-
Mori
Każdy pomstuje na matmę, ja zresztą też, ale tak czy inaczej was dopadnie, gdzie byście dalej nie poszli ona jest wszędzie niestety, co wy na to? -
Anonim
-
Mori
od matmy się nie ucieknie to choroba zakaźna.; ) Nawet na studiach humanistycznych jest jej od …. . :/ -
Kasia Katarzyna
niestety zdaję sobie z tego sprawę - logika na przykład jest nawet na polonistyce :/ co za kicha :/ -
-
Anonim
wszędzie jest matma...ale no cóż trzeba przeżyć... logika także jest z tego co wiem na psycholgii....ech ech ECH! -
Mori
Ekonomia- matematyka, Zarządzanie i marketing matematyka X2, administracja matematyka, itd. Kiepskawo ale tak jest.; D -
Anonim
-
Mori
Matura to straszenie baby korzuchem. :) Potem się ciekawie zaczyna. :D -
ஜ~..JolCia..~ஜ
mnie juz dopadlaaa matma bo musze matureee pisac leeeee a ja nic nie umiem i nie bede umiec :(((( -
Anonim
-
Teo
>Mori napisał
>Każdy pomstuje na matmę, ja zresztą też, ale tak czy
>inaczej was dopadnie, gdzie byście dalej nie poszli ona
>jest wszędzie niestety, co wy na to?
Tak to prawda matma jest wszędzie wrrr :| ale zawsze oi gimnazjum mozna wybrac taki kierunek zeby jej było najmniej ,, moj brat poszedł na jakies informacje nie wiem co to ale mówi ze matme ma 1 w tyg. ...
ale i tak potem matura z matmy ... ehhhh jebany giertych ,,,, kiedys matma była nieobowiązkowa na maturze -
Mori
Też jestem na informatyce i mam „4 rodzaje” matmy, zresztą matma jest na każdym kierunku studiów, tylko inaczej się nazywa,; ) np. Statystyka – czyta matma, a jest prawie na każdych studiach, wszelkie badania marketingowe jak powyżej, itd. Na każdym kierunku humanistycznym coś z matmy można znaleźć. Brutalna prawda….; P -
Dysia:D
Mori :))) Zgadzam sieja uciekałam od matmy, i schroniłam sie na Zarządzaniu....
A tu mała niespodzianka:
-matematyka,
-statystyka
-logika
-badania operacyjne - zmora wielu studentów
-ekonometria
-rachunkowość w róznych rodzajach
-makro i mikroekonomia....
normalnie wszędzie....
Jedynym przedmiotem oprócz jezyków... była Kultura Słowa i Bycia....
A tak starałam sieuciec:/ -
chimère
logika jest do przetrawienia; )
liczę, że na romanistyce/dziennikarstwie nie będę musiała liczyć sinusów. będę? -
Agusia.
Niestety... :|
Juz sie boje tej matury, chociaz mam jeszcze duzo czasu... :/
Beznadzieja. -
Dysia:D
Ale nie ma sie co martwić:)))) Dacie rade bo wszystko jest do ogarnięcia. -
Mori
-
Anonim
Powiem tak :
Nienawidzę matmy, w związku z tym na studia wbiłem na socjologię :) Z matematyczych przedmoitów była tylko statystyka, ale na szczęście przetrwałem, bo w sumie w większości była tylko teoria:)
Teraz studiuję mgr zarządzanie i też nie ma matmy :D :D :D
Pozdro ALL -
Ju.
Mnie niestety dopadnie na maturze...
Jak zdam to będzie cud... m.in dlatego, że jej nie znoszę i dlatego, że nie umiem nawet dodawać! Ale czy bez matury nie można żyć?!; )) -
Mori
Dasz radę nie takie rzeczy się robiło ja nie zdawałem matmy na maturze a i tak mnie potem dopadła.; ) Matura to nic strasznego. :)