-
Anonim
-
Anonim
-
Kolmop :)
-
małgo
>Kolmop :) napisał
>UMCS - chemia środków bioaktywnych i kosmetyków
ot co :) -
-
Anonim
-
Anonim
KUL - romanistyka (only)
UMCS - romanistyka, iberystyka, stosunki międzynarodowe i filologia polska; ))) -
Michał
>Kolmop :) napisał
>UMCS - chemia środków bioaktywnych i kosmetyków
Tak oto właśnie :P -
Anonim
UMCS - stosunki międzynarodowe, zarządzanie, dziennikarstwo i komunikacja społeczna, politologia; ))) -
Anonim
bry;]
jestem spod wawy, więc czy mógłby mi ktoś powiedziec jak jest z pollub? ciężko sie dostać?/ dużo chętnych?/ ogarnięta uczelnia? -
Anonim
-
Ola
-
pm
>monika! napisała:
>bry;]
>
>jestem spod wawy, więc czy mógłby mi ktoś powiedziec jak
>jest z pollub? ciężko sie dostać?/ dużo chętnych?/
>ogarnięta uczelnia?
Jesli nie dostaniesz sie nigdzie indziej,warto sprobowac na PL :) a poza tym to chyba nie polecam? -
małgo
>monika! napisała:
>bry;]
>
>jestem spod wawy, więc czy mógłby mi ktoś powiedziec jak
>jest z pollub? ciężko sie dostać?/ dużo chętnych?/
>ogarnięta uczelnia?
raczej łatwo się dostać :) i jak wybierzesz odpowiedni kierunek to jeszcze Ci dopłacą xD -
Anonim
a myśli ktoś o MISHu albo w ogóle o studiach międzywidziałowych na którejś z tych dwóch uczelni???
-
Anonim
dzięki za info bardzo mi się przydały bo wciąż jestem w kropce, nie mam pojęcia co dalej;]
powodzenia wszystkim! -
małgo
ja od pół roku byłam pewna czterech kierunków na które miałam składać, ale teraz mam straszne wątpliwości i zaczynam kombinować. kurcze, strasznie trudna decyzja. a czas leci -
Anonim
>małgo napisała:
>ja od pół roku byłam pewna czterech kierunków na które
>miałam składać, ale teraz mam straszne wątpliwości i
>zaczynam kombinować. kurcze, strasznie trudna decyzja. a
>czas leci
skąd ja to znam....:/
od początku liceum mniej więcej wiedziałam, co chcę w życiu robić, a teraz coraz częściej żałuję, że wybrałam taki profil a nie inny...;/koszszmaar! -
Anonim
ja mam to samo.
im bliżej całego rozwiązania, tym mniej jestem pewna.
no i z kilku uczelni już zrezygnowałam.. -
madzia;*
-
Ania
orientuje się ktoś gdzie jest wyższy poziom na KULu czy UMCS, chodzi mi głownie o psychologie ?