-
ola
-
Woody
-
..............
Ja juz sie boje jak wchodze do klasy !; p jak mówi Angelika do tablicy to sikam w gacie i nigdy nie umiem zadnego zadania zrobic -
Zalew
Mi zawsze serce staje w gardle gdy mnie pani poprosi do tablicy,następnie podnosi mi się ciśnienie i ręce mi drżą ze stresu.Przez to przy tablicy nie mogę się skupić i robię z siebie kretyna. -
-
Pirania
Ja sie modle zeby pani M...a mnie nie wzieła do tablicy :O ...
i jak wybiera osoby do tablicy to udaje, że obliczam albo coś.. a tak naprawde;P to sobie rysuje po zeszycie heh :D ... -
marcin jans
na lekcjii matematyki można zwariować i się wykończyć . matematykę ma z facetką i nie biorę nic na luz ponieważ onajest ostra nie wiem co zrobić żeby się nie denerwować! -
Marijah..
jak tu się nie denerwować kiedy u nas przez kilka ostatnich lekcji wyglądało tak: otwórzcie książeczki, zadania: 1,2,5,7,3. na koniec sprawdzamy.
fajnie prawda? :/
ja zawsze przed matmą się stresuję.. brzuch mnie zaczyna boleć, zaczynam marudzić, i ciągle sprawdzam godzinę kiedy będzie dzwonek. :/ to chyba jedyny przedmiot, z którego aż tak się denerwuję.. -
♥>Wikuś<♥
Koszmar istny. U nas brała do talbicy wg daty, mamy 15 to 5, 15, 25 i to samo z 6 i tak dalej, więc jak było blisko mojego mumerka to taki stres, nienawidze stać przy tablicy... -
Anonim
-
Anonim
-
Claudie
Największy stres jest jak matematyca wybiera do odpowiedzi i widzimy jak przesówa palcem po liście -w góre-w dół a potem taki gwałtowny relaks jak już wybrała inną ofiarę