Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda;)

>Iskierka napisała:
    >ej,moze glupie pytanie, ale nie stawialam na umcs i nie
    >jestem zorientowana. na umcs-ie sa przewidziane 3 nabory?

też bym stawiała na 3 :P
  • madzia;*

A nie wiecie przypadkiem kiedy będą wyniki 2 rekrutacji na Kulu?
  • Iskierka

mysle,ze telefonicznie jutro badz w sbt. bo w lodzi np jak byl termin do 22 dostarczyc papiery,tot ego samego dnia po poludniu do mnie zadzwonili,ze rozszerzyli ranking itp.
  • Anonim

>madzia;* napisała:
    >A nie wiecie przypadkiem kiedy będą wyniki 2 rekrutacji na
    >Kulu?

a nie 31 lipca?
  • Anonim

Kandydaci nieprzyjęci na studia z powodu braku miejsc mogą złożyć podanie o przyjęcie na miejsca zwolnione przez osoby rezygnujące ze studiów.

Podanie należy złożyć w sali 004 - budynek Collegium Norwidianum - lub wysłać pocztą (podanie powinno wpłynąć na Uczelnię nie później niż 24 lipca 2009 r.).

Przy rozpatrywaniu podań brane jest pod uwagę kryterium punktowe. Decyzja o przyjęciu zostanie podjęta do 31 lipca 2009 r.
  • Iskierka

wie ktoś ,jak był próg na filologii angielskiej (umcs)>?
  • Anonim

ja tez z Radomia i mam pytanie. wie ktos kiedy mozna odbierac papiery z UMCS'u bo sie do Wawy przenosze. a przy okazji zawalniam miejsce na FiR.
  • pm

W kazdej chwili mozna w dziekanacie twojego wydzialu
  • Caroline

wiecie moze jak to jest z akademikiem na KUL? dostalam z dokumentami jakis papierek, ale co ja oprocz niego mam wziac? bo czytalam o tych dokumentach ale nie bardzo rozumiem... na akademii podlaskiej ma sie podanie, wpisuje sie swoje dane i ilosc km od domu, a tu nie łapie...
  • Anonim

dzwonilem do dziekanatu powiedzieli ze nie maja dokumentow zeby sie zglosic do miejsca gdzie je skladalem tyle ze nie moge nr znalesc a mie wiem w jakich godz moge odebrac dokumenty. Help pls do czwartku musze je zawiesc do stolicy;p
  • Caroline

skladal ktos podanie o akademik? co robiliscie? wiecie moze jakies opinie na ten temat? jakie ceny? jakie warunki?
  • Karola_ma:)

ja składałam. trzeba te dokumenty, co zostały wypisane w tej informacji, która przysyłali wraz z potwierdzeniem przyjęcia na studia. tyle, że czasem jest to nie do konca zrozumiałe, ja na przykład nie wiedziałam od razu, że musze miec zaswiadczenie rowniez o moich dochodach i czy nie prowadzialm dzialalnosci gospodarczej (w sumie wydawalo mi sie to naturalne ze nie mialam, bo przeciez chodzilam do szkoly) i musze doslac
    a opinie slyszałam raczej dobre, że te pokoje ładne, cena niewysoka itp itd.:), ale wiadomo, ile ludzi, tyle i opinii...
    można poczytać tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,3136...
    pozdrawiam:)
  • Caroline

na akademii podlaskiej wpisuje sie dane i odleglosc od szkoly, to bym wpisala sobie 115km i by bylo z glowy a tu jakies dokumenty....
  • Karola_ma:)

No tak, byłoby o wiele prościej... Eh, ale cóż zrobić;/
  • Kamil

witam :D Widze ze sporo osób z Radomia do lublina idzie, dobrze :D bedzie z kim w busie rozmawiać :D
  • Iskierka

a na co sie wybierasz;)?
  • rebel88

a jest tu ktos z UP?
  • małgo

luuuudu!:D jest tu ktoś kto jedzie na umcs-owskiego adapciaka?; >
  • MajeczkaO s

Hej, a powie ktoś, jaki jest próg na KUL, na fil. polską ???? Please o odp.