-
Masia
mam wrażenie, że coraz mniej nas... może się myle... no pokażcie że jednak nie zapomnieliście o Matrix-ie -
Jaś
-
Caleb
-
Jaś
-
-
merol
-
Masia
No to dobrze, że choć trochę z was zostało. Bo ostatnio słyszę, że Matrix'a już nikt niepamięta. Że był kultowy dopóki nie powstały reaktywacja i rewolucja. A ja myślę, że większość ludzi nadal nie wie tak naprawdę zbyt dużo o filmie. Może i wiedzą o czym jest główny wątek ale nie potrafią znaleść innych. I dlatego nie rozumieją wszystkich części. -
MegaEgo
-
H3LGA
-
Jaś
-
merol
Właśnie, potem gadają, że jedynka była super (była, ale przecież nie tylko ona), a inne to w ogóle kompletna porażka. Dla mnie wszystkie są dobre :-D -
MARY
no. ale pierwsza najlepsza. mi sie niektore momenty w drugiej serio serio podobaly. np po przemowie morfeusza... mm -
MegaEgo
hm, w drugiej wachowscy wykorzystali elementy, które były w pierwotnym scenariuszu (motyw drzwi prowadzących za każdym razem gdzie indziej)..... ale moim zdaniem dwójki i trójki nie uratowało nawet to - w dalszym ciągu to niewiarygodny kicz :( -
miekus
-
K2
-
Rav
Matrix RULEZ!!!!!
Jako całość jedynka była najlepsza, dwójka i trójka moim zdaniem nieco przesadzone ale nadal zajebiste; w dwójce troche razi mnie reanimacja Trinity pod koniec, ale nie jest tak źle; w końcu Neo jest wybrańcem no nie????
A tak poza tym jaka jest wasza ulubiona scena????
Dla mnie zderzenie tirów na autostradzie w dwójce - bezbłędne, kozackie, zajebiste... i wiele innych -
sivek
-
Darius Wilde
Ja uwielbiam matrixa, i wqurzają mnie osoby które mowią ze matrix kończy sie na pierwszej częsci.
Matrix has ME. -
MegaEgo
-
sivek
1048576Ego A dlaczego nastepne czesci nie daja rady? czy dlatego, ze sa konstruowane pod publiczke? -
MegaEgo
zapewne to jedna z przyczyn :)
te dwa filmy są beznadziejnie idiotyczne! zero myślenia, same efekty specjalne i popisywanie się grafiką komputerową
jedynka ma super tajemniczy klimat i skłania choć na chwile do zastanowienia. na sequelach ludzie w kinie momentami śmiali się na głos (żeby nie było, że to tylko moja opinia)
no głupie po prostu!