-
erny.
no tak :] dzieki . ja dlatego planuje pójść na rehabilitacje przynajmniej już sie bardziej ukierunkuje na jakiś zawód ale szukam alternatywy :) -
KusKus
jesli na awf to do bialej:) Najlepsza uczelnia w Polsce;). No i tanio jest z tego co kolega mowil. a utrzymanie samego siebie takze. w okolicach awf jest wszystko co potrzeba wlacznie z solarium kosmetyczka i fryzjerem; P -
erny.
ja to myślałem o Wawie bo nie widze tego żeby sie gdzieś przeprowadzać do innego miasta :P nie dość że dochodzą duże koszta to jeszcze jest sie daleko od bliskich. -
KlAuDyNkA
-
-
Anonim
JA to bardzo chce sie tam wybrac ale czy sie uda to sie dopiero zobaczy jak beda wyniki matur :D
-
Anonim
Ja też składam papiery,ale gorzej te egzaminy wstępne;P pływanie to trochę nie dla mnie;) -
Goly
-
Anonim
ja tam pływaniea siene boje jestem ratownikiem to chyba dam rade :D
ale jest kula :/ testy z lekkoatletyki a ja mam kontuzje lekka wiezadla krzyzowego nie wiem czy podołam hmm... ?
bedzie dobrze :)
A co do białej z checia bym sie wybrał ale za daleko :P -
Kasia bi
-
Anonim
>Kasieńka napisała:
>ile wynosi opłata rekrutacyjna a Warszawie i Białej
>Podlaskiej?
w Warszawie wynosi 100 zł tyle wiem bo płaciłem :)
A w Białej Podlaskeij tez mi sie wydaje tyle samo... musisz sprawdzic :)
Wawa na 100% -
Kasia bi
-
Kasia bi
mam jeszcze jedno pytanie dotyczace oddziału w białej podlaskiej. Czy wie ktos moze jak to jest z kosmetologią? z tego co zrozumiałam to bez testów sprawnościowych i obojetnie co zdane na maturze (nie ma podanych konkretnych przedmiotów) -
Kasia
do której należycie grupy na egzaminy bo ja do 26; | dziwne ocsm i sien iezgadza bo nie mam podanych terminów egzaminów tylko rejestracje ? -
Kasia bi
wie ktoś może jaki jest przedział czasowy w pływaniu? żeby się zakwalifikować. -
Kasia bi
i jeszcze jedno pytanie, jak sie przelicza te pkt? chodzi o oceny ze swiadectwa czy z matury? w tym wzorze y=0,8x bo jak rozumiem y to pkt z testów. prosze o odp -
maRtu$
siemka. sory że tak wbijam ale mam do Was pytanie, szczególnie dla szczęśliwców którzy dostali się na fizjoterapię na AWF: jakieprzedmioty trzeba zdać na maturze żeby się dostać na ten kierunek?? -
Damian
hej wiesz co wejdz na http://www.awf.edu.pl w zakladce rekrutacja wszsytko jest idealnie wytlumaczone;] a jest tu taki ktory z podst maturami dostal sie przynajmniej na zaoczne?;)