-
dead can dance
System internetowy OKE w którym można sprawdzić wyniki matury ale tez chyba sale wktorych piszemy i terminy. Nie wiecie skąd wziąść swoje hasło do tego ustrojstwa? -
Anonim
-
e.
-
mart.s
powinni to rozdać nauczyciele dawnodawno temu, później podpisywało się listę, że logowało się już na OKE czy się hasło zgadza, etc.etc. -
-
dead can dance
-
dead can dance
A są tam poszczególne nr klas w ktorych piszemy tez czy to nie jest takie aż szczegolowe? -
mLoDa
-
dead can dance
>mLoDa napisała:
>zdecydowanie nie.
>numery sal to juz zabawa dla szkoły
Ehh to i tak sie musze wybrać do szkoly, a mialem dzwonic. W mojej szkole to jest jeszcze filia 0,5km od szkoły matki i tam tez pewnie bedzie pisanie, a nie chce niespodzianek 10min przed egzaminem. xD -
mart.s
sale są podane.
aczkolwiek nigdy nie wiadomo, czy będą tak naprawdę zgodne z rzeczywistością, lepiej u wychowawcy zapytać; D -
RaPee
-
Tosia
-
Tina.
-
RaPee
chodzi o to http://www.oke.krakow.pl/inf/static... w biuletynie są wszystkie informacje, a w skrócie chodzi o wymianę informacji <obieg> między dyrektorem szkoły, a OKE:) jedną z funkcji jest "punkt" informacji dla maturzysty/ucznia np.: kiedy/ o której/ w jakiej sali? odbywa się dany egzamin w Twojej szkole. Ponadto wyniki matur itp :)
aczkolwiek wydaje mi się, że nie wszystkie OKE wprowadziły ten system bo w warszawskim okręgu jest cicho na ten temat... a OKE to nie to samo co CKE, niestety:/ -
mart.s
-
alt
>Tina. napisała:
>właśnie ja też nie wiem o co chodzi :P
też pierwsze słysze... u nas w szkole dają wyniki... -
Ala
>where is my mind? napisała:
>to moment, jak ludzie, którzy nie są w OBIEGu sprawdzą
>wyniki matur?
U mnie w szkole (OKE warszawska) zawsze się przychodziło ustalonego dnia do szkoły i na papierku dostawało się wyniki. -
alt
>Ala napisała:
>>where is my mind? napisała:
>>to moment, jak ludzie, którzy nie są w OBIEGu sprawdzą
>>wyniki matur?
>
>
>U mnie w szkole (OKE warszawska) zawsze się przychodziło
>ustalonego dnia do szkoły i na papierku dostawało się
>wyniki.
u mnie właśnie też. wyniki można było odebrać tylko osobiście. -
dead can dance
To jest tak ze wszyscy muszą odebrać wyniki w szkole, tylko w w OBIEGu wczesniej je sprawdzisz zeby sie niepotrzebnie stresować. -
Anonim
-
Anonim
W mojej szkole to chyba nikt o tym nie wiedział. Dowiedziałem się z grona, że w ogóle coś takiego istnieje. ; O