-
Ka.
Kto z Was ma poprawke z matmy w wakacje prosze pisać !!!!; P Jedym słowem zjebane wakacje maksymalnie ... Ehz ....; / -
sylwia
mi sie udało jakims cudem zaliczyc.Ale do piatku nie miałam pewnosci czy przypadkiem nie bede miala.Współczuje:* -
Iℓona.
u MNIE w klasie ok.5 osob pisze poprawke...ja na szczescie sie poprawilam..otoz mialam na polrocze 3 a na koniec mam 2...omg:( -
Anonim
w 2 i 1 klasach, których uczy moja baba od matmy poprawkę pisze 49 osób xD w tym ja ^6 -
-
jd
ja bd miałaa 2 poprawki :P a ogólnie u mnie w klasie jest 24 jedynek na 22 osoby.;P -
Kama:]
eh..niestety też mam poprawkę z matmy a razem ze mną jakieś 9 innych osób... -
Anonim
-
Ka.
>sonia●•٠·˙ napisała:
>w 2 i 1 klasach, których uczy moja baba od matmy poprawkę
>pisze 49 osób xD w tym ja ^6
Sonia a Ty chodzisz do mojego byłego gimnazjum która nauczycielka tam jest taka walnięta, że aż tyle osób chce udupić... -
Anonim
hmm ja do 15 przeciez chodzę, a Ty uczęszczałaś chyba do 14; >? pani Barbara Wyszyńska ^^ po prostu żaal -.- ehh -
Anonim
http://grono.net/bulletin/bull/deta... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fsearc h%2Fbulletin%2F0%2F%3Ffind%3DM ATEMATYKA%26attrtype%3Dbull -
Domć.
yO. a ja Naszczęscie niemam. xD Unas nauczycielka nie przepusciła 2 osoby. jedna pisze poprawkę. , druga niestety kaput. nie zdaje. =) ja naszczescie cudem niewiem jakim. mam uwaga. 4 <- ; o nie wieżyłam. Mnie stac na 2. =) 3- -
سيحدث في المستقبل
Dla mnie tez ten rok szkolny sie nie skonczyl :d Mam nadzieje ze w sierpniu zalicze to co potrzeba O_o -
Anonim
-
gosia
-
Ka.
>sonia●•٠·˙ napisała:
>hmm ja do 15 przeciez chodzę, a Ty uczęszczałaś chyba do
>14; >? pani Barbara Wyszyńska ^^ po prostu żaal -.- ehh
Aha hehe myślałam że chodzisz do 14-stki :D; D Pomyliłam sie; p -
Anonim
-
Anonim
Powinniście mi współczuć... Mam poprawke i przejebane wakacje.... ://////////////////// -
Anonim
no to ja Ci wspolczuje :*:*:* hm .. poprawka to chyba najgorsze co moe zbyc; / -
Anonim
też mam poprawke i zyje xP i to nie jest moja wina moja tylko nauczycielki, wybaczcie, ale 49 zagrożeń z samych 1 i 2 klas to nie jest normalne xD -
Anonim
mój tata wziął zadania, które mają suźyc za program nprawcZy.... on zawsze by zajebisty z matmy, wszystkie zadania z książki potrafił zrobic.. a tu xD?! dupa:P