-
Anonim
-
Anonim
Najgorsze w matmie jest to,że musze się jej uczyć a i tak jej nie umiem:( -
Веточка;)
-
~~*Beatuś*~~
-
-
Веточка;)
Powiem wam jeszcze ze cos czego jeszcze nienawidze w tej matmie to to ze ona w ogole jest na tym swiecie;p Nie nom a tak powaznie to przeksztalcanie wzorow tez jest dla mnie udreka;/ Ale to oczywiscie nie wszystko;p -
Anonim
-
Anonim
Dla mnie w matmie wszystko jest do bani!!! te różne znaki i zadania itp.O matko!!! na samą myśl że muszę sie tego uczyć poprostu załamuje się.Ja już bym mogła chodzić do szkoły ale nie na matematykę,bo ona w życiu się przydaję ale ona jest zbyt skoplikowana :((((((( jak bylam w II klasie to ją uwielbiałam.Teraz jej nienawidzę/////// poprostu jej nie umiem i nawet nie zazdroszczę kujonom co siedzą pięć godzin z nsem w książkach i umią to....jakoś mam lepsze prpozycję aby spędzić czas i chociaż te pare godzin odpioczać od nauki :) sorcia że sie tak rozpisalam :| -
Martyna ^
-
zuzanna von titts
-
Anonim
Jak byłam w podstawówce to matma była nawet ok, bo ją umiałam hahaha. Zresztą matma w podstawówce jest b.łatwa, więc co tu się dziwić:PP. Ale później zaczęła mnie już nudzić. Nie lubię ogólnie matmy, ale również i samych lekcji, bo są strasznie nudne;/;/
NIC NIE LUBIĘ Z MATMY :PP -
ッ Młoda... ッッ
Ja nie nienawidze zadań textowych i %
Przekształcanie wzorów, czy wzory skróconego mnożenia są całkiem proste, ponieważ należy je tylko zapamiętać i zadanie zrobi się szybko...; P -
Ada.
-
Anonim
Układów równań i wzorów skróconego mnożenia i zadań tekstowych i % xP -
Anonim
-
woltyżer
-
judii
najbardziej w matmie nienawidze graniastosłupów i innych nienwdziecznych bryl -
Aś.Ka
wszystkiego!teraz mam funkcje i uklady rownań...Pieprzą mi sie te sposoby...rozwiązywania -
Anonim
że trzeba nad nią długo siedzieć .... i nie mam punktu którego najbardziej nie lubie wszystkie są do dupy -
Anonim
Mnie najbardziej wkurza jak coś umiem całkiem nieźle, a i tak narobię mnóstwo pomyłek:/. No i zadań z treścią też nie lubię, bo nie umiem myśleć trzeźwo hehe -
Anonim
no i to ze jak sie w czymś pomyli na samym końcu trzeba zaczynać od początku