Materialiści [187]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wpisujcie się!:D
  • Anonim

Ja miesięcznie dostaje 450 zeta:D a na różne okazje np. urodziny imieniny dzień kobiet:p dzień dziecka gwiazdka wielkanoc itp. w sumie mogęuzbieraćz 3000zeta:D
  • j.

ja dostaje 500,ale jak mowie ze ide na zakupy to daja mi zawsze z jakies 3000,albo ja mowie ze ide do kina to tez mi daja to 100zl. wiec raczej nie wydaje swoich tylko zbieram na tzw. czarna godzine.
  • Anonim

aha;D a ja wydaję tzn miesięcznie dostaję na kartę oddzieljną 500zeta i już sie dużo pewnie uzbierało;D jak ja kocham moich starych! :);p
  • Anonim

ty weeeź. wierzysz jej? zajebała moje foty, okulary za 90zł podpisała `oh dzięki tatku za te okularki Coco Chanel` :|
  • F(L)o ®ek

ale temacik wrzuciliście....hehe....
  • Egoist Hedonist

100 zloty na tydzien ale i tak dostaje jeszcze na jakies wyjscia ze znajomimi jakies 30 zloty i tam na rozne okazje
  • Anonim

k**** idzcie do pracy rozpieszczone ....
  • F(L)o ®ek

ja tam pracuje :)
  • Anonim

ok 450zeta na m-c jak mi zbraknie to czasem jeszcze dostaje od mamy:)
  • Anonim

Ja dostaje od 20 do 30 zł dziennie, telefon mam na abonament i oczywiście rachunki płacą za mnie rodzice :))
  • !~PiOtReeeeK

Dlaczego moja notka została usunięta?? który punkt regulaminu złamalem! ja na serio dostaje kilka tysiecy kieszonkowych wiec nie wiem czemu została moja wypoiwedz skasowana
  • LukAs

i ciekawe na co to wydajesz:P
  • Anonim

>PaulD napisał
    >k**** idzcie do pracy rozpieszczone ....
    popieram i dołączam sie

a żeby was do jasnej k*** szlag
    ludzie(o ile mozna was tak nazwać) czy wy w ogóle wiecie co to jest tak zwana praca???? czy tylko z tatusiowych opowieści????/
    Bosz.....szkołę macie opłacaną, wiec jak znam zycie nie umiecie porządnie zdania sklecic stylistycznie, a jak coś tu piszecie to pewnie wam prywatny polonista podpowiada jak i co macie napisać-.-
    weźcie sie lepiej zastanówcie nad tym co wy w ogóle gadacie, bo wątpię, żeby kogoś obchodziło ile takie rozpuszczone i zjebane lalunie jak wy dostajecie kasy.....-.-
    możecie usuwać tą notkę...z Bogiem....
    dziękuję....
  • F(L)o ®ek

wsumie to złamałaś regulamin.....ale co tam :)
    spodobała mi sie twoja wypowiedź bo jest napisana szczerymi słowami....niestety nie wszystko co napisałaś jest akurat prawdą

przeczytaj jeszcze raz uważnie nazwe tego grona....Piękni,młodzi i bogaci....a nie piękni i młodzi i bogaci....tutaj może każdy pisać i przynależeć do tego grona....obojętne jest to czy masz kase lub czy jej nie masz...
  • Anonim

>F(L)o®ek ->SunRise 2007<- napisał
    >wsumie to złamałaś regulamin.....ale co tam :)
    >spodobała mi sie twoja wypowiedź bo jest napisana
    >szczerymi słowami....niestety nie wszystko co napisałaś
    >jest akurat prawdą
    >
    >przeczytaj jeszcze raz uważnie nazwe tego
    >grona....Piękni,młodzi i bogaci....a nie piękni i młodzi
    >i bogaci....tutaj może każdy pisać i przynależeć do
    >tego grona....obojętne jest to czy masz kase lub czy jej
    >nie masz...

nie znam regulaminu i jakos nie spieszy mi sie, żeby go poznać.....-.-
    a co do tematu to po to on jest, żeby każdy mówił to co myśli(nie mam na myśli bluzgania, tylko kulturalne rozmowy i kulturalne opinie na dany temat)
    i zastanawiam sie własnie, gdzie ja ten regulamin złamałam??.....
  • F(L)o &reg;ek

patrz punkt nie wyklinamy :)
  • Anonim

hehm, o przepraszam, wiem, że mnie poniosło, ale ocenzurowałam pewne swoje wypowiedzi, poza tym to nie było DO KOGOŚ......tylko ogólnie....nikogo nie wyklęłam.....tak mi sie zdaje...
    :P
  • F(L)o &reg;ek

dobra.....pomińmy ten błąd :P
  • Anonim

omg..
    pomijam xD