MASS KOTKI (grrrrl electro-punk) [234]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... albo 18, albo 19 marca. klub na Ursynowie - bodaj sie nazywa Rezerwat (klub studencki - chyba SWGW). jak wiecie wiecej, to uzupelnijcie nieprecyzyjna informacje :)
  • Anonim

chodzi chyba o SGGW?;) Kiedys na terenie akademikow przy Nowoursynowskiej byl klub ,,Na Przyzbie''- ale moze zmienil nazwe lub chodzi o calkowicie inny lokal :)
  • Grono.Net

klub rezerv'at
    ul. nowoursynowska 161
    19.03.2005 start po 21
    wstęp 10pln
  • peace sex & tea

faka. faka. faka. co ja tu robie w Łodzi?! szkoda tylko,ze zaden z w/w terminow mi nie pasuje :/
  • Anonim

kto ze mna pójdzie?
  • Grono.Net

hmm ja mysle czy isc ale to by byl juz 3 koncert mass kotek ahhah a wejscie 10zl hmm pomyśle:P
  • piczyz

ja pojde! to bedzie moj pierwszy raz.. szkoda, ze dopiero 19, jeszcze tyle czasu zostalo.. i niestety znowu nie pojde na braty z rakemna, bo graja tego samego dnia:/
  • patryś

ee 19 to tego samego dnia co anti war fest..
  • Anonim

i jak wrazenia? ktos byl? ja mialem rownonoc... byly mundurki?
  • werk13

Akustyka padła i było srednio z tego powodu , Klub jest całkiem spoko ale koncert to troche niewypał zmiany jakies dziwne cen w trakcie koncertu dziwczyny zagrały z 1,5 godz opoznieniem no i dzwiek totalnie skopany jednym słowem katastrofa . A mass-kotki ubrały sie prowokacyjnie nrmalnie do tgo i bez uszek choroba
  • Anonim

mimo owych niedogodnien i dresowego towarzystwa było fajnie. dzieki za piwo werk =)
  • werk13

no było całkiem miło
  • piczyz

mysle, ze najwieksza atrakcja wieczoru bylo dresowe towarzystwo ze swoimi laskami!;) ktos w koncu musial nas zabawiac w oczekiwaniu na wystep ksiezniczek.
    mam nadzieje, ze bisow nie bylo jak juz sobie poszlam i nic nie stracilam..
    pozdrawiam stolik nr 1:)
  • Anonim

.. ups... czyli porazka...:(:(
  • daga

można posłuchac maskotek w necie? znacie jakies linki?
  • daga

p.s. jakis najbliższy koncert w Wawie?
  • Anonim

bedzie stronka aktualizowana, to sie wrzuci kilka mp3..............
  • Anonim

to wrzuc, ah, oh, wrzuc poslucham i jaa
  • BrzózkAS

moze mass kotki zagrałyby jeszcze raz w Aurorze....
    trzeba namówić Katiusze
    :)
  • Grono.Net

hehe trzeba.. koniecznie:)
    mi tak sie podobało:P
  • 1
  • 2
| |

Electro punkowy łódzko-warszawski duet wydał wreszcie płytę. Ukazuje ona się po 2 latach istni...

Fotki

Miejsca grona (0)