Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ICE MEN :)

Ja to już kurwa na matmie nie moge!
    Nie nawidze jej!!!
    Nic nie umiem!!!
    Popierdolona jest!!!
    pozdro
  • ♡ cinnamongirl

Zgadzam sie z Tobą matma jest do bani...;/ Na dodatek nic nie kumam...Bo myslę kiedy to sie skończy...;/
  • MRÓWA

mnie już tak ten gostek wkurwia od mamty ze bym mu z chęciom jebną on mi pewnie też i chyba to zauważył i już sie mniej czepiabo jak na ostatniej klasówce kazłał mi sie przesiąść do pierwszej lawki to tylko wstałem(on stał obok) i mu sie w oczy spojżałem. Już miałem iść na pierwszą ławke a on "no dobrze mozęsz tu zostać" chłopaki taką pompe mieli z tego potem jak coś to mówili "MRÓWA sie popatrzy to ulegnie"
  • ICE MEN :)

Zgadzam sie z Mała Brinksuwna bo kto na matmie wytrzyma...
    Dobrze że to ostatni rok w gimnazjum bo z tym T.K od Matmy bym nie wytrzymał...
    Że nikt nie pomyślał by go wyjebali ze sql...
  • Byku

matma jest do kitu.....nienawidze jej......i mojego nauczyciela od matmy....
  • Anonim

>Piotr@$ napisał
    >Dobrze że to ostatni rok w gimnazjum bo z tym T.K od Matmy
    >bym nie wytrzymał...

u mnie tez ostatni rok w tej szkole...babka jest niby ok..tylko matma sama w sobie jest do tyłka. równie dobrze moglaby być po japonsku bo i tak nie rozumiem!
  • Anonim

ja jak mam dosyć próbowania czegokolwiek na matmie zrozumieć to gadam z koleżanką.; ) u mnie na matmie niemalże wszystko można. baba jest beznadziejna... tak tłumaczy, że rozumiem jeszcze mniej niż przedtem...; / więc po co słuchać??
  • Anonim

A co zrobić jak się siedzi w pierwszej ławce i baba się na CIebie uwzieła ??; / NA każdej lekcji mnie pyta !!!!!! I się ciągle czepia !! I wmawia mi, że się nie ucze, a korepetycje czasem mam nawet po 2 godziny :/ Ale w tym roku ma iść na emeryture <jupi>
  • księżniczka wszechświata

ja odliczam czas; ]
  • --==RoMaNiK==--

Po co komu ta matma jakas algebra ciagi itd.Na matmie pisze sms-y.hehe
  • Anonim

myśle o 'niebieskich migdałach'. odliczam czas do przerwy. pisze smsy. gadam z koleżanką. rysuje sobie obrazki.
  • Inia.

Ja gadam i co jakiś czas patrze na zegarek; ).
  • Anonim

Ja tam na matmie się śmieje, ze względu na to, że przez 3 lata szkoły średniej facetka nonstop drze morde. W pierwszej klasie był strach, w 2 też, ale w ostatniej klasie jest ostro :P
    No i spoglądam co jakiś czas na zegarek.
  • Neo

poco się stresować ?
    ja to tam coiś sobie sreśle alb muzy słucham a jak coś to i tak tylko gałe dostane a an 2 zawsze się wyciągne
  • Dominika

ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1he he he ja też nie cierpie matmy.baba chamska drze ryja na wszyskich i się czepia nawet tego że ktoś się uśmiechnie!!!!!!!!hmmmmmmm ja na matmie to siedzę i odliczam minutki a nic nie umiem jak cała klsa ost było 19 lasek na 22 osoby piszące- PO PROSTU MEKSYK
  • grO.o.szek raz być!.

Ja tez hate matmy!!! Jutro własnie mam;/ ostatmni jak bylam przy tablicy dostałam 2+, ale już nieważne. Pozdro:)
  • asia.

na matmie nieda sie wytrzymac nic z niej nie kumam a nauczyciel jest do bani wogule to powinni ją ze szkoły wycofac;]
  • Anonim

u mnie też masakra :/
    laska od matmy wie, że nic nie umiem to zawsze mnie do najtrudniejszego przykładu weźmie do tablicy :/
  • Au Penii :D

Ja tam Lubie matme..

więc nie mam tegoproblemu..
    w dodatku mam fajnego nauczyciela ktory potrafi rozbawic i nauczyc zaciekawic i zdolowac
    wiec wszystko jest git:)
  • dżoana!

>A$ia :) napisała:
    >na matmie nie da sie wytrzymac ... jeszce mamy taka
    >nauczycielke; /
    >wiec dlatego ja najcześciej na matme ucinam sobie rozmowe z
    >kolezanka obok ... razem sie nudzimy... bo co tu innego
    >robic ...; /

| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)