Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tó.

:P

bo ja tak...słyszę to każdego roku zresztą hehehe :D

łączmy się; D
  • Anonim

oj tak.
    zeby zdołować, zeby udupic. ja zawsze zdaje :)
  • tó.

tak no,ale niestety w tym roku to musze zdac nieźle
    a nie 'jakoś' :P

żebym miała chociaż tróję,żebym miała chociaż tróję...:P
  • Zuzia

aaa a ja jestem taka szczęśliwa, bo po teście wstępnym z wiadomości o gim. jestem jedną z 4 osób (na 30) która by w tym momencie zdała mature xD a pomyśleć że miałam ledwo 2 na koniec xD i jeszcze dostałam 3 z kartkówki :P może w liceum będzie lepiej niż w gimie xD
    sory że tak nie na temat ale jestem tak zadowolona... xD
  • Asia

u mnie w klasie kazdemu z osobna i wszystkim razem (nie liczac brazowych noskow) mówi ze nie zdamy :D
  • karolina

Ja jeszcze nie..:)) Bo jak narazie to jest Ok. Ale w tamtym roku juz drugiego dnia usłyszałam od P.Beatki "Karolina! Nie uczysz się! juz ci mówię " nie zdasz"!
  • Asia

u mnie tez pani Beatka :D lol
  • aaaaa !

Mnie sie to nie zdarzylo,ale kiedys jak przyszedl wychowaca innej klasy do mojej matemtyczki z prosba o podwyzszenie oceny na 2 to ona z tekstem "Ja to bym im najchgetniej paly postawila"..Chyba nie musze mowic jaka byla reakcja mojej klasy,zwlaszcza meskiej czesci...:P:P
  • Anonim

dziś mi nauczycielka powiedziała "w tym roku chyba się roztaniemy" a ja jej powiedziałem "czy my w ogóle jestesmy razem"
  • Anonim

ja :D
  • aaaaa !

hehehe niezłe z tym rozstaniem xd :D
  • Anonim

Mi i mojej wspaniałej klasie:D facet mówi "Zginiecie jak mrówki na autostradzie" i ogólnie rozkminia na każdej lekcij jakie są z nas głąby i że niezdamy:) bosko!
  • Anonim

Jeszcze nie zdarzyło mi sie czegos takiego usłyszec od matematyczki wiec nie jest ze mna az tak zle:p
  • ż y.

ja bylam blisko, mialam poprawke z matmy w tym roku i dopiero ustna zdalam.; /
  • Anonim

O taaak!!! Codziennie słyszę: "Jak wy zdacie egzamin? Najlepiej, to jak zostawie was w tej samej klasie i do egzaminu nie dopuszcze!!" Głupia <lol2>
  • Anonim

ja ale i tak zawsze zdaje
  • Anonim

na szczeście ligdy :D teraz wypada mi slaba 2... wole tego nie usłyszec; D
  • janet jackson.

ja słysze to co semestr:p
  • Bosko

kurna zawsze mialem trojke ale teraz to mi lache wychodzi narazie...
    ale bedzie dwoja ja to wam mowie
  • Anonim

ja tez PRAWIE zawsze mialam 3 a dwa razy mialam 2 :P
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)