-
Asia
wspólczuje Wam, naprawde Wam spółczuje.
Albo życze szybkiej zmiany ministra edukacji... -
karolina
Oo.. Dziękuje bardzo... Dyrek nas pocieszył ze zawsze z jednego przedmiotu mozna nie zdać..; ];] -
elwira.
co?! obowiazkowa;/ ? kurwa; /;/ przede mna matura, za 4 lata..ładnie. nie no, tragedia; ( -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>Och, CarOl * napisała:
>Oo.. Dziękuje bardzo... Dyrek nas pocieszył ze
>zawsze z jednego przedmiotu mozna nie zdać..; ];]
a jednak mam zła wiadomość!amnesti niebedzie juz od 2008roku...a moze mylę... -
.
-
Uzytkownik usuniety
-
Kasia Katarzyna
wiedziałam o tym wcześniej, ale myślałam, że to tylko plany.
ja nie chcę matury z tego pokurwistego przedmiotu jakim jest matma! ktoś powie (a konkretniej mój babsztyl od matmy), że społeczeństwo musi być wykształcone. ale po co mi matura z matmy jak chcę iść na kierunek ściśle humansistyczny?! kuuurwa!!! -
karolina
>kolorowa,cie plutka jesień :))) napisała:
>>Och, CarOl * napisała:
>>Oo.. Dziękuje bardzo... Dyrek nas pocieszył ze
>>zawsze z jednego przedmiotu mozna nie zdać..; ];]
>
>a jednak mam zła wiadomość!amnesti niebedzie
>juz od 2008roku...a moze mylę...
No nie wiem.. U nas dyrek tak powiedział.. -
Gośka.
-
elwira.
ja i matura? Yy..; / no nie wiem. wątpie, ale zobaczy sie.
z matmy obleje,nawet nie mam co podchodzic :|
Qrna, klasówe mam w piatek... poprostu zajebiscie
NIC kompletnie nie kumam. Bedie kolejna pala do kolekcji =D jakby tka podlisczyc np 3 lata..to tych pal byloby ze 10000 :D we -
p a t.
nam babka od matmy powiedziala ze pierwszemu rocznikowi ktory bedzie pisal moga dac latwa matme wiec moze nie bedze tak zle? ale latwe nie latwe i tak pewnie obleje..;/ -
Anonim
Coż....nam w szkole sami nauczyciele współczują.... Pat obyś miała rację, że pierwszy rocznik dostanie łatwą matmę. -
Paulina
najgorsze, że nasz rocznik ('9o) pierwszy będzie pisał mature z matmy obowiązkowo..; // i na pewno dobrze nam wszystkim nie pójdzie..; // troche sie nasłuchamy, że młodzież się już nie uczy itd..; // szczególnie jeśli jest sie w szkole, gdzie mature zdaje 100%..; // po co w ogóle wprowadzili tą matme ??; // jak komuś zależy na matmie może sobie zdawać, ale np. ja jej nienawidze i nie wiem po co mam pisać mature z matmy..; // pogratulujmy Romkowi.. -
Dżarletka
no ja mysle, ze niedługo pożegnamy Romka, bo jak nie to nasz rocznik najgorzej napisze matury :P
Nie rozumiem jak przy wyniku 90%procent osob ktore nie umia matemtyki w Polsce mozna ja obowiązkowo narzucać CHAMSTWO :) -
Mმdziმss
przedemną matura jeszcze jeszcze daleko ale jak pomyśle o obowiązkowej matmie na maturze to niedobrze mi sie robi :( -
zapatrzona.
jakoze w naszym cudownym kaczym kraju mielismy juz dowody na to ze prawo jednak DZIALA WSTECZ (chociazby amnestia na tegorocznej maturze, czy zmiany dotyczące matury w roku 2006/2007 to liczmy na to ze w koncu ktos przejzy na oczy, wywala giertycha i zniosa mature obowiazkowa z matmy :D a jezeli nie daj Bog tak sie nie stanie, to moi rodzice maja juz swiadomosc tego ze nie zdam; ) no chyba ze ta w wersji anglojezycznej rzeczywiscie bedzie prostrza; p