Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co jest najgorsze w matmie??? Czego najbardziej nenawidzicie?
  • Anonim

Najgorsze w matmie jest to,że musze się jej uczyć a i tak jej nie umiem:(
  • Веточка;)

Wzory skróconego mnozenia!!;/ Heh;/
  • ~~*Beatuś*~~

Oj tak..wzory sa najgorsze...ale mylenie plusa z minusem tez..;p
  • Веточка;)

Powiem wam jeszcze ze cos czego jeszcze nienawidze w tej matmie to to ze ona w ogole jest na tym swiecie;p Nie nom a tak powaznie to przeksztalcanie wzorow tez jest dla mnie udreka;/ Ale to oczywiscie nie wszystko;p
  • Anonim

przy zadaniach z terscia wymiekam!!!; wzory
  • Anonim

Dla mnie w matmie wszystko jest do bani!!! te różne znaki i zadania itp.O matko!!! na samą myśl że muszę sie tego uczyć poprostu załamuje się.Ja już bym mogła chodzić do szkoły ale nie na matematykę,bo ona w życiu się przydaję ale ona jest zbyt skoplikowana :((((((( jak bylam w II klasie to ją uwielbiałam.Teraz jej nienawidzę/////// poprostu jej nie umiem i nawet nie zazdroszczę kujonom co siedzą pięć godzin z nsem w książkach i umią to....jakoś mam lepsze prpozycję aby spędzić czas i chociaż te pare godzin odpioczać od nauki :) sorcia że sie tak rozpisalam :|
  • Martyna ^

to co teraz robie czyli przeksztalcanie wzorów <zly>
  • zuzanna von titts

wszystkiego.
  • Anonim

Jak byłam w podstawówce to matma była nawet ok, bo ją umiałam hahaha. Zresztą matma w podstawówce jest b.łatwa, więc co tu się dziwić:PP. Ale później zaczęła mnie już nudzić. Nie lubię ogólnie matmy, ale również i samych lekcji, bo są strasznie nudne;/;/

NIC NIE LUBIĘ Z MATMY :PP
  • ッ Młoda... ッッ

Ja nie nienawidze zadań textowych i %
    Przekształcanie wzorów, czy wzory skróconego mnożenia są całkiem proste, ponieważ należy je tylko zapamiętać i zadanie zrobi się szybko...; P
  • Ada.

Wszyyyystko jest do tyłka i o.
  • Anonim

Układów równań i wzorów skróconego mnożenia i zadań tekstowych i % xP
  • Anonim

Wszystkiego ...
  • woltyżer

Matmy
  • judii

najbardziej w matmie nienawidze graniastosłupów i innych nienwdziecznych bryl
  • Aś.Ka

wszystkiego!teraz mam funkcje i uklady rownań...Pieprzą mi sie te sposoby...rozwiązywania
  • Anonim

że trzeba nad nią długo siedzieć .... i nie mam punktu którego najbardziej nie lubie wszystkie są do dupy
  • Anonim

Mnie najbardziej wkurza jak coś umiem całkiem nieźle, a i tak narobię mnóstwo pomyłek:/. No i zadań z treścią też nie lubię, bo nie umiem myśleć trzeźwo hehe
  • Anonim

no i to ze jak sie w czymś pomyli na samym końcu trzeba zaczynać od początku
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)