-
Marcia
-
Anonim
Ja nie na farmacje, ale maturę, to bym chciała mieć tak na 30 % z każdego przedmiotu... -.- -
Kolmop :)
Ja bym chciał :) No ale to mało prawdopodobne, a chciałbym co najmniej po 80% z biol i chem -
Anonim
oo, chciałabym po 80% mieć, ale i tak jeszcze nie wiem czy na farmację.. -
-
Michał
A tak żeby było w temacie to składam na Farmację do Białego :) Mniejsze miasto, mniej bieganiny :) A żeby się dostać to trzeba z 80% z obydwu przedmiotów :D Oczywiście wszystko jest do zrobienia :D -
Marcioszek:)
ja mam zamiar na farmację zdawać... na WUM
szczerze wątpie bym sie dostała ale sprobowac nie zawadzi :)
bio rozszerzenie nie powinno byc dla mnie wiekszym problemem i mysle ze jak sie pozadnie przyloze to bede miec z80% ale chemia .... porażka... jak bede miec 70% to juz bede w 7niebie :P -
Michał
-
Marcia
ja tak samo..z biologia gorzej
a na chce sie oczywiscie dostać na WUM na farmacje..moje marznie :) -
moim również :P
wiecie .. tylko ze ja mam taką chemiczkę ze przy niej nic nie umiem... zamierzam wziac korki w tym roku i jakos wkuc do tej matury... ale zobaczymy... bo sama sie tego nie naucze...
hehe jak dobrze pójdzie to bedziemy razem studiować Marto, imienniczko moja xD -
ojeeej Ty chodzisz do klasy z Magda S i Marta K? :P mamy wspolne znajome :P -
Michał
Ja mam właśnie taką z bioli...niestety...WUM to troche za wysoki poziom jak dla mnie :PP -
jak dla mnie też hehe :P
ale dosyć blisko mam
no i przecież próbować warto a nawet trzeba :) kto nie gra ten nigdy nie wygra xD -
Marcia
ja mam podobnie jak ty; / ale chodze na kurs i mam nadzieje ze wszytko nadrobie i sie uda.najwazniejsze to byc dobrej mysli; ]
jaki to swiat maly; D a no mamy wspolne znajome :) -
ja szukam korepetytora... wole korki niz kursy... :)
tez bylam zaskoczona xD ten świat to jednak jest mały :) -
Kasia; ]
ja tez zamierzam składać na farmacjie na WUM...;] a czy to beda za wysokie progi jak na moje nogi to sie okaze;p bardziej boje sie bio R bo praktycznie biologii nie mamy ratuja nas fakultety...:/ a co do chemii to mysle ze nie bedzie tak zle...;D a wynik chcialabym zadawalajacy;p -
Natalia
Tez myśle nad farmacją... :) tylko nie wiem czy to dla mnie bo mocniej stoje z bio a na farmacji głownie chemie chemia i jeszcze raz chemia :D -
-
Natalia
-
nad dietetyką :) to na drugim miejscu :P a dalej to nie wiem :) xD a Ty? -
Natalia
Tez nad dietetyka mysle ale zniechecilam sie jak dowiedzialam sie jak wyglada praca dietetyka... i zarobki . Po glowie jeszcze chodzi lekarski ale to chyba nie wypali :)