-
Anonim
-
milena
ja bym ew chciala na prawo na wieczorowe, a moze orientujesz sie jak wyglada ta cala rekrutacja na wieczorowe? bo nie mam pojecia nic a nic. papiery zawiezc , kiedy? -
gedefokof
http://rekrutacja.uw.edu.pl/files/p...
tu można sprawdzić do kiedy można się rejestrować i na co. Data ta prawdopodobnie jest terminem ogłoszenia wyników rekrutacji :) -
milena
dzięki :)
a teraz mam tylko bezczynnie czekac skoro wczesniej sie juz tam zarejestrowalam? matko, w ogole sie nie orientuje, zbyt skomplikowane to -
-
Radekkk
-
milena
i co i teraz jak jestem zarejestrowana tam to musze czekac do tego 26 lipca na wyniki i nic wiecej ? -
ĸejtĸejt.
Ja na prawo/stosunki. Napisałam do nich maila, bo tez nie ogarniam tej rekrutacji na wieczorowe, więc jak dostanę jakąś konkretną odpowiedź, to się podzielę. -
electric feel.
a ja dostalam wiadomosc ze przyjeli mnie na wieczorowe dziennikarstwo :) -
ĸejtĸejt.
Mnie na wieczorową europeistykę w CE, ale problem w tym, ze nie chcę tam iść, a na reszcie kierunków ciągle nie mam informacji o wynikach rekrutacji. :P -
alisha
hey; )) a ja dostalam wiadomosc ze na europeistyke CE wieczorowe; )) a zlozylam jeszcze na prawo i stosunki miedzynarodowe, no zobaczymy, chyba powinnismy o nich tez dostac jakies informacje :)) -
ĸejtĸejt.
Ja dokładnie tak samo, więc jesteśmy w podobnej, jak nie w takiej samej sytuacji.; ) -
inséparable
ja prawo wieczorowe. Bardzo denerwuje mnie ten ciągły brak informacji i długie czekanie;/ -
alisha
wolalabym na prawo, ale europeistyka to chociaz jakies kolo ratunkowe hehh; ) -
ĸejtĸejt.
Na wieczorowym prawie mają 760 miejsc, więc wydaje mi się, że możemy czuć się przyjęte. :P -
alisha
-
alisha
>ĸ. napisała:
>Na wieczorowym prawie mają 760 miejsc, więc wydaje mi
>się, że możemy czuć się przyjęte. :P
tak myslisz?;D chcialabym byc tak fest pewna; D no ciekawe czy 760 oosb zdecydowalo sie placic prawie 8 tys rocznie, ech moze nam sie uda <wierzy>;)) -
inséparable
-
ĸejtĸejt.
Największy wdział na UW w końcu.; ) To właśnie na wieczorowych przyszłych niedoszłych prawnikach UW zarabia najwięcej.; P -
Anonim
powiedzcie mi jak sprawdzic czy jest sie na wieczorowych, bo brak informacji! chodzi o socjologie w is. -
milena
Uwagi: Informujemy, że nie został/a Pan/i zakwalifikowany/a na studia stacjonarne pierwszego stopnia w Katedrze Europeistyki. Jednocześnie przypominamy, że trwa rejestracja na studia niestacjonarne (wieczorowe) pierwszego stopnia. Zachęcamy do rejestrowania się - bez konieczności wniesienia dodatkowej opłaty rekrutacyjnej! --cos takiego dostałas? czy od razu jak na dzienne sie rejestrowalas to i na wieczorowa europeistyke??
bo ja sie od razu rejestrowalam na wieczorowe prawo ale teraz mam tylko ze brak wynikow rekrutacji...