Matematyka [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Veronika

Proszę Państwa jakie macie porady dla maturzystów;]
    Na co warto zwrócić uwagę przed maturą w ostatnim czasie? Co powtarzać?
    Jak sobie radziliście ze stresem podczas waszego egzaminu:] itd.
    Pozdrawiam;] z góry dzięki śliczne za odpowiedzi:P
  • Azai

Zdajesz podstawę czy rozszerzenie :>?
  • kasicakasica

uszy do góry. grunt to pozytywne podejście. zaraz potem porządne przygotowanie; )
  • Anonim

Ja zdaje rozszerzenie. Muszę przyznać że przygotowywałem się dosyć solidnie. Z próbnych miałem 90%, 60%, 88% ale mimo to zaczynam sie bać. Zwłaszcza że poziom rozszerzony jest dodatkowym przedmiotem poraz 1-szy od x lat i poziom zadań moze byc wysoki..;/
  • beniamin

>~Veronika~ napisała:
    >Proszę Państwa jakie macie porady dla maturzystów;]

Robić Kiełbasę.
  • Anonim

Widzieliście na W24.pl rozwiązuja zadania maturalne krok po kroku!!!!!! Otworzyli też grupę dyskusyjną gdzie można zadawać pytania dotyczące innych zadań, udzielają tez trafnych wskazówek jak przygotować się do matury i to wszystko jest za darmo!!!! sami zobaczcie!!!!

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...

a tak serio serio gorąco zapraszam pomożemy wam rozwiązać problemy i zadania oczywiście;)
  • KenWooD

no i dziś wszystko wyszło na jaw ... :)
    Chwalić się wynikami z matmy; )
  • ....

to moze pomyslo dawca by zaczał;p
    podst 98 a roz 70:))
  • Azai

Podstawa 100, rozszerzenie 98 (i muszę się pogodzić z myślą, że nigdy nie dowiem się za co mi ten punkt ucięli; ))...

KenWooD, też się pochwal :P.
  • KenWooD

a proszę Cię bardzo; )
    podstawa 92
    rozszerzenie 98 (tutaj myślałem, że więcej utną, ale ... nie będę się narzucać ich decyzjom :D)
  • Azai

Rozszerzenie lepiej napisane niż podstawa :D.

Szczerze mówiąc, ja raczej sądziłam, że mi właśnie na podstawie coś utną (z wiadomych tylko im powodów; )), a rozszerzenie pozostawią nietknięte; )... Ale cóż, życie :P.
  • KenWooD

Rozszerzenie lepiej napisane niż podstawa :D.

Mnie też to lekko dziwi :D taki paradoks :P ale myślałem, że podstawa będzie na 98, a rozszerzenie 94-96. Ogółem jak wrażenia po pozostałych wynikach ? Zmiana planów czy "cel osiągnięty" ? :)
    Ja jeszcze poważnie rozważam co do kierunku, który zacznę w październiku
  • Azai

Planów nie muszę zmieniać :).

Jedyne zaskoczenie to geografia, którą zadeklarowałam, potem się okazało, że nie jest mi do niczego potrzebna jednak. Nie przygotowywałam się, stwierdziłam, że pójdę na luzie i zobaczę ile się da napisać na rozszerzonej geografii, bez przygotowania; ) (jestem po mat-fizie). Myślę, że całkiem niezły wynik mi się udało uzbierać (60%).

KenWooD, rozważania dotyczące kierunku ze względu na wyniki matur, czy tak Cię napadło na planowanie przyszłości od nowa :>? Na co chcesz iść (odpisz na PW najwyżej :))?
  • XX

Orientuje się ktoś czy można poprawiać za rok maturę podstawową (2010r.)z matematyki,jeśli się uzyskało więcej niż 30%???

Czy można zmienić podstawową matematykę na rozszerzoną za rok????

!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ O ODP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Paweł

>KING wrote:
    >Orientuje się ktoś czy można poprawiać za rok maturę
    >podstawową (2010r.)z matematyki,jeśli się uzyskało
    >więcej niż 30%???
    >
    >Czy można zmienić podstawową matematykę na rozszerzoną
    >za rok????
    >
    >!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ O ODP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Można
  • XX

dziękuje za szybką odp!
  • Pauℓℓina

SPRZEDAM VADEMECUM MATURALNE OPERON MATEMATYKA:
    ZAPRASZAM!!!

http://allegro.pl/vademecum-matura-...
| |

Królowa nauk. Najpięknijsza i najbardziej logiczna nauka. To grono jest dla tych, którzy kochaj..

Fotki

Miejsca grona (0)