Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ∙ Oleńkα ∙

i to jest właśnie w tym wszystkim najpiękniejsze x]
    że na koniec jest 2; D
    ile byś się nie starał, nie uczył, litrów potu z siebie nie wylał z tego stresu, to i tak, tak samo cię ocenia.

nie ma to jak 2 i do przodu :P
  • Anonim

ja to ciągle słysze NIEZDASZ !! UCZ SIE!! NIEZDASZ!!
  • Anonim

tak; / w ostatniej chwili poprawilem na 2
  • tfa ka Gold plz <DracÓ>

Miałam jeszcze takiej sytuacji w 4 klasie miałam 4, piątej 5, a szóstej 4. Teraz to nie wiem co będzie, ale zdam na pewno (yy... raczej zdam)
  • Anonim

ja cos takiego miałam w 6 klasie xD facet mnie wyciagnął - obejrzał moje zaszyty i wstawił dwie 5 xP skonczyłam z 3...
  • ♥Andzia♥

Nie usłyszałam :D ale kiedyś morze usłyszę xD
  • Anonim

usłyszałam. na każdej lekcji to słyszę. xD
  • Agusia.

Usłyszałam to raz... Ale nauczycielka się zlitowała i pozwoliła poprawić.
  • Anonim

tak dwa razy w 1 i 2 gim, ale babka się ulitowała, teraz w LO też mi kobita powiedziała że jak się nie wezmę do roboty to nie zdam; P

Ale jak na razie zdaje; D
  • misiuga

Haha mi powiedziała pani w podstawówce, całe gimnazjum mi straszyli a teraz sobie radzę i wybieram się na politechnikę. Pozdrawiam wszystkich co tak we mnie wierzyli :D
  • Claudie

jeszcze tego nie słyszałam i mam nadzieję że nie usłyszę:P
  • Anonim

ja slyszalam; p
  • marta9103

"Z takimi ocenami nie dopuszczę Cię do matury!" - słyszę to na prawie każdej lekcji...
  • Anonim

Jak czytam to wszystko to mogłoby się wydawać - jacy wy biedni jesteście...tyle stresu i wogóle.
    Jakoś nie przypominam sobie takich historii jak się uczyłem w szkole. Tylko wiecie - trzeba się uczyć...
  • Marijah..

Zależy też na jekiego nauczyciela/nauczycielkę się trafia, jak osoba nie przypadnie do gustu to będzie ciężko.. :/ Mi pani powiedziała tydzień przed Świętami, że mi nie postawi dwójki a ja przez ten cały czas myślałam, że będę miała ją.. Fajnie, przez Święta raczej musiałam się uczyć ( :/) no ale mam nauczkę.. W tym roku szczęścia nie miałam, ale może w 2010 jakoś... jakos :D i wam tego życzę :)
  • ♥>Wikuś<♥

Ja słyszałam innaczej w zeszłym roku pod koniec jak otarłam się o poprawke:
    'Dla mnie to w tym momencie jest 1'
    Na szczęście dała mi szanse i chyba z Boska pomoca zaliczyłam.
  • Anonim

co rok to samo jednak ten rok nie będzie się dobrze chyba kończył.
  • Miluś; *

nie , mi sie jeszcze nie zdazylo ale zawsze moze byc ten pierwszy raz; D
  • A.K

Październik - pierwsze nie zdasz w tym roku szkolnym, ja po prostu kocham matme <3 . I po kiego ja mam chodzić na te lekcje?
  • Anonim

no i to ile razy haha
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)