Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mori

Każdy pomstuje na matmę, ja zresztą też, ale tak czy inaczej was dopadnie, gdzie byście dalej nie poszli ona jest wszędzie niestety, co wy na to?
  • Anonim

No wiem...;((
    cAłY czas mi to starzy mówią..;((
    Eh...
  • Mori

od matmy się nie ucieknie to choroba zakaźna.; ) Nawet na studiach humanistycznych jest jej od …. . :/
  • Kasia Katarzyna

niestety zdaję sobie z tego sprawę - logika na przykład jest nawet na polonistyce :/ co za kicha :/
  • Anonim

wszędzie jest matma...ale no cóż trzeba przeżyć... logika także jest z tego co wiem na psycholgii....ech ech ECH!
  • Mori

Ekonomia- matematyka, Zarządzanie i marketing matematyka X2, administracja matematyka, itd. Kiepskawo ale tak jest.; D
  • Anonim

mnie to ona czeka nawet na maturze <strach>
  • Mori

Matura to straszenie baby korzuchem. :) Potem się ciekawie zaczyna. :D
  • ஜ~..JolCia..~ஜ

mnie juz dopadlaaa matma bo musze matureee pisac leeeee a ja nic nie umiem i nie bede umiec :((((
  • Anonim

o ja biedna<przytula>:(
  • Teo

>Mori napisał
    >Każdy pomstuje na matmę, ja zresztą też, ale tak czy
    >inaczej was dopadnie, gdzie byście dalej nie poszli ona
    >jest wszędzie niestety, co wy na to?

Tak to prawda matma jest wszędzie wrrr :| ale zawsze oi gimnazjum mozna wybrac taki kierunek zeby jej było najmniej ,, moj brat poszedł na jakies informacje nie wiem co to ale mówi ze matme ma 1 w tyg. ...
    ale i tak potem matura z matmy ... ehhhh jebany giertych ,,,, kiedys matma była nieobowiązkowa na maturze
  • Mori

Też jestem na informatyce i mam „4 rodzaje” matmy, zresztą matma jest na każdym kierunku studiów, tylko inaczej się nazywa,; ) np. Statystyka – czyta matma, a jest prawie na każdych studiach, wszelkie badania marketingowe jak powyżej, itd. Na każdym kierunku humanistycznym coś z matmy można znaleźć. Brutalna prawda….; P
  • Dysia:D

Mori :))) Zgadzam sieja uciekałam od matmy, i schroniłam sie na Zarządzaniu....
    A tu mała niespodzianka:
    -matematyka,
    -statystyka
    -logika
    -badania operacyjne - zmora wielu studentów
    -ekonometria
    -rachunkowość w róznych rodzajach
    -makro i mikroekonomia....
    normalnie wszędzie....
    Jedynym przedmiotem oprócz jezyków... była Kultura Słowa i Bycia....
    A tak starałam sieuciec:/
  • chimère

logika jest do przetrawienia; )
    liczę, że na romanistyce/dziennikarstwie nie będę musiała liczyć sinusów. będę?
  • Agusia.

Niestety... :|
    Juz sie boje tej matury, chociaz mam jeszcze duzo czasu... :/
    Beznadzieja.
  • Dysia:D

Ale nie ma sie co martwić:)))) Dacie rade bo wszystko jest do ogarnięcia.
  • Mori

Prawie wszystko; )
  • Anonim

Powiem tak :

Nienawidzę matmy, w związku z tym na studia wbiłem na socjologię :) Z matematyczych przedmoitów była tylko statystyka, ale na szczęście przetrwałem, bo w sumie w większości była tylko teoria:)

Teraz studiuję mgr zarządzanie i też nie ma matmy :D :D :D

Pozdro ALL
  • Ju.

Mnie niestety dopadnie na maturze...
    Jak zdam to będzie cud... m.in dlatego, że jej nie znoszę i dlatego, że nie umiem nawet dodawać! Ale czy bez matury nie można żyć?!; ))
  • Mori

Dasz radę nie takie rzeczy się robiło ja nie zdawałem matmy na maturze a i tak mnie potem dopadła.; ) Matura to nic strasznego. :)
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)