-
Karolina
-
S.
za 2 godzinki będę rozmawiać z komisją o śmierci i mam nadzieję że jakoś z tego wybrnę xD trzymajcie kciuki :P -
Majson
-
szkod_czasu
-
-
~Natasza~
-
Kaha
Witam. Posiada może ktoś pracę na temat : Nadwrażliwcy, dziwacy, szaleńcy, samobójcy… Omów motyw kryzysu osobowości na wybranych przykładach. ?
Siostra się w porę obejrzała, że nie ma jeszcze pracy a ja nie zamierzam odstawiać swoich spraw na bok, bo jej się zwyczajnie nie chciało.
Proszę o kontakt na priv, ewentualnie na gg : 10712381 -
Babcia Jagoda
Za darmo na pewno nikt Ci nie odstąpi.; -] Polecam grono matura 2010 temat ogłoszenia tam się reklamują teraz, że napiszą, kupią, sprzedadzą; -] -
Kaha
-
Babcia Jagoda
już spotkałam się na jakimś forum, że ktoś chciał za darmo XD Sorry; -] -
.::Ola::.
Mam do odsprzedania temat: Portet Niemca w literaturze i filmie w XIXw. :))
Kontakt na prv lub gg 3898184 -
dziunia h
Hej:) Ja mam jutro ustny i jestem ciekawa jakie pytania może zadać mi komisja, mój temat brzmi "Odwołując się do przykładów z różnych epok, zaprezentuj literackie wizerunki matek"
Mam w swojej prezentacji Dym Konopnickiej, Lament świętokrzyski, Lalkę-Helena Stawska, Cudzoziemkę i Korczyńską z Nad Niemnem. Prosze o jakieś sugestje pytań, z góry dziękuje:) -
~♥~IWCIA~♥~
Mam do sprzedania prace na maturę ustną z języka polskiego pt. ,,konflikty rodzinny,, -
DoMC!@
Czesc, wybrałam 2 tematy i nie wiem na co sie zdecydowac :
"Motyw zawiedzionej miłości i rozczarowania kobieta w wybranych utworach XIX w. Omow problem na podstawie wybranych utworów."
Tu mam pare lektur np Cierpienia Młodego Wertera, Mały Ksiąze? Lalka, Kordian macie moze jakies pomysły?
Następny temat to "Mary, duchy, widziadła.. Omów funkcje tych motywów w wybranych utworach literackich róznych epok. No to tu przychodzi mi na mysl Dziady Kordian i nie wiem co jeszcze pomozecie?