-
k.
wybraliscie sobie jakis konkretny temat,bo ja juz tak.trzeba tylko czekac na zatwierdzenie. :) -
.
ja również :) i także oczekuję na zatwierdzenie i ostateczne zredagowanie tematu :) -
Anonim
-
.
u mnie np było tak,że były wywieszone tematy matur tegorocznych więc mieliśmy je przejrzeć i zobaczyć czy któryś by się nam podobał, jeśli nie to do 28 marca mogliśmy zgłaszać propozycje naszych własnych tematów :) a teraz lista jest już zamknięta i Ci co nie zgłosili własnych będą musieli wybrać spośród tych co zostaną zatwierdzone :) -
-
Kolmop :)
-
Ђурђевак
ha, to my się na dzisiejszym polskim dowiedzieliśmy, że dzisiaj ostatni termin wysyłania tematów. Ale miałam w miarę przygotowany więc bez problemu. A jakie dodawaliście propozycje? -
Kolmop :)
-
Andź.
Ojej, to nie można już zgłaszać własnych propozycji, tylko wybierać z "gotowców"? -
Nathalie
-
Andź.
Arrgh. Własnie stworzyłam wersję roboczą, którą mialam zamiar pokazać mojej pani od polskiego, nie mylić z polonistką.
! -
Nathalie
U mnie jest to samo... Boże jak ja mam dość tego polskiego w szkole... -
Ђурђевак
ja lubie, ale akcja z tematem mnie wkurzyła; / Teraz zmieniłabym go trochę, ale tematyka została więc nie marudzę -
Nathalie
Ja lubiłam w gimnazjum, kiedy miałam normalny polski. A teraz nic nie robimy:( -
Anonim
ja mam świetną polonistkę, ale niestety teraz odchodzi na macierzyński więc najwazniejszy rok w edukacji i matura ustna będzie pewnie pod przewodnictwem ludzi, którzy cenią lenistwo...
echh...
a na ustna chciałabym może jakiś motyw kobiety albo coś wspólczesnego. -
Ђурђевак
-
Magdalena
>rubber soul. napisała:
>wybraliscie sobie jakis konkretny temat,bo ja juz tak.trzeba
>tylko czekac na zatwierdzenie. :)
tak,ja już wiem co Ty wybrałaś; D
tak.. ostatniego dnia nam powiedziano,że jeśli ktoś ma własny temat to właśnie dzisiaj może go zgłosić.... Nie ma to jak refleks :) -
Anonim
ja tez zglosilam wlasny..zupelnie sama wymyslilam i tak sie zastanawiam czy maych problemow z bibliografia nie bed emiec ale coz.....)
u mnie zbyt duzego zainteresowania nie bylo.... -
Ђурђевак
-
Anonim
techniki pozyskiwania widza.persfazyjna funkcja jezyka telewizji.
omow itd.....;)
juz kilka ksiazek znalazlam......teraz tylko wycieczka do ksiegarni..poza tym chcialam latwy i mily temat dla mnie bo bede sie musiala zajac pol i hist bo znadje rozszerozne.....takze prezentacje zamierzam napisac do konca lipca;)
-
lena.
A u nas tematy mają zostać rozdane we wrześniu :|
Na początku III Klasy :/