Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

>Pawle, nie znasz ani mnie ani jego, nie wyciągaj wniosków i nie oceniaj jeśli nie jest to Twoja dziedzina.

Matematyka to nie jest moja dziedzina? :D hmmmm; ]

>Ja nie oceniam wiedzy ludzi z zakresu matematyki ponad tą, którą zdarzyłem przyswoić w szkole i na >studiach, Ty nie oceniaj z zakresu psychologii skoro nie masz o tym zielonego pojęcia.

A skad wiesz, ze nie mam? I nie trzeba miec duzo wiedzy, zeby rozpoznac lenia.

>Podstawowe kwantyfikatory musiałem przyswoić i wykazać się ich znajomością chociażby na dyskretnej.

To dziwnie ta Wasza dyskretna wygladala :D

>Na koniec, radze Ci zacząć też liczyć się ze słowami na różnych forach, dlatego że niektóre Twoje >wypowiedzi mogą być obraźliwe,

To, ze nazywam rzeczy po imieniu to nie jest obrazanie

btw dla mnie czlowiek leniwy to zwykly debil. I tutaj nie ma co z tym dyskutowac
  • krzysztof

Panowie nie wiem od kiedy jest przedmiot "matematyka dyskretna" na moim wydziale, ale jest.

pozdrawiam
  • Anonim

na PW, na zarządzaniu jest dyskretna, i o ile pamiętam kiedyś jej uczył niejaki K. Bryś, co akurat studentom MINI powinno coś chyba mówić :P
  • HH7

A tą matematykę dyskretną to macie jako obowiązkowy przedmiot dla wszystkich studentów, czy jako obieralny?
  • krzysztof

obowiazkowy, w tym roku z Panem Brysiem mamy rachunek prawdopodobienstwa i statystyke jako jeden przedmiot, a dyskretna z panem prof. Banaszakiem. jest to przedmiot obowiazkowy.zarówno na zarządzaniu jaki i u mnie tzn. ziip
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)