Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ka.

Kto z Was ma poprawke z matmy w wakacje prosze pisać !!!!; P Jedym słowem zjebane wakacje maksymalnie ... Ehz ....; /
  • sylwia

mi sie udało jakims cudem zaliczyc.Ale do piatku nie miałam pewnosci czy przypadkiem nie bede miala.Współczuje:*
  • Iℓona.

u MNIE w klasie ok.5 osob pisze poprawke...ja na szczescie sie poprawilam..otoz mialam na polrocze 3 a na koniec mam 2...omg:(
  • Anonim

w 2 i 1 klasach, których uczy moja baba od matmy poprawkę pisze 49 osób xD w tym ja ^6
  • jd

ja bd miałaa 2 poprawki :P a ogólnie u mnie w klasie jest 24 jedynek na 22 osoby.;P
  • Kama:]

eh..niestety też mam poprawkę z matmy a razem ze mną jakieś 9 innych osób...
  • Anonim

ja na szczęście ominęłam..
    z wielkim trudem 2 .<3.
  • Ka.

>sonia●•٠·˙ napisała:
    >w 2 i 1 klasach, których uczy moja baba od matmy poprawkę
    >pisze 49 osób xD w tym ja ^6

Sonia a Ty chodzisz do mojego byłego gimnazjum która nauczycielka tam jest taka walnięta, że aż tyle osób chce udupić...
  • Anonim

hmm ja do 15 przeciez chodzę, a Ty uczęszczałaś chyba do 14; >? pani Barbara Wyszyńska ^^ po prostu żaal -.- ehh
  • Anonim

http://grono.net/bulletin/bull/deta... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fsearc h%2Fbulletin%2F0%2F%3Ffind%3DM ATEMATYKA%26attrtype%3Dbull
  • Domć.

yO. a ja Naszczęscie niemam. xD Unas nauczycielka nie przepusciła 2 osoby. jedna pisze poprawkę. , druga niestety kaput. nie zdaje. =) ja naszczescie cudem niewiem jakim. mam uwaga. 4 <- ; o nie wieżyłam. Mnie stac na 2. =) 3-
  • سيحدث في المستقبل

Dla mnie tez ten rok szkolny sie nie skonczyl :d Mam nadzieje ze w sierpniu zalicze to co potrzeba O_o
  • Anonim

no... tez mam taka nadzieje =.='
  • gosia

ja uniknelam, ale życzę Wam powodzenia :*
  • Ka.

>sonia●•٠·˙ napisała:
    >hmm ja do 15 przeciez chodzę, a Ty uczęszczałaś chyba do
    >14; >? pani Barbara Wyszyńska ^^ po prostu żaal -.- ehh

Aha hehe myślałam że chodzisz do 14-stki :D; D Pomyliłam sie; p
  • Anonim

chodziłam :P ale juz nie chodze :P
  • Anonim

Powinniście mi współczuć... Mam poprawke i przejebane wakacje.... :////////////////////
  • Anonim

no to ja Ci wspolczuje :*:*:* hm .. poprawka to chyba najgorsze co moe zbyc; /
  • Anonim

też mam poprawke i zyje xP i to nie jest moja wina moja tylko nauczycielki, wybaczcie, ale 49 zagrożeń z samych 1 i 2 klas to nie jest normalne xD
  • Anonim

mój tata wziął zadania, które mają suźyc za program nprawcZy.... on zawsze by zajebisty z matmy, wszystkie zadania z książki potrafił zrobic.. a tu xD?! dupa:P
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)