-
Veronika
Proszę Państwa jakie macie porady dla maturzystów;]
Na co warto zwrócić uwagę przed maturą w ostatnim czasie? Co powtarzać?
Jak sobie radziliście ze stresem podczas waszego egzaminu:] itd.
Pozdrawiam;] z góry dzięki śliczne za odpowiedzi:P -
-
kasicakasica
uszy do góry. grunt to pozytywne podejście. zaraz potem porządne przygotowanie; ) -
Anonim
Ja zdaje rozszerzenie. Muszę przyznać że przygotowywałem się dosyć solidnie. Z próbnych miałem 90%, 60%, 88% ale mimo to zaczynam sie bać. Zwłaszcza że poziom rozszerzony jest dodatkowym przedmiotem poraz 1-szy od x lat i poziom zadań moze byc wysoki..;/ -
-
beniamin
>~Veronika~ napisała:
>Proszę Państwa jakie macie porady dla maturzystów;]
Robić Kiełbasę.
-
Anonim
Widzieliście na W24.pl rozwiązuja zadania maturalne krok po kroku!!!!!! Otworzyli też grupę dyskusyjną gdzie można zadawać pytania dotyczące innych zadań, udzielają tez trafnych wskazówek jak przygotować się do matury i to wszystko jest za darmo!!!! sami zobaczcie!!!!
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...
a tak serio serio gorąco zapraszam pomożemy wam rozwiązać problemy i zadania oczywiście;) -
KenWooD
no i dziś wszystko wyszło na jaw ... :)
Chwalić się wynikami z matmy; ) -
....
-
Podstawa 100, rozszerzenie 98 (i muszę się pogodzić z myślą, że nigdy nie dowiem się za co mi ten punkt ucięli; ))...
KenWooD, też się pochwal :P. -
KenWooD
a proszę Cię bardzo; )
podstawa 92
rozszerzenie 98 (tutaj myślałem, że więcej utną, ale ... nie będę się narzucać ich decyzjom :D) -
Rozszerzenie lepiej napisane niż podstawa :D.
Szczerze mówiąc, ja raczej sądziłam, że mi właśnie na podstawie coś utną (z wiadomych tylko im powodów; )), a rozszerzenie pozostawią nietknięte; )... Ale cóż, życie :P. -
KenWooD
Rozszerzenie lepiej napisane niż podstawa :D.
Mnie też to lekko dziwi :D taki paradoks :P ale myślałem, że podstawa będzie na 98, a rozszerzenie 94-96. Ogółem jak wrażenia po pozostałych wynikach ? Zmiana planów czy "cel osiągnięty" ? :)
Ja jeszcze poważnie rozważam co do kierunku, który zacznę w październiku -
Planów nie muszę zmieniać :).
Jedyne zaskoczenie to geografia, którą zadeklarowałam, potem się okazało, że nie jest mi do niczego potrzebna jednak. Nie przygotowywałam się, stwierdziłam, że pójdę na luzie i zobaczę ile się da napisać na rozszerzonej geografii, bez przygotowania; ) (jestem po mat-fizie). Myślę, że całkiem niezły wynik mi się udało uzbierać (60%).
KenWooD, rozważania dotyczące kierunku ze względu na wyniki matur, czy tak Cię napadło na planowanie przyszłości od nowa :>? Na co chcesz iść (odpisz na PW najwyżej :))? -
XX
Orientuje się ktoś czy można poprawiać za rok maturę podstawową (2010r.)z matematyki,jeśli się uzyskało więcej niż 30%???
Czy można zmienić podstawową matematykę na rozszerzoną za rok????
!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ O ODP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Paweł
>KING wrote:
>Orientuje się ktoś czy można poprawiać za rok maturę
>podstawową (2010r.)z matematyki,jeśli się uzyskało
>więcej niż 30%???
>
>Czy można zmienić podstawową matematykę na rozszerzoną
>za rok????
>
>!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ O ODP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Można -
XX
-
Pauℓℓina