Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dead can dance

System internetowy OKE w którym można sprawdzić wyniki matury ale tez chyba sale wktorych piszemy i terminy. Nie wiecie skąd wziąść swoje hasło do tego ustrojstwa?
  • Anonim

my dostalismy jakos przed zakonczeniem roku, z sekretariatu:)
  • e.

Nam dawali w szkole te hasla;)
  • mart.s

powinni to rozdać nauczyciele dawnodawno temu, później podpisywało się listę, że logowało się już na OKE czy się hasło zgadza, etc.etc.
  • dead can dance

No pięknie musze nawiedzić swoją szkołę.
  • dead can dance

A są tam poszczególne nr klas w ktorych piszemy tez czy to nie jest takie aż szczegolowe?
  • mLoDa

zdecydowanie nie.
    numery sal to juz zabawa dla szkoły
  • dead can dance

>mLoDa napisała:
    >zdecydowanie nie.
    >numery sal to juz zabawa dla szkoły

Ehh to i tak sie musze wybrać do szkoly, a mialem dzwonic. W mojej szkole to jest jeszcze filia 0,5km od szkoły matki i tam tez pewnie bedzie pisanie, a nie chce niespodzianek 10min przed egzaminem. xD
  • mart.s

sale są podane.
    aczkolwiek nigdy nie wiadomo, czy będą tak naprawdę zgodne z rzeczywistością, lepiej u wychowawcy zapytać; D
  • RaPee

a w ogóle dla warszawskiego OKE coś takiego istnieje?
  • Tosia

Ale o czym wy w ogóle mówicie ?
  • Tina.

właśnie ja też nie wiem o co chodzi :P
  • RaPee

chodzi o to http://www.oke.krakow.pl/inf/static... w biuletynie są wszystkie informacje, a w skrócie chodzi o wymianę informacji <obieg> między dyrektorem szkoły, a OKE:) jedną z funkcji jest "punkt" informacji dla maturzysty/ucznia np.: kiedy/ o której/ w jakiej sali? odbywa się dany egzamin w Twojej szkole. Ponadto wyniki matur itp :)

aczkolwiek wydaje mi się, że nie wszystkie OKE wprowadziły ten system bo w warszawskim okręgu jest cicho na ten temat... a OKE to nie to samo co CKE, niestety:/
  • mart.s

to moment, jak ludzie, którzy nie są w OBIEGu sprawdzą wyniki matur?
  • alt

>Tina. napisała:
    >właśnie ja też nie wiem o co chodzi :P

też pierwsze słysze... u nas w szkole dają wyniki...
  • Ala

>where is my mind? napisała:
    >to moment, jak ludzie, którzy nie są w OBIEGu sprawdzą
    >wyniki matur?

U mnie w szkole (OKE warszawska) zawsze się przychodziło ustalonego dnia do szkoły i na papierku dostawało się wyniki.
  • alt

>Ala napisała:
    >>where is my mind? napisała:
    >>to moment, jak ludzie, którzy nie są w OBIEGu sprawdzą
    >>wyniki matur?
    >
    >
    >U mnie w szkole (OKE warszawska) zawsze się przychodziło
    >ustalonego dnia do szkoły i na papierku dostawało się
    >wyniki.

u mnie właśnie też. wyniki można było odebrać tylko osobiście.
  • dead can dance

To jest tak ze wszyscy muszą odebrać wyniki w szkole, tylko w w OBIEGu wczesniej je sprawdzisz zeby sie niepotrzebnie stresować.
  • Anonim

jak widać warszawska OKE jest w tyle za epoką lodowcową:P
  • Anonim

W mojej szkole to chyba nikt o tym nie wiedział. Dowiedziałem się z grona, że w ogóle coś takiego istnieje. ; O