-
Łojej :)
Studentka udzieli lekcji niemieckiego:
- od podstaw do...
- doświadczenie
- miła i przyjazna atmosfera
- własne materiały
Lokalizacja: Warszawa i Łomianki (jeśli u ucznia) lub u mnie (okolice Pl. Bankowego)
tel. 502-048-456
lojej@tlen.pl -
Łojej :)
Studentka WNE UW udzieli korepetycji z matematyki:
- powtórki z całego roku, regularne oraz jednorazowe spotkania
- poziomy od podstawówki do liceum
- własne materiały
- miła atmosfera
- ogromne pokłady cierpliwości:]
tel. 502 048 456
lojej@tlen.pl
Lokalizacja: u mnie (kolo Pl. Bankowego) a także dojazd do ucznia (Warszawa, Łomianki) -
mateusz
CHEMIA -KOREPETYCJE
SZYBKIE I SKUTECZNE PRZYGOTOWANIE DO MATURY Z CHEMII
Korepetycji z chemii udziela student PW wydziału biotechnologii.
Oferuje PEłEN ZAKRES LEKCJI:
· skuteczne przygotowanie do matury
· powtórka materiału
· ćwiczenie testów
· przygotowanie do egz. gimnazjalnego
· przygotowanie do klasówek, kartkówek
· pomoc w bierzących problemach
· nadrabianie zaległośći
· lekcje regularne oraz JEDNORAZOWE i grupowe
POMAGAM ROWNIEZ W MATEMATYCE Z ZAKRESU SZKOLY PODSTAWOWEJ , GIMNAZJUM I LICEUM POZIOM PODSTAWOWY
Doświadczenie
Gwarancja skuteczności
Możliwość dojazdu NA TERENIE CALEJ WARSZAWY I OKOLIC
Tel: 692 998 092
DOSTEPNY 24h
GG: 4636209
E-mail: dukat86@interia.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM -
Elizka
Jestem studentką filologii angielskiej. Pomogę w przygotowaniu do matury (poziom podstawowy i rozszerzony). Lekcje u mnie w Centrum lub u Ciebie. Cena za godzinę zegarową 20 PLN, plus 5-10 PLN za dojazd. Kontakt na privie lub na gg 1656186. -
-
nantes
Hej!
Udziele korepetycji z jezyka francuskiego w Wawie lub Wolominie. Zdawalam nowa mature, wiec wiem jak to wyglada; ) Teraz studiuje na UW, nauczanie jezyka francuskiego. ZApraszam wszystkich chetnych na priv -
Phoenix
PHOENIX
kursy języka angielskiego
Warszawa - Mokotów
ul. Gandhiego 13
w XLIII LO im. Kazimierza Wielkiego
przy stacji metra 'Racławicka'
NIP 522-262-85-52
REGON 141059722
phoenix.waw@interia.eu
tel. 665 55 00; 0 502 369 302
Grupy:
- matura podstawowa
- matura rozszerzona
- ogólna ( dla 1 i 2 klas)
- wyrównawcza
Zapisy:
- każdy wtorek września od 15 do 18 w LO im. K. Wielkiego
- telefonicznie -
Kasia
Warszawa
Witam,
Urodzilam sie w Polsce, wychowalam w slonecznej Kalifornii. Ukonczylam studia dziennikarstwa na uniwersytecie stanowym w Kalifornii a w Warszawie jestem nauczycielka angielskiego.
Od 6 lat ucze na kursach angielskiego a od roku ukonczony kurs pedagogiczny i ucze takze w szkole panstwowej.
Jezeli jestes zainteresowany lekcjami angielskiego prosze o kontakt: englishinwawa@yahoo.com
Konkurencyjne ceny!
Przygotowuje takze do matury. W ubieglym roku z 70 moich uczniow zdawalnosc 100%! -
LideR_M
Korepetycje, pomoc przez Internet [matematyka]:
http://grono.net/bulletin/sbull/det... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fbulle tin%2Fmyindex%2F
-
Anonim
dzisiaj 14:57 UWAGA MATURZYŚCI!!!!!!
Napisze prace maturalną z polskiego, wszystko od a do z,opracuje temat dokładnie z każdym szczegółem rozpisze plan i bibliografię dodatkowo moge znaleźć materiały pomocnicze w maire swoich możliwości ,ktorę musza być użyte w literaturze przedmiotu.
Opracuje praktycznie KAŻDY temat oprócz tych związanych tylko z językiem a nie z literaturą!!!
ceny do uzgodnienia zaczniemy od 80 zł konczymy na 200 zł zalezy od temtu itp.
gg 4824805 lub tel 517971851
pozdrawiam i życze powodzenia na maturze:)
-
Anonim
A ja polecam kursy do matury na Uniwersytecie Warszawskim, organizowane przez Fundację Universitatis Varsoviensis, wejdź na http://www.kursynastudia.pl lub zadzwoń 22-826-56-13. Proawdzą je wykładowcy z UW, nikt Was lepiej nie przygotuje; o) -
Cold Mouth Prayer
Student Wydziału Historycznego Uniwersytetu Warszawskiego udzieli
korepetycji z WOSu i Historii pod katem takich kierunków jak:
prawo,historia,archeologia,pol itologia czy europeistyka.
Gwarantuje dobre przygotowanie,mam dosyc spore doswiadczenie,moji poprzedni uczniowie bez problemu dostali sie na państwowe studia na wymarzone kierunki.
Uczniowie naucza sie u mnie pisać wypracowania,korzystac z materiałów źródłowych,bazując na moich bagatych materiałach do pracy.
Ilosc godzin w tygodniu jest do uzgodniena,jestem elastyczny i dopasuje się do potrzeb ucznia.
Stawki za godzine są u mnie niskie i do uzgodnienia:)
jesli ktoś jest chetny lub chętna to prosze o kontakt na gronie lub mailem:
kvitenkrist@wp.pl
-
Kamil D.
Matematyka - rozwiązywanie zadań korepetycje egzaminy przygotowywanie ON-LINE 24H GG 4291102 pełen zakres
Potrzebujesz szybkie rozwiązanie zadania z matematyki ? Pracy domowej ? musisz rozwiązać dużą ilość zadań ?
Nie masz czasu na żmudne obliczenia ?
Teraz to nie problem !
Wykonam wszystko za Ciebie !
Gwarantuje szybkosc i solidnosc !
Zakres - szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, studia
Zadania nalezy przeslac mailem (zdjecie, skan), w odpowiedzi dostajesz wycenę.
Prowadzę również korepetycje na każdym poziomie, dojeżdżam.
Zapraszam !
kamd-2007@o2.pl
(na maile odpowiadam do 2 godzin, ale zwykle jest to kilka minut)
GG 4291102 (dostępny) -
Anonim
korepetycje z wosu i jezyka polskiego, niedrogo a solidnie:) gg 623970 -
Anonim
korepetycje z języka polskiego.
25 zł za h.
30 zł za h z dojazdem.
kontakt. gg 5726682. -
Anonim
Napisze prace maturalną z polskiego, wszystko od a do z,opracuje temat dokładnie z każdym szczegółem rozpisze plan i bibliografię dodatkowo moge znaleźć materiały pomocnicze w maire swoich możliwości ,ktorę musza być użyte w literaturze przedmiotu.
Opracuje praktycznie KAŻDY temat oprócz tych związanych tylko z językiem a nie z literaturą!!!
ceny do uzgodnienia zaczniemy od 80 zł konczymy na 200 zł zalezy od temtu itp.
gg 4824805 lub tel 517971851
pozdrawiam i życze powodzenia na maturze:) -
Anonim
Pomoge w napisaniu lub napiszę pracę na ustny egzamin maturalny na 20/20 punktów; plan + wypracowanie;bądź jedynie sam plan lub samo wypracowanie; kontakt: polski-matura@wp.pl
Szczególnie proszę o kontakt osoby o tematach: to się czyta dzisiaj...modni pisarze,modne książki. na przykładzie dwóch, trzech twórców spoza szkolanego kanonu przyczyny popularności niektórych autorów oraz ich dzieł. ; kolejny szczególnie mile widziany temat to człowiek XX w obliczu totalitaryzmu ; lub tematy pokrewne. Pozdrawiam serdecznie!
-
Gadi
Studentka 3 roku Chemii PW udzieli korepetycji z Matematyki i Chemii (szkoła podstawowa; gimnazjum; liceum; studia - Warszawa
Zakres Matematyki Wyzszej:
*pochodne
*całki, całki podwójne, całki potrójne, całki oznaczone
*geometria Analityczna
*wektory i macierze oraz równania różniczkowe
Chemia :
*chemia organiczna, nieorganiczna
*chemia fizyczna (ogniwa, kinetyka, termodynamika)
*obliczenia chemiczne
Cena 30 zł za 60 min
Prosze o kontakt poprzez wiadomość na gronie -
elarah
Jestem studentką III roku Filologii Polskiej i II roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej. Napiszę lub pomogę w napisaniu prezentacji maturalnej z języka polskiego. Od podstaw, na każdy temat. Mam w tym duże doświadczenie, pisałam już wiele takich prezentacji.
Tanio!!! Szczegóły na priv. -
Abso-fucking-lutly fantastic
Absolwentka klasy dziennikarskiej napisze prace maturalną. Z bibliografią, konspektem, planem i załącznikami jeśli wymagałby ich temat. Cena do uzgodnienia, zależnie od tematu.
Mam doświadczenie zwłaszcza w pisaniu prac na tematy językowe. Ale inne także nie sprawiają mi żadnego problemu :)
Info na gg 302537 lub priv. -
Sylvii
Jestem studentką II roku kulturoznawstwa i chętnie udzielę korepetycji z języka polskiego.
Posiadam sporą wiedzę na temat literatury, a także obowiązujących wymagań maturalnych. Przygotowuje do matury zarówno pisemnej (umiejętność pisania dobrych wypracowań), jak i do ustnej(prezentacja maturalna). Zakres materiału dopasowuje indywidualnie, w zależności od potrzeb ucznia. Kwestia finansowa do ustalenia:)