da rady:) Zreszta ja tez na nocna sie jeszcze nie nadaje... -
Anonim
> moj obecny rower nie nadaje sie na nocna MASE,
> jest w zakiepskim stanie, niedzialajace prawei
> hamulce, rozwalone pzrezutki i nie oplaca sie go
> reperowac
Nie wystarczy się nim zaopiekować? Benzyna, szmata, woda, wymienić to i owo.. Ale pewnie nowy rower kusi, co? :) -
Zirael
Ja wejde tutaj przed wyjściem (o21? może 22) jeśli będzie jakas propozycja gdzie się spotkać to ja się postaram podporządkować.
Dzięki za info o lampkach.. jakoś przeoczyłem, ale teraz wiem, że napewno sobie dzisiaj kupie :)
Wie ktoś, jak z dodrukiem szprychówek z ostatniej masy? Moze na nocnej będą?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne