-
meraviglia
chyba do 15 września można składać... ale nie jestem pewna w 100 % ja się wybieram na socjologię, ale na zaoczne... też się martwię że mało osób się odzywa na forach z mojeo kierunku... Na razie tylko jeszcze jedna dziewczyna się znalazła... mam nadzieję że jeszcze znajdzie się parę osób;/ -
anet87
Jestem studentką SWPSu w Sopocie i jak najbardziej polecam. Mamy świetną kadrę ,profesjonalnych wykładowców. Szkoła jako budynek też całkiem ok. Atmosfera w szkole jest świetna,chociaż grupy czasem są niezbyt zgrane tak jak w moim przypadku:P Wszystko zależy od ludzi i ich nastawienia. Ja ogólnie pomimo nie nawiązania bliższych relacji z całością jako grupą czuję się tu świetnie.
A jak widzę opisy że szkoła jest do D. to mnie krew zalewa.. Rozumiem ,że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ale po co wypowiiadają się osoby ,które tu nie były i drogą głuchego telefonu przekazują BŁĘDNE informacje? Ja przedtem studiowałam na innej uczelni i się tutaj przeniosłam i powiem wam :niebo a ziemia. nie żałuję. płacę sporo ,ale wiem za co.
jednym słowem:
polecam:) -
Rajderka
To może jest ktoś kto studiuje prawo i mógłby co nie co powiedzieć? :)
Ciekawa jestem jak to w praktyce wygląda. Wiadomo, reklamować się trzeba jak najlepiej :)
A może ktoś się wybiera w tym roku? :)