Matura 2008 [2902]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ji.

no patrze, że problem ma co któryś maturzysta, to moze poprostu zrobmy tu studniowkowe biuro matrymonialne a nóż ktoś bedzie chetny :>
  • Żelka;)

hehe...to ja sie pisze:D
  • Carrie Bradshaw

też szukam
  • Anonim

ooo to kto chętny? <lol>; )

też szukam :)

a może zróbmy sobie tutaj studniówkę, i tyle xD
  • ji.

o kurde, same laski, a chlopa brak .
  • .miki

zgłaszam ofertę:))
  • Anonim

ojjj..Tylko jedna meska oferta:P:P :P

a tak pozatym to ja tez nie mam z kim isc:/;/;/;/;/;/
  • Carrie Bradshaw

mamy jeszcze 4 miesiące. mnie mój facet rzucił kilka dni temu. A byłam z nim na tyle długo ,że byłam pewna.... poczekamy
  • W.

dołączam sie,też nie mam z kim iść :/
  • Anonim

witam
  • BeachBoy

ale nie ma przymusu posiadania pary na studniówce
  • Anonim

grunt do git zabawaa BeachBoyu
  • ji.

no samemu isc to jak oglądać film japoński bez napisów :>
  • Asia

Ale są jeszcze znajomi, którzy mogą postarać się o to żebyśmy świetnie się bawili, nie mając pary:)
  • Żelka;)

tak, tlko, ze Ci znajomi beda z osobami towarzyszacymi wiec nie liczylabym na ich 100% zainteresowanie naszymi sprawami...oni tez musza sie dobrze bawic...taka impreze ma sie raz w zyciu!!! Spokojnie do stycznia jeszcze mamy troche czasu:)
  • yacol

mój dobry przyjaciel pracuje jako fordancer - to taki przedwojenny zawód którego juz nie ma. inaczej partner na przyjęcie, bankiet, wesele, studniówke etc. jak cos to prv me
  • Anonim

to już chyba dla desperatek :)
  • hipek

haha to moze ja tez bo u mnie w klasie to dziewczyny nie wyjsciowe
    :D:D:D:D
  • <Mała Czarna>

po pierwsze ten ktos musi zajebiscie tanczyc:P b zamierzam krolowac na parkiecie:p a tak powaznie grunt to zajebista zabawa:D
  • ji.

a ja chce ażeby mje nie zamulał i zeby taki jakis fajny był , pojętny i vogl, bo za długo z takim niepojętnym to ja nie wytrzymam , max 30 minut :p i dlatego mam problem kurde.