-
Anonim
-
Sylvie J
Natka90, nie musisz mi pisać swoich wywodów, które odbiegają od tematu, bo nie wspominałam o planach studiowania filologii. Poza tym skoro długo uczę się niemieckiego to chyba logiczne, że wolałabym go kontynuować niż zacząć angielski na wyższych poziomie, gdyż takowego przygotowania nie mam. Tak w ogóle to kończąc bezpieczeństwo narodowe absolwent zna język obcy na poziomie B2.
Zresztą czytając Twoje posty jestem przekonana, że ta szkoła choć bardzo mnie ciekawi, nie jest warta uwagi. Skoro przyjmują ludzi z ledwo zdaną maturą to poziom tej szkoły musi być szalenie wysoki. A szkoda, bo już sama nazwa zobowiązuje i przykre jest to, że władze uczelni decydują się przyjmować wszystkich. -
Anonim
nie mylisz sie nie jest o niskim poziomie,a przyjmuja wszyskich poniewaz z powodu wysokiego poziomu malo ludzi ma odwage tutaj startowac.A szkola przyjmuje wszystkich jak leci poniewaz wiedza ze na drugim semestrze polowa tych matolow ze slaba matura odpadnie i zoastana tylko najlepsi:) -
Anonim
no ale tak masz racje nie zwracaj na ta szkole uwagi pozostaw miejsce dla innego matoła wkoncu wszyscy w Marynarce to same matoly szcegolnie ci na studiach wojskowych. Dobra nie wazne nie bede sie klocila. W kazdym razie powodzenia :) a apropo moich wywodow nie na temat co mozna pomyslec czytajac twoje pytanie ,ze skoro tam nie ma niemieckiego to nie warto isc do tej szkoly bo sie go uczysz 10 lat. bedziesz maial problem bo na wszystkich uczelanich na 1 roku angielski to podstawa a niemicki itp to dodatek. -
-
kachna tabar
w kazym razie ja bede miala wiecej powodzenia po szkole z wyzsza ranga gdzie ucza ludzie z mianem oficerow i admirałow a nie jakies cienkie profesorki najakims slabym np uniwersytecie gdanskim czy jakimkolwiek i zadna szkoła nie moze sie rownac amw bo jej nie dorasta do poziomu. -
Kasia0118
Chciałabym się dowiedzieć czy na pierwszym roku na stosunkach międzynarodowych obowiązkowe są dwa języki obce czy tylko jeden??? I czy poziom j.angielskiego jest ustalany ,,odgórnie" czy też można wybrać samemu, np. początkujący?? -
kachna tabar
o ile wiem na 1 roku jest angielski na drugim roku wchodzi reszta jezykow czyli niemiecki rosyjski francuski to zalezy od chetnych osob do powstawania takich grup jezykowych. a jezeli chodzi o poziom to wiem ze na poczatku sa testy aby ustalic poziom studentow i nastepnie sa dzieleni na grupy podstawowe sredniozaawansowane itd:) -
Rafał Kowalski
Chcialbym sie dowiedzieć kiedy i gdzie mogłbym znależć wyniki BW i BN niegdzie nie mge tego znaleźć pozdrawiam -
kachna tabar
no to jeszcze ich nie znajdziesz poniewasz ogloszenie wynikow na bn i bw sa 30 lipca
Harmonogram calej rekrutacjie czyli daty znajdzesz w rejestracji elektronicznej po zalogowaniu musisz wejsc w informacje ogone tam beda podane e-maile a nad nimi np strona 1 i tam znajdije sie harmonogram:) -
Olaaa Olaa
>natka 90 napisała:
>dostałam sie jupii!!!:D
Na stronie pojawiła się lista osób wstępnie zakwalifikowanych, więc chyba jeszcze pewności nie ma? -
Madzia:):)
kto wie o której godzinie beda wyniki rekrutacji???bo czekam i sie denerwuje -
kachna tabar
jest pewnosc a wstepna dlatego bo nie wiadomo ile osob ktore dostaly sie przyniosa dokumenty lub nie zrezygnuja dla innej szkoly. a ci co sa na liscie na bank juz sie dostali bez zadznych watpliwosci wiec prosze mi tu nie wymyslac:! -
Kasieńka...
>Olaaa Olaa napisała:
>>natka 90 napisała:
>>dostałam sie jupii!!!:D
>
>Na stronie pojawiła się lista osób wstępnie
>zakwalifikowanych, więc chyba jeszcze pewności nie ma?
kolezanko Olu, a wiesz co to jest lista "wstepnie ZAKWALIFIKOWANYCH"? bo odnosze wrazenie ze nie. jesli jestes na tej liscie, to nikt Ci pozniej nie powie" nie, jednak nie jestes zakwalifikowana". W razie niejasnosci- wyjsnie Ci to :-)