- 1
- 2
-
Nexus
-
Anonim
-
Grono.Net
nie podoba mi się i mówie to szczerze jako jedna z fanek massivów, potrafie dostać orgazmu przy dźwiekach stu okien ale ta płyta jakoś mi nie podchodzi -
NoktowizoR
nie wiem ktory to juz watek i na ktorym gronie ale ponownie napisze ze zacna to plyta jest, lubie jak OST broni sie jako sam album - muzyka zapowiada ciekawy film, zobaczymy... Swoja droga to ciekawe ze OST jest juz tyle czasu dostepny a film ma miec premiere dopiero jakos w lutym? -
-
Anonim
-
NoktowizoR
mi narobili - widzialem juz trailer... aczkolwiek boje sie jednego - ze pojdzie za bardzo w strone hollywoodzkiego slodzenia i moralizatorstwa... poczekamy zobaczymy. -
Lord Yoghurt
OSTy sa OSTy i nie nalezy ich mylic z niezaleznymi płytami zespolow. Muzyka do filmu jest DO FILMU i jak dobrze go ilustruje to jest dobra.
Ządac od niej wiecej jest błędem. -
Grono.Net
oh nie wiem nie wiem, Chris Vrenn zrobił OST do Alice i ja jestem gotowa traktować to jako płyte odrębną i tak samo jest z massivami
a po głębszym przyjrzeniu (przysłuchaniu) się temu, stwierdzam, że nie jest tak złe jak myślałam na początku -
ju.hu!
jak dla mnie super! zupelnie co innego, klimat jakiego ostatnio poszukuje. swietnie stworzony. -
smakosz
Dziś dorwałem dopiero. Hmm , płyta jest na pewno inna niż reszta albumów. Ale inna nie znaczy zła. Dobrze się słucha ... Jak ktoś wyżej napisał ma ona za zadanie być tłem dla wydarzeń zawartych w filmie , i to słychać . -
Anonim
przyznaję, że przesłuchałem może ze 2 kawałki i stwierdziłem, że nie ma chyba sensu słuchać soundtracku tego rodzaju przed filmem... chyba lepiej najpierw obejrzeć film! -
Grono.Net
filmu nie ogladalem bo jeszcze go nie ma ale zupelnie nie przeszkadzalo mi to zajezdzac ta plytke przez dluugie miesiace... -
disorder
-
Anonim
A ja chętnie bym jej posłuchał... Ale jej nie posiadam? Posiada ktoś? Pisać jeśli jest taka możliwosc bezposrednio do mnie... THX -
Anonim
heh.. nikt by nie wiedzial o filmie i w gruncie rzeczy kazdego film mało obchodzi, bo pewnie i tak jest średni.. wiec liczy sie muzyka...
:) -
Wtoras
-
jacenty
nic specjalnego biorac pod uwage Massive..no ale jak juz gronowicz powiedzial sciezek nie nalezy porownywac do plyt wydanych...a na film..ludzie kicha jak ie wiem co..myslalem ze jak Massiv bedzie robil scieszke to bedzie dobrty film....oprocz scen walki nie ma w tym filmie zawartego zadnego glebszego doznania..zadnego watku konkretnego nie ma...poprostu bardzo prosty film na niedzielne popoludnie...masakra -
smakosz
-
jacenty
-
Mariolla walczy w kisielu
- 1
- 2