-
Anonim
-
Anonim
Ja miesięcznie dostaje 450 zeta:D a na różne okazje np. urodziny imieniny dzień kobiet:p dzień dziecka gwiazdka wielkanoc itp. w sumie mogęuzbieraćz 3000zeta:D -
j.
ja dostaje 500,ale jak mowie ze ide na zakupy to daja mi zawsze z jakies 3000,albo ja mowie ze ide do kina to tez mi daja to 100zl. wiec raczej nie wydaje swoich tylko zbieram na tzw. czarna godzine. -
Anonim
aha;D a ja wydaję tzn miesięcznie dostaję na kartę oddzieljną 500zeta i już sie dużo pewnie uzbierało;D jak ja kocham moich starych! :);p -
-
Anonim
ty weeeź. wierzysz jej? zajebała moje foty, okulary za 90zł podpisała `oh dzięki tatku za te okularki Coco Chanel` :| -
-
Egoist Hedonist
100 zloty na tydzien ale i tak dostaje jeszcze na jakies wyjscia ze znajomimi jakies 30 zloty i tam na rozne okazje -
Anonim
-
-
Anonim
ok 450zeta na m-c jak mi zbraknie to czasem jeszcze dostaje od mamy:) -
Anonim
Ja dostaje od 20 do 30 zł dziennie, telefon mam na abonament i oczywiście rachunki płacą za mnie rodzice :)) -
!~PiOtReeeeK
Dlaczego moja notka została usunięta?? który punkt regulaminu złamalem! ja na serio dostaje kilka tysiecy kieszonkowych wiec nie wiem czemu została moja wypoiwedz skasowana -
LukAs
-
Anonim
>PaulD napisał
>k**** idzcie do pracy rozpieszczone ....
popieram i dołączam sie
a żeby was do jasnej k*** szlag
ludzie(o ile mozna was tak nazwać) czy wy w ogóle wiecie co to jest tak zwana praca???? czy tylko z tatusiowych opowieści????/
Bosz.....szkołę macie opłacaną, wiec jak znam zycie nie umiecie porządnie zdania sklecic stylistycznie, a jak coś tu piszecie to pewnie wam prywatny polonista podpowiada jak i co macie napisać-.-
weźcie sie lepiej zastanówcie nad tym co wy w ogóle gadacie, bo wątpię, żeby kogoś obchodziło ile takie rozpuszczone i zjebane lalunie jak wy dostajecie kasy.....-.-
możecie usuwać tą notkę...z Bogiem....
dziękuję.... -
wsumie to złamałaś regulamin.....ale co tam :)
spodobała mi sie twoja wypowiedź bo jest napisana szczerymi słowami....niestety nie wszystko co napisałaś jest akurat prawdą
przeczytaj jeszcze raz uważnie nazwe tego grona....Piękni,młodzi i bogaci....a nie piękni i młodzi i bogaci....tutaj może każdy pisać i przynależeć do tego grona....obojętne jest to czy masz kase lub czy jej nie masz... -
Anonim
>F(L)o®ek ->SunRise 2007<- napisał
>wsumie to złamałaś regulamin.....ale co tam :)
>spodobała mi sie twoja wypowiedź bo jest napisana
>szczerymi słowami....niestety nie wszystko co napisałaś
>jest akurat prawdą
>
>przeczytaj jeszcze raz uważnie nazwe tego
>grona....Piękni,młodzi i bogaci....a nie piękni i młodzi
>i bogaci....tutaj może każdy pisać i przynależeć do
>tego grona....obojętne jest to czy masz kase lub czy jej
>nie masz...
nie znam regulaminu i jakos nie spieszy mi sie, żeby go poznać.....-.-
a co do tematu to po to on jest, żeby każdy mówił to co myśli(nie mam na myśli bluzgania, tylko kulturalne rozmowy i kulturalne opinie na dany temat)
i zastanawiam sie własnie, gdzie ja ten regulamin złamałam??.....
-
-
Anonim
hehm, o przepraszam, wiem, że mnie poniosło, ale ocenzurowałam pewne swoje wypowiedzi, poza tym to nie było DO KOGOŚ......tylko ogólnie....nikogo nie wyklęłam.....tak mi sie zdaje...
:P -
-
Anonim