-
Paweł
>Pawle, nie znasz ani mnie ani jego, nie wyciągaj wniosków i nie oceniaj jeśli nie jest to Twoja dziedzina.
Matematyka to nie jest moja dziedzina? :D hmmmm; ]
>Ja nie oceniam wiedzy ludzi z zakresu matematyki ponad tą, którą zdarzyłem przyswoić w szkole i na >studiach, Ty nie oceniaj z zakresu psychologii skoro nie masz o tym zielonego pojęcia.
A skad wiesz, ze nie mam? I nie trzeba miec duzo wiedzy, zeby rozpoznac lenia.
>Podstawowe kwantyfikatory musiałem przyswoić i wykazać się ich znajomością chociażby na dyskretnej.
To dziwnie ta Wasza dyskretna wygladala :D
>Na koniec, radze Ci zacząć też liczyć się ze słowami na różnych forach, dlatego że niektóre Twoje >wypowiedzi mogą być obraźliwe,
To, ze nazywam rzeczy po imieniu to nie jest obrazanie
btw dla mnie czlowiek leniwy to zwykly debil. I tutaj nie ma co z tym dyskutowac -
krzysztof
Panowie nie wiem od kiedy jest przedmiot "matematyka dyskretna" na moim wydziale, ale jest.
pozdrawiam -
Anonim
na PW, na zarządzaniu jest dyskretna, i o ile pamiętam kiedyś jej uczył niejaki K. Bryś, co akurat studentom MINI powinno coś chyba mówić :P -
HH7
A tą matematykę dyskretną to macie jako obowiązkowy przedmiot dla wszystkich studentów, czy jako obieralny? -
-
krzysztof
obowiazkowy, w tym roku z Panem Brysiem mamy rachunek prawdopodobienstwa i statystyke jako jeden przedmiot, a dyskretna z panem prof. Banaszakiem. jest to przedmiot obowiazkowy.zarówno na zarządzaniu jaki i u mnie tzn. ziip