-
ICE MEN :)
Ja to już kurwa na matmie nie moge!
Nie nawidze jej!!!
Nic nie umiem!!!
Popierdolona jest!!!
pozdro -
♡ cinnamongirl
Zgadzam sie z Tobą matma jest do bani...;/ Na dodatek nic nie kumam...Bo myslę kiedy to sie skończy...;/ -
MRÓWA
mnie już tak ten gostek wkurwia od mamty ze bym mu z chęciom jebną on mi pewnie też i chyba to zauważył i już sie mniej czepiabo jak na ostatniej klasówce kazłał mi sie przesiąść do pierwszej lawki to tylko wstałem(on stał obok) i mu sie w oczy spojżałem. Już miałem iść na pierwszą ławke a on "no dobrze mozęsz tu zostać" chłopaki taką pompe mieli z tego potem jak coś to mówili "MRÓWA sie popatrzy to ulegnie" -
ICE MEN :)
Zgadzam sie z Mała Brinksuwna bo kto na matmie wytrzyma...
Dobrze że to ostatni rok w gimnazjum bo z tym T.K od Matmy bym nie wytrzymał...
Że nikt nie pomyślał by go wyjebali ze sql...
-
-
Byku
matma jest do kitu.....nienawidze jej......i mojego nauczyciela od matmy.... -
Anonim
>Piotr@$ napisał
>Dobrze że to ostatni rok w gimnazjum bo z tym T.K od Matmy
>bym nie wytrzymał...
u mnie tez ostatni rok w tej szkole...babka jest niby ok..tylko matma sama w sobie jest do tyłka. równie dobrze moglaby być po japonsku bo i tak nie rozumiem! -
Anonim
ja jak mam dosyć próbowania czegokolwiek na matmie zrozumieć to gadam z koleżanką.; ) u mnie na matmie niemalże wszystko można. baba jest beznadziejna... tak tłumaczy, że rozumiem jeszcze mniej niż przedtem...; / więc po co słuchać?? -
Anonim
A co zrobić jak się siedzi w pierwszej ławce i baba się na CIebie uwzieła ??; / NA każdej lekcji mnie pyta !!!!!! I się ciągle czepia !! I wmawia mi, że się nie ucze, a korepetycje czasem mam nawet po 2 godziny :/ Ale w tym roku ma iść na emeryture <jupi> -
księżniczka wszechświata
-
--==RoMaNiK==--
Po co komu ta matma jakas algebra ciagi itd.Na matmie pisze sms-y.hehe -
Anonim
myśle o 'niebieskich migdałach'. odliczam czas do przerwy. pisze smsy. gadam z koleżanką. rysuje sobie obrazki. -
Inia.
-
Anonim
Ja tam na matmie się śmieje, ze względu na to, że przez 3 lata szkoły średniej facetka nonstop drze morde. W pierwszej klasie był strach, w 2 też, ale w ostatniej klasie jest ostro :P
No i spoglądam co jakiś czas na zegarek. -
Neo
poco się stresować ?
ja to tam coiś sobie sreśle alb muzy słucham a jak coś to i tak tylko gałe dostane a an 2 zawsze się wyciągne -
Dominika
ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1he he he ja też nie cierpie matmy.baba chamska drze ryja na wszyskich i się czepia nawet tego że ktoś się uśmiechnie!!!!!!!!hmmmmmmm ja na matmie to siedzę i odliczam minutki a nic nie umiem jak cała klsa ost było 19 lasek na 22 osoby piszące- PO PROSTU MEKSYK -
grO.o.szek raz być!.
Ja tez hate matmy!!! Jutro własnie mam;/ ostatmni jak bylam przy tablicy dostałam 2+, ale już nieważne. Pozdro:) -
asia.
na matmie nieda sie wytrzymac nic z niej nie kumam a nauczyciel jest do bani wogule to powinni ją ze szkoły wycofac;] -
Anonim
u mnie też masakra :/
laska od matmy wie, że nic nie umiem to zawsze mnie do najtrudniejszego przykładu weźmie do tablicy :/ -
Au Penii :D
Ja tam Lubie matme..
więc nie mam tegoproblemu..
w dodatku mam fajnego nauczyciela ktory potrafi rozbawic i nauczyc zaciekawic i zdolowac
wiec wszystko jest git:) -
dżoana!
>A$ia :) napisała:
>na matmie nie da sie wytrzymac ... jeszce mamy taka
>nauczycielke; /
>wiec dlatego ja najcześciej na matme ucinam sobie rozmowe z
>kolezanka obok ... razem sie nudzimy... bo co tu innego
>robic ...; /