-
tó.
:P
bo ja tak...słyszę to każdego roku zresztą hehehe :D
łączmy się; D -
Anonim
-
tó.
tak no,ale niestety w tym roku to musze zdac nieźle
a nie 'jakoś' :P
żebym miała chociaż tróję,żebym miała chociaż tróję...:P -
Zuzia
aaa a ja jestem taka szczęśliwa, bo po teście wstępnym z wiadomości o gim. jestem jedną z 4 osób (na 30) która by w tym momencie zdała mature xD a pomyśleć że miałam ledwo 2 na koniec xD i jeszcze dostałam 3 z kartkówki :P może w liceum będzie lepiej niż w gimie xD
sory że tak nie na temat ale jestem tak zadowolona... xD -
-
Asia
u mnie w klasie kazdemu z osobna i wszystkim razem (nie liczac brazowych noskow) mówi ze nie zdamy :D -
karolina
Ja jeszcze nie..:)) Bo jak narazie to jest Ok. Ale w tamtym roku juz drugiego dnia usłyszałam od P.Beatki "Karolina! Nie uczysz się! juz ci mówię " nie zdasz"! -
Asia
-
aaaaa !
Mnie sie to nie zdarzylo,ale kiedys jak przyszedl wychowaca innej klasy do mojej matemtyczki z prosba o podwyzszenie oceny na 2 to ona z tekstem "Ja to bym im najchgetniej paly postawila"..Chyba nie musze mowic jaka byla reakcja mojej klasy,zwlaszcza meskiej czesci...:P:P -
Anonim
dziś mi nauczycielka powiedziała "w tym roku chyba się roztaniemy" a ja jej powiedziałem "czy my w ogóle jestesmy razem" -
Anonim
-
aaaaa !
-
Anonim
Mi i mojej wspaniałej klasie:D facet mówi "Zginiecie jak mrówki na autostradzie" i ogólnie rozkminia na każdej lekcij jakie są z nas głąby i że niezdamy:) bosko! -
Anonim
Jeszcze nie zdarzyło mi sie czegos takiego usłyszec od matematyczki wiec nie jest ze mna az tak zle:p -
ż y.
ja bylam blisko, mialam poprawke z matmy w tym roku i dopiero ustna zdalam.; / -
Anonim
O taaak!!! Codziennie słyszę: "Jak wy zdacie egzamin? Najlepiej, to jak zostawie was w tej samej klasie i do egzaminu nie dopuszcze!!" Głupia <lol2> -
Anonim
-
Anonim
na szczeście ligdy :D teraz wypada mi slaba 2... wole tego nie usłyszec; D -
janet jackson.
-
Bosko
kurna zawsze mialem trojke ale teraz to mi lache wychodzi narazie...
ale bedzie dwoja ja to wam mowie
-
Anonim