- 1
- 2
-
Anonim
... albo 18, albo 19 marca. klub na Ursynowie - bodaj sie nazywa Rezerwat (klub studencki - chyba SWGW). jak wiecie wiecej, to uzupelnijcie nieprecyzyjna informacje :) -
Anonim
chodzi chyba o SGGW?;) Kiedys na terenie akademikow przy Nowoursynowskiej byl klub ,,Na Przyzbie''- ale moze zmienil nazwe lub chodzi o calkowicie inny lokal :) -
Grono.Net
klub rezerv'at
ul. nowoursynowska 161
19.03.2005 start po 21
wstęp 10pln -
peace sex & tea
faka. faka. faka. co ja tu robie w Łodzi?! szkoda tylko,ze zaden z w/w terminow mi nie pasuje :/ -
-
Anonim
-
Grono.Net
hmm ja mysle czy isc ale to by byl juz 3 koncert mass kotek ahhah a wejscie 10zl hmm pomyśle:P -
piczyz
ja pojde! to bedzie moj pierwszy raz.. szkoda, ze dopiero 19, jeszcze tyle czasu zostalo.. i niestety znowu nie pojde na braty z rakemna, bo graja tego samego dnia:/ -
patryś
-
Anonim
-
werk13
Akustyka padła i było srednio z tego powodu , Klub jest całkiem spoko ale koncert to troche niewypał zmiany jakies dziwne cen w trakcie koncertu dziwczyny zagrały z 1,5 godz opoznieniem no i dzwiek totalnie skopany jednym słowem katastrofa . A mass-kotki ubrały sie prowokacyjnie nrmalnie do tgo i bez uszek choroba -
Anonim
mimo owych niedogodnien i dresowego towarzystwa było fajnie. dzieki za piwo werk =) -
werk13
-
piczyz
mysle, ze najwieksza atrakcja wieczoru bylo dresowe towarzystwo ze swoimi laskami!;) ktos w koncu musial nas zabawiac w oczekiwaniu na wystep ksiezniczek.
mam nadzieje, ze bisow nie bylo jak juz sobie poszlam i nic nie stracilam..
pozdrawiam stolik nr 1:) -
Anonim
-
daga
-
daga
-
Anonim
-
Anonim
-
BrzózkAS
moze mass kotki zagrałyby jeszcze raz w Aurorze....
trzeba namówić Katiusze
:) -
Grono.Net
- 1
- 2