Matura 2008 [2902]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łojej :)

Studentka udzieli lekcji niemieckiego:
    - od podstaw do...
    - doświadczenie
    - miła i przyjazna atmosfera
    - własne materiały

Lokalizacja: Warszawa i Łomianki (jeśli u ucznia) lub u mnie (okolice Pl. Bankowego)

tel. 502-048-456
    lojej@tlen.pl
  • Łojej :)

Studentka WNE UW udzieli korepetycji z matematyki:
    - powtórki z całego roku, regularne oraz jednorazowe spotkania
    - poziomy od podstawówki do liceum
    - własne materiały
    - miła atmosfera
    - ogromne pokłady cierpliwości:]

tel. 502 048 456
    lojej@tlen.pl
    Lokalizacja: u mnie (kolo Pl. Bankowego) a także dojazd do ucznia (Warszawa, Łomianki)
  • mateusz

CHEMIA -KOREPETYCJE

SZYBKIE I SKUTECZNE PRZYGOTOWANIE DO MATURY Z CHEMII

Korepetycji z chemii udziela student PW wydziału biotechnologii.

Oferuje PEłEN ZAKRES LEKCJI:

· skuteczne przygotowanie do matury
    · powtórka materiału
    · ćwiczenie testów

· przygotowanie do egz. gimnazjalnego
    · przygotowanie do klasówek, kartkówek
    · pomoc w bierzących problemach
    · nadrabianie zaległośći

· lekcje regularne oraz JEDNORAZOWE i grupowe
    POMAGAM ROWNIEZ W MATEMATYCE Z ZAKRESU SZKOLY PODSTAWOWEJ , GIMNAZJUM I LICEUM POZIOM PODSTAWOWY

Doświadczenie
    Gwarancja skuteczności
    Możliwość dojazdu NA TERENIE CALEJ WARSZAWY I OKOLIC
    Tel: 692 998 092

DOSTEPNY 24h

GG: 4636209
    E-mail: dukat86@interia.pl

SERDECZNIE ZAPRASZAM
  • Elizka

Jestem studentką filologii angielskiej. Pomogę w przygotowaniu do matury (poziom podstawowy i rozszerzony). Lekcje u mnie w Centrum lub u Ciebie. Cena za godzinę zegarową 20 PLN, plus 5-10 PLN za dojazd. Kontakt na privie lub na gg 1656186.
  • nantes

Hej!
    Udziele korepetycji z jezyka francuskiego w Wawie lub Wolominie. Zdawalam nowa mature, wiec wiem jak to wyglada; ) Teraz studiuje na UW, nauczanie jezyka francuskiego. ZApraszam wszystkich chetnych na priv
  • Phoenix

PHOENIX
    kursy języka angielskiego
    Warszawa - Mokotów
    ul. Gandhiego 13
    w XLIII LO im. Kazimierza Wielkiego
    przy stacji metra 'Racławicka'
    NIP 522-262-85-52
    REGON 141059722

phoenix.waw@interia.eu

tel. 665 55 00; 0 502 369 302

Grupy:
    - matura podstawowa
    - matura rozszerzona
    - ogólna ( dla 1 i 2 klas)
    - wyrównawcza

Zapisy:
    - każdy wtorek września od 15 do 18 w LO im. K. Wielkiego
    - telefonicznie
  • Kasia

Warszawa

Witam,
    Urodzilam sie w Polsce, wychowalam w slonecznej Kalifornii. Ukonczylam studia dziennikarstwa na uniwersytecie stanowym w Kalifornii a w Warszawie jestem nauczycielka angielskiego.
    Od 6 lat ucze na kursach angielskiego a od roku ukonczony kurs pedagogiczny i ucze takze w szkole panstwowej.

Jezeli jestes zainteresowany lekcjami angielskiego prosze o kontakt: englishinwawa@yahoo.com
    Konkurencyjne ceny!
    Przygotowuje takze do matury. W ubieglym roku z 70 moich uczniow zdawalnosc 100%!
  • LideR_M

Korepetycje, pomoc przez Internet [matematyka]:
    http://grono.net/bulletin/sbull/det... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fbulle tin%2Fmyindex%2F
  • Anonim

dzisiaj 14:57 UWAGA MATURZYŚCI!!!!!!

Napisze prace maturalną z polskiego, wszystko od a do z,opracuje temat dokładnie z każdym szczegółem rozpisze plan i bibliografię dodatkowo moge znaleźć materiały pomocnicze w maire swoich możliwości ,ktorę musza być użyte w literaturze przedmiotu.

Opracuje praktycznie KAŻDY temat oprócz tych związanych tylko z językiem a nie z literaturą!!!

ceny do uzgodnienia zaczniemy od 80 zł konczymy na 200 zł zalezy od temtu itp.

gg 4824805 lub tel 517971851
    pozdrawiam i życze powodzenia na maturze:)
  • Anonim

A ja polecam kursy do matury na Uniwersytecie Warszawskim, organizowane przez Fundację Universitatis Varsoviensis, wejdź na http://www.kursynastudia.pl lub zadzwoń 22-826-56-13. Proawdzą je wykładowcy z UW, nikt Was lepiej nie przygotuje; o)
  • Cold Mouth Prayer

Student Wydziału Historycznego Uniwersytetu Warszawskiego udzieli
    korepetycji z WOSu i Historii pod katem takich kierunków jak:
    prawo,historia,archeologia,pol itologia czy europeistyka.
    Gwarantuje dobre przygotowanie,mam dosyc spore doswiadczenie,moji poprzedni uczniowie bez problemu dostali sie na państwowe studia na wymarzone kierunki.
    Uczniowie naucza sie u mnie pisać wypracowania,korzystac z materiałów źródłowych,bazując na moich bagatych materiałach do pracy.
    Ilosc godzin w tygodniu jest do uzgodniena,jestem elastyczny i dopasuje się do potrzeb ucznia.
    Stawki za godzine są u mnie niskie i do uzgodnienia:)

jesli ktoś jest chetny lub chętna to prosze o kontakt na gronie lub mailem:
    kvitenkrist@wp.pl
  • Kamil D.

Matematyka - rozwiązywanie zadań korepetycje egzaminy przygotowywanie ON-LINE 24H GG 4291102 pełen zakres

Potrzebujesz szybkie rozwiązanie zadania z matematyki ? Pracy domowej ? musisz rozwiązać dużą ilość zadań ?
    Nie masz czasu na żmudne obliczenia ?
    Teraz to nie problem !
    Wykonam wszystko za Ciebie !

Gwarantuje szybkosc i solidnosc !

Zakres - szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, studia

Zadania nalezy przeslac mailem (zdjecie, skan), w odpowiedzi dostajesz wycenę.

Prowadzę również korepetycje na każdym poziomie, dojeżdżam.

Zapraszam !

kamd-2007@o2.pl
    (na maile odpowiadam do 2 godzin, ale zwykle jest to kilka minut)

GG 4291102 (dostępny)
  • Anonim

korepetycje z wosu i jezyka polskiego, niedrogo a solidnie:) gg 623970
  • Anonim

korepetycje z języka polskiego.
    25 zł za h.
    30 zł za h z dojazdem.
    kontakt. gg 5726682.
  • Anonim

Napisze prace maturalną z polskiego, wszystko od a do z,opracuje temat dokładnie z każdym szczegółem rozpisze plan i bibliografię dodatkowo moge znaleźć materiały pomocnicze w maire swoich możliwości ,ktorę musza być użyte w literaturze przedmiotu.

Opracuje praktycznie KAŻDY temat oprócz tych związanych tylko z językiem a nie z literaturą!!!

ceny do uzgodnienia zaczniemy od 80 zł konczymy na 200 zł zalezy od temtu itp.

gg 4824805 lub tel 517971851
    pozdrawiam i życze powodzenia na maturze:)
  • Anonim

Pomoge w napisaniu lub napiszę pracę na ustny egzamin maturalny na 20/20 punktów; plan + wypracowanie;bądź jedynie sam plan lub samo wypracowanie; kontakt: polski-matura@wp.pl

Szczególnie proszę o kontakt osoby o tematach: to się czyta dzisiaj...modni pisarze,modne książki. na przykładzie dwóch, trzech twórców spoza szkolanego kanonu przyczyny popularności niektórych autorów oraz ich dzieł. ; kolejny szczególnie mile widziany temat to człowiek XX w obliczu totalitaryzmu ; lub tematy pokrewne. Pozdrawiam serdecznie!
  • Gadi

Studentka 3 roku Chemii PW udzieli korepetycji z Matematyki i Chemii (szkoła podstawowa; gimnazjum; liceum; studia - Warszawa
    Zakres Matematyki Wyzszej:
    *pochodne
    *całki, całki podwójne, całki potrójne, całki oznaczone
    *geometria Analityczna
    *wektory i macierze oraz równania różniczkowe
    Chemia :
    *chemia organiczna, nieorganiczna
    *chemia fizyczna (ogniwa, kinetyka, termodynamika)
    *obliczenia chemiczne
    Cena 30 zł za 60 min
    Prosze o kontakt poprzez wiadomość na gronie
  • elarah

Jestem studentką III roku Filologii Polskiej i II roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej. Napiszę lub pomogę w napisaniu prezentacji maturalnej z języka polskiego. Od podstaw, na każdy temat. Mam w tym duże doświadczenie, pisałam już wiele takich prezentacji.
    Tanio!!! Szczegóły na priv.
  • Abso-fucking-lutly fantastic

Absolwentka klasy dziennikarskiej napisze prace maturalną. Z bibliografią, konspektem, planem i załącznikami jeśli wymagałby ich temat. Cena do uzgodnienia, zależnie od tematu.
    Mam doświadczenie zwłaszcza w pisaniu prac na tematy językowe. Ale inne także nie sprawiają mi żadnego problemu :)

Info na gg 302537 lub priv.
  • Sylvii

Jestem studentką II roku kulturoznawstwa i chętnie udzielę korepetycji z języka polskiego.
    Posiadam sporą wiedzę na temat literatury, a także obowiązujących wymagań maturalnych. Przygotowuje do matury zarówno pisemnej (umiejętność pisania dobrych wypracowań), jak i do ustnej(prezentacja maturalna). Zakres materiału dopasowuje indywidualnie, w zależności od potrzeb ucznia. Kwestia finansowa do ustalenia:)