Masohizm na FUW [173]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pawcio

Witam, potrzebuje porady i podejrzewam, ze moglibyscie mi pomoc. Rozpoczynam w tym roku studia na mismapie z kierunkiem podstawowym fizyka. Czy moglibyscie mi polecic jakis sensownych profesorow? Bylbym wdzieczny...
  • Anonim

od czego profesorow. jakie przedmioty Cie interesuja ?
    PzDRo
  • Pawcio

od wszystkich pierwszorocznych przedmiotow. tj. Mechanika, podstawy rachunku błędu pomiarowego, Analiza C1 i Algebra z geometria C...
  • michał

cwiczenia z fizyki fajnie prowadzi Urban, bylem b. zadowolony. rachunek bledu pomiarowego byl bardzo fajny z Nowakiem, jak ktos lubi dyskutowac.
    a co to za poziom C1? takie sa tylko na lektoratach. w kazdym razie, ja bylem na B
  • Pawcio

dzieki za pomoc! A czy ktos moze zna Kossackiego, Niezurawskiego i/lub Chwedenczuka i moze mi cos o nich powiedziec?
    Który jest lepszy, Podleś, czy Czuchry?
  • .:Yennefer_rulez:.

Kossacki jest dosc specyficzny, mi osbiscie prowadzenie cwiczen sie nie podobalo... Podles jest fajny, wszystko dokladnie tlumaczy, i ten jego wieczny usmiech:)
  • Anonim

oj duzo duzo osobom kossacki nie przypadl do gustu. Kojarze fakt ze inni cwiczeniowcy na niego psioczyli.
    Moja rada bys tego pana odrazu skreslil :)
  • Anonim

eee... nie byl zly :> co prawda nie wiem czy zadania typu "kondensator z dwoch studni kwantowych" sa dobre dla pierwszego roku :P ale co tam :)
  • Koziołek [brat Javowiec]

zaraz sprecyzujcie o którego kossackiego chodzi bo ich jest dwóch braci NIE BLIŹNIAKÓW
  • Anonim

ja tylko Ci moge odradzic głazka; ] co jak co, ale unikaj go na e^x kilometrów, nuroskiego tez za bardzo nie polecam; ]
  • Koziołek [brat Javowiec]

Głazek jest fajny pod jednym warunkiem:
    - przychodząc na zajęcia masz solidnie przerobiony materiał.
    W innym przypadku nie masz się co pokazywać. Miałem z nim zajęcia i powiem szczerze, ze gdy uczyłem się do zajęć była zupełnie inna rozmowa. Ponadto jak dwa lata temu Głazek zaczynał prowadzić zajęcia po powrocie ze stanów to brakowało mu wprawy. W zeszłym roku jego grupa z matmy IIA była chyba najlepsza, a poziom ludzi raczej nie wzrósł w jakiś dramatryczny sposób.

Pozdrawiam
  • Tobiasz

Jeśli chodzi o Głazka to stanowczo odradzam. Z jego grup z matematyki 2L w zeszłym roku zaliczyło chyba 1-3% i to tylko ci co powtarzają. Sam z nim nie miałem ale wystarczy spojrzeć na ankiety... Nie polecam też Złomańca(fizyka 2l).
    Polecam K. Rolbieckiego(matma), M. Posiadałę (rachunek błędu).. w ogóle to sporo jest dobrych nauczycieli ale szybko się zmieniają więc chyba najlepiej patrzeć na ankiety w USOSie.
    Pozdr.
  • SCOOBANY

Krzyś Wiśniewski jest do bani (przeprasza ławki)
    Piotr Nowakowski jest spoko tłumaczy jak debilom a nawet jak ktos nie lapie to tak wytlumaczy ze zalapie.

Ale tak jak powiedzial kolega Tobisz warto patrzec na ankiety.
  • Anonim

>Koziołek napisał
    W zeszłym roku jego grupa z matmy
    >IIA była chyba najlepsza, a poziom ludzi raczej nie
    >wzrósł w jakiś dramatryczny sposób.

troche inaczej - jego 2 grupy byly najsłabsze, wiem bo do nich nalezałem, przeszedłem tylko i wyłacznie dzieki wyrozumiałosci profesora prowadzacego przedmiot
    Osobiscie oprocz mnie moge wymienic jeszcze tylko dwie osoby ktore zaliczyly matme z jego grupy; ] - tzn. tej, do ktorej ja chodzilem.

• Aer

Chwedeńczuk świetnie prowadzi ćwiczenia. Potrafi bardzo zaciekawić przedmiotem, pokazać co ważne i co piękne.
  • Lord__WilQ :)

>Ponadto jak dwa lata temu
    >Głazek zaczynał prowadzić zajęcia po powrocie ze stanów
    >to brakowało mu wprawy. W zeszłym roku jego grupa z matmy
    >IIA była chyba najlepsza, a poziom ludzi raczej nie
    >wzrósł w jakiś dramatryczny sposób.
    >
    >Pozdrawiam

Juz go nei tłumacz.....
    Pamiętasz jak Katia bździoczyła na Głazka? przyszła wtedy do mojej grupy i przynajmniej rozumiała co trzeba :D

Co do Kossackiego (sniff sniff :D) - no comments xD
  • dood

glazek? bardzo fajny czlowiek. nie wiem co prawda jak zajecia prowadzi, ale jako promotor byl naprawde git. mozna sie od niego wiele nauczyc.
| |

Jeżeli uwielbiasz znęcać sie nad samym sobą proponuje ci wejście w skład tego grona. By w nim ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)