Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jw
    na co sie wybieracie? piszcie
  • milena

ja bym ew chciala na prawo na wieczorowe, a moze orientujesz sie jak wyglada ta cala rekrutacja na wieczorowe? bo nie mam pojecia nic a nic. papiery zawiezc , kiedy?
  • gedefokof

http://rekrutacja.uw.edu.pl/files/p...
    tu można sprawdzić do kiedy można się rejestrować i na co. Data ta prawdopodobnie jest terminem ogłoszenia wyników rekrutacji :)
  • milena

dzięki :)
    a teraz mam tylko bezczynnie czekac skoro wczesniej sie juz tam zarejestrowalam? matko, w ogole sie nie orientuje, zbyt skomplikowane to
  • Radekkk

Ja również na prawo.
  • milena

i co i teraz jak jestem zarejestrowana tam to musze czekac do tego 26 lipca na wyniki i nic wiecej ?
  • ĸejtĸejt.

Ja na prawo/stosunki. Napisałam do nich maila, bo tez nie ogarniam tej rekrutacji na wieczorowe, więc jak dostanę jakąś konkretną odpowiedź, to się podzielę.
  • electric feel.

a ja dostalam wiadomosc ze przyjeli mnie na wieczorowe dziennikarstwo :)
  • ĸejtĸejt.

Mnie na wieczorową europeistykę w CE, ale problem w tym, ze nie chcę tam iść, a na reszcie kierunków ciągle nie mam informacji o wynikach rekrutacji. :P
  • alisha

hey; )) a ja dostalam wiadomosc ze na europeistyke CE wieczorowe; )) a zlozylam jeszcze na prawo i stosunki miedzynarodowe, no zobaczymy, chyba powinnismy o nich tez dostac jakies informacje :))
  • ĸejtĸejt.

Ja dokładnie tak samo, więc jesteśmy w podobnej, jak nie w takiej samej sytuacji.; )
  • inséparable

ja prawo wieczorowe. Bardzo denerwuje mnie ten ciągły brak informacji i długie czekanie;/
  • alisha

wolalabym na prawo, ale europeistyka to chociaz jakies kolo ratunkowe hehh; )
  • ĸejtĸejt.

Na wieczorowym prawie mają 760 miejsc, więc wydaje mi się, że możemy czuć się przyjęte. :P
  • alisha

ejj troche nas jest przyszlych niedoszlych prawnikow wieczorowych; D
  • alisha

>ĸ. napisała:
    >Na wieczorowym prawie mają 760 miejsc, więc wydaje mi
    >się, że możemy czuć się przyjęte. :P

tak myslisz?;D chcialabym byc tak fest pewna; D no ciekawe czy 760 oosb zdecydowalo sie placic prawie 8 tys rocznie, ech moze nam sie uda <wierzy>;))
  • inséparable

tak...ciekawe czy będziemy doszłe;P;P oby!!
  • ĸejtĸejt.

Największy wdział na UW w końcu.; ) To właśnie na wieczorowych przyszłych niedoszłych prawnikach UW zarabia najwięcej.; P
  • Anonim

powiedzcie mi jak sprawdzic czy jest sie na wieczorowych, bo brak informacji! chodzi o socjologie w is.
  • milena

Uwagi: Informujemy, że nie został/a Pan/i zakwalifikowany/a na studia stacjonarne pierwszego stopnia w Katedrze Europeistyki. Jednocześnie przypominamy, że trwa rejestracja na studia niestacjonarne (wieczorowe) pierwszego stopnia. Zachęcamy do rejestrowania się - bez konieczności wniesienia dodatkowej opłaty rekrutacyjnej! --cos takiego dostałas? czy od razu jak na dzienne sie rejestrowalas to i na wieczorowa europeistyke??
    bo ja sie od razu rejestrowalam na wieczorowe prawo ale teraz mam tylko ze brak wynikow rekrutacji...