-
Norbert
hej dla wszystkich którzy mają jakieś problemy z matematyką , i innymi przedmiotami jej wymagającymi proponują bardzo kożystną pomoc oto link do mojej całej oferty :))
http://grono.net/bulletin/sbull/det... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fbulle tin%2Fmyindex%2F -
♡ cinnamongirl
-
Anonim
-
Norbert
każdemu można pomóc młodzi jesteście :), ja kiedyś się anglika nie mogłem nauczyć bo sobie wmawiałem że nie dam rady , jak przestałem to się nauczyłem , dobra czekam na chętnych :) -
-
m o n i k a
wow jak patrzyłam to w miare tanio.:)
Ogólem w Warszawie to chyba taniej sie placi niz poza..bo np. u mnie to po 50 i wiecej a u niego to 20zł:D -
Krzychu-po-kielichu
-
Norbert
Warszawa czy nie to niema znaczenia , zależy czy bierzesz lekcje od nauczyciela z 30 letnim doświadczeniem , naciągacza czy studenta -
Krzychu-po-kielichu
-
Paweł
-
Anonim
-
Paweł
-
Anonim
-
Krzychu-po-kielichu
-
Paweł
-
Agusia.
>pesadilla. napisała:
>mi nawet korepetycje nie pomogą ^^
eh.mi chyba tez:] -
Norbert
założyłem ten wątek po to żeby odzywały się na nim osoby które uważają że im to pomoże a nie leniwce którym nie chce się ruszyć żeby coś z sobą zrobić , panie kanapka pan też zaczyna tutaj rozmowy niemające żadnego sensu przynajmniej na tym gronie, jak nie przestaniecie to poproszę moderatora o wywalenie wszystkich wpisów niezwiązanych z tematem, tak jak sam to robię na matematyce :///w ten sposób odwracacie uwagę ludzi od głównego tematu wątku -
Anonim
>chemik napisał
>założyłem ten wątek po to żeby odzywały się na nim
>osoby które uważają że im to pomoże a nie leniwce
>którym nie chce się ruszyć żeby coś z sobą zrobić ,
>panie kanapka pan też zaczyna tutaj rozmowy niemające
>żadnego sensu przynajmniej na tym gronie, jak nie
>przestaniecie to poproszę moderatora o wywalenie
>wszystkich wpisów niezwiązanych z tematem, tak jak sam to
>robię na matematyce :///w ten sposób odwracacie uwagę
>ludzi od głównego tematu wątku
"jak nie przestaniecie to poproszę moderatora o wywalenie wszystkich wpisów"
co za pech.
to poproś. -
Krzychu-po-kielichu
-
Anonim
-
aneczqua
e tam marudzicie z ta matma :D ja studiuje matematyke :D jak ktoś bedzie miał kłopoty to postaram sie pomóc :D
Pozdrawiam
Ania:*