-
ji.
no patrze, że problem ma co któryś maturzysta, to moze poprostu zrobmy tu studniowkowe biuro matrymonialne a nóż ktoś bedzie chetny :> -
Żelka;)
-
Carrie Bradshaw
-
Anonim
ooo to kto chętny? <lol>; )
też szukam :)
a może zróbmy sobie tutaj studniówkę, i tyle xD -
-
ji.
-
.miki
-
Anonim
ojjj..Tylko jedna meska oferta:P:P :P
a tak pozatym to ja tez nie mam z kim isc:/;/;/;/;/;/ -
Carrie Bradshaw
mamy jeszcze 4 miesiące. mnie mój facet rzucił kilka dni temu. A byłam z nim na tyle długo ,że byłam pewna.... poczekamy -
W.
-
Anonim
-
BeachBoy
-
Anonim
-
ji.
-
Asia
Ale są jeszcze znajomi, którzy mogą postarać się o to żebyśmy świetnie się bawili, nie mając pary:) -
Żelka;)
tak, tlko, ze Ci znajomi beda z osobami towarzyszacymi wiec nie liczylabym na ich 100% zainteresowanie naszymi sprawami...oni tez musza sie dobrze bawic...taka impreze ma sie raz w zyciu!!! Spokojnie do stycznia jeszcze mamy troche czasu:) -
yacol
mój dobry przyjaciel pracuje jako fordancer - to taki przedwojenny zawód którego juz nie ma. inaczej partner na przyjęcie, bankiet, wesele, studniówke etc. jak cos to prv me -
Anonim
-
hipek
haha to moze ja tez bo u mnie w klasie to dziewczyny nie wyjsciowe
:D:D:D:D -
<Mała Czarna>
po pierwsze ten ktos musi zajebiscie tanczyc:P b zamierzam krolowac na parkiecie:p a tak powaznie grunt to zajebista zabawa:D -
ji.
a ja chce ażeby mje nie zamulał i zeby taki jakis fajny był , pojętny i vogl, bo za długo z takim niepojętnym to ja nie wytrzymam , max 30 minut :p i dlatego mam problem kurde.